Banner for Strømlinet

2. Stromversorgungsunternehmen
  3. Ladestation für Elektrofahrzeuge
  4. Internetanbieter

Über Strømlinet

Som kunde hos Strømlinet er du garanteret:
✔ Hurtig hjælp - vi har kort ventetid på telefonen.
✔ Ingen binding på din elaftale.
✔ Gratis oprettelse på alle vores produkter.
✔ Levering i hele Danmark.
✔ Mulighed for at samle dine aftale ét sted - vi tilbyder løsninger, der får hverdagen til at køre.
✔ Fordelagtige kundetilbud.
✔ Overblik over dit forbrug, aktuelle elpriser og dine aftaler med vores app.

⚡Om Strømlinet A/S: Strømlinet begyndte som et moderne energiselskab med en mission om at gøre det enkelt og gennemskueligt at være el- og gaskunde i Danmark. Nu er produktporteføljen udvidet til også at inkludere ladeløsninger, 5G-internet og solceller.

⚡Vores mission: Vi vil tilbyde vores kunder aftaler og produkter, som giver ro i maven og får hverdagen til at køre ubesværet - om det er internet, el, gas eller ladeløsninger, så kan vi hjælpe. Vi arbejder hver dag på at tilbyde den bedste kundeservice, så vores kunder føler sig i trygge hænder.

⚡Vores produkter: El • Gas • 5G-internet • Ladeløsninger • Solceller. Vi bestræber os altid på at levere løsninger, der er tilpasset den enkelte kundes behov. Vi leverer til hele Danmark – altid til fair priser og med en service, du kan stole på.

⚡Hos Strømlinet er det menneskene, der udgør virksomheden, og på vores kontor i hjertet af Århus sidder vi et stærkt team, der hver dag arbejder for, at alle vores kunder er trygge og tilfredse. Derfor er vi også klar ved telefonen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi er eksperter på elmarkedet og kan vejlede dig om alt fra din elregning og elaftale til ladeløsninger eller internet.

Hurtig og personlig kundeservice

Vores dygtige rådgivere sidder klar til at svare på dine spørgsmål
Hos os er du garanteret personlig kundeservice og kort ventetid på telefonen. Vores vigtigste ambition er at være der for vores kunder, så de ved, at de er i trygge hænder hos Strømlinet. Derfor tilbyder vi kyndig hjælp og vejledning, hvis der skulle opstå tvivl eller problemer.

Altid gratis oprettelse - uanset produkt

Kom nemt i gang, og slip for oprettelsesgebyr

Det skal ikke koste noget at vælge Strømlinet. Derfor er der gratis oprettelse på alle vores produkter - fra ladebokse og serviceaftaler til internet, el og gas.

Promotion box for Strømlinet

Vi strømliner din hverdag

Saml internet, ladeløsning el, gas og overskudsstrøm hos os.

4,5

Hervorragend

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

War ein gutes Gespräch

War ein gutes Gespräch

13. März 2026

Hej Herr Anders,

Tusinde tak for din søde anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med vores firma.

Jeg ønsker dig en dejlig dag😊

Besser geht es nicht!

Hervorragende Kommunikation mit der Sachbearbeiterin Emilie.
Zum Einzug war der Strom da und der Router lag zur Abholung bereit. Besser geht es nicht! Vielen lieben DANK!

5. August 2025

Hallo Hartmut,

vielen herzlichen Dank für deine liebe Bewertung. Es bedeutet uns sehr viel, dass du eine positive Erfahrung mit unserem Kundenservice gemacht hast.

Ich wünsche dir einen schönen Tag😊

Mit freundlichen Grüßen

superbe!

venlig, hurtig, kompetent, forståelig – og der tales også tysk

30. Juni 2025

Hej Hilger,

Du skal have et stort tak for de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at det er den oplevelse du har i kontakten med os.

Jeg ønsker dig en dejlig onsdag😊

Hallo Silke,

Vielen Dank für deine freundlichen Worte. Es bedeutet uns sehr viel, dass du mit unserem Kundenservice eine positive Erfahrung gemacht hast.

Du kannst dich jederzeit wieder an uns wenden, wenn du Fragen hast.

Ich wünsche dir einen schönen Tag 😊

Mit freundlichen Grüßen

Strømlinet A/S

Perfekte Auskunft 100% zufrieden bitte…

Perfekte Auskunft 100% zufrieden bitte befördert Camilla

9. März 2023

Sehr geehrte Frau Johannes,

Vielen Dank für Ihre Bewertung von Camilla, ich werde Ihre Bewertung an sie weiterleiten.

Wünsche Ihnen einen schönen Tag.

Bitte,

Data korrektion

There where all personal Data inkorrekt

27. September 2022

Hi Andreas,

Thank you very much for your positive review!
You are always welcome to contact us, if there is anything else we can help with.

Have a nice day!

Strømlinet

Toller Service

Ich konnte mich nicht mehr einloggen. Wir haben das dann super zusammen im Chat hinbekommen, vielen Dank - super nette Kollegen!

16. September 2022

Hallo Amanda,

Vielen Dank für die positive Bewertung. Das freut uns sehr und wir freuen uns, dass Sie Ihre Erfahrungen hier auf Trustpilot teilen.

Sehr guten Tag für Sie!

Grüße,

Late reply from Services

15. September 2022

Hi Christopher,

Thank you for sharing your experience with our customer service.

We are sorry to hear that we did not meet your expectations regarding response times.
I can see that you have contacted us twice by email. The first time we responded within two hours. The second time we responded on the second workday.

We do our best not to keep our customers waiting. Naturally, in these times when we are experiencing an energy crisis, many customers contact us with important questions. We are proud to say that we have actually managed to keep our response times so short where other companies have been forced to close customer service.

For future questions that you want to make sure will be resolved quickly, call our customer service on 88 44 44 06 from 9am - 3.30pm.

Have a good day :)

Frederik,

Godkundeservice

15. September 2022

Kære Kenneth,

Tak, fordi du ville dele din oplevelse af Strømlinet!

Med ønske om en rigtig god dag!

Kære Helle,

Vi er glade for at høre, at du har modtaget god og tilfredsstillende service, da du var i kontakt med os.

Får du brug for hjælp en anden gang, sidder vi klar til at hjælpe dig pr. telefon, mail og chat.

Tak, fordi du ville dele din oplevelse af Strømlinet!

Rigtig god weekend!

super gelaufen

Alles ist perfekt gelaufen, meine Probleme wurden sofort beseitigt und gelöst. Vielen Dank
Alt gik perfekt, mine problemer blev straks løst og løst. Mange tak

28. Juli 2022

Hallo Roland,

Vielen Dank für Ihre freundlichen Worte - und dafür, dass Sie Ihre Erfahrungen mit Strømlinet teilen möchten.

Wenn Sie ein anderes Mal Hilfe benötigen, sind wir bereit, Ihnen zu helfen.

Ich wünsche Ihnen ein gutes Wochenende!

Bitte,

Dear Bettina,

Thank you for your kind words and five stars!

It means a lot to us that you had a good experience, and took your time to share it.

Have a nice day.

Strømlinet A/S

sehr freundliche und hilfsbereite…

sehr freundliche und hilfsbereite Mitarbeiter.
vielen Dank

1. März 2022

Hallo Sigrid,

Vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrungen mit Strømlinet geteilt haben. Wir freuen uns zu hören, dass Sie einen zufriedenstellenden Service erhalten haben.

Wenn Sie ein anderes Mal Hilfe benötigen, sind wir bereit zu helfen.

Wir wünschen Ihnen einen guten Tag!

Freundlichst,

Strømlinet A/S

Bewertungen in allen Sprachen anzeigen (1.355 Bewertungen)