Ik ben super tevreden! M’n halve kledingkast bestaat uit strivefashion! Prijs-kwaliteitverhouding is top en ben altijd tevreden. Strive fashion streeft ernaar dat vrijwel iedereen er kan shoppen en zi... Mehr ansehen
Helemaal Happy😊 Goede leuke kleding goed kwaliteit en betaalbaar, het voelde net als een cadeautje die je ging uitpakken met een persoonlijke hand geschrevenkaartje. Op TikTok kijk ik altijd met plez... Mehr ansehen
Onlangs twee leuke items besteld, helaas zat er in 1 kledingstuk een vlekje die mij opviel. Super goed contact gehad met de verkoopster via DM, waardoor we samen tot een oplossing zijn gekomen. Hele l... Mehr ansehen
Mirthe is een hardwerkende onderneemster. Is enthousiast en bloed eerlijk. Zij denkt mee met de klant en kan goed advies geven. De verzending is gratis en sale artikelen mogen retour dit is wel... Mehr ansehen
Shop nu op https://www.strivefashion.nl ! Strive fashion. We strive for fashion. In onze winkel vind je trendy items voor een goede prijs.
Delflandlaan 14, 8302NB, Emmeloord, Niederlande
- info@strivefashion.nl
- strivefashion.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super leuke webshop
Super leuke webshop, zeker een aanrader 👏🏻 wilt altijd het beste voor haar klanten
Zeker bestellen!
Besteld bij strive fashion! Wat een snelle levering, ik heb schoenen besteld, en de schoenen waren perfect. En wat een aardige meid ook. Via tiktok legt ze alles netjes uit en dat je binnen 24u moet retourneren. Ik ben heel erg blij met de schoenen. En zou hier zeker nog eens bestellen. Deze meid is een topper, hart voor de zaak. Ik gun het dit meisje echt. ❤️ Bedankt nogmaals ❤️
Retour
Besteld, item ontvangen en vervolgens de zool van binnen kapot. Kan het niet retourneren omdat het niet in de orginele verpakking terug kan. Als je een kapot item levert vind ik dat de verkoper je tegemoet kan komen.

Antwort von Strivefashion
Zeker een aanrader
Zeker een aanrader! Mooie items en er wordt goed met je meegedacht als je vragen hebt. De bestelling wordt snel verzonden en als je wilt retouren zijn de stappen gemakkelijk.
Fijne ervaring
Mirthe is super aardig het was super mooi ingepakt en het rokje was heel mooi alleen jammer van de vele losse sliertjes die van het rokje afkwamen
Top service!!
Super tevreden
Al meerdere keren besteld en telkens super tevreden.
Leuke items en snelle verzending!
Leuke kleding en accessoires voor een leuke prijs
Ik heb al vaker wat bij Strive Fashion besteld en alles bevalt goed. Goede kwaliteit en voor een leuke prijs. Gratis verzending in NL is heel fijn en snel in huis.
Fantastisch!
Heel snel mijn levering binnen gekregen en wat een top spullen! 😍 Leuke, lieve en hele enthousiaste meid die je helpt en hele leuke artikelen op de website! Ik ga zeker weer bestellen!
Leuke webshop
Leuk verpakt, snelle verzending en echt super goede kwaliteit, heel blij mee!
Super
Super ! Erg blij met mijn bestelling. Ga zeker vaker bestellen
Super webshop
Goede webshop. Leuke eigenaaressen die snel reageert en zelfs mee zoekt naar items die gevraagd worden door de klanten
Leuke kleding van goede kwaliteit!
Elke keer weer een feestje als ik mijn pakketjes binnen krijg. Als een cadeautje ingepakt en elk item zit perfect. Goed advies en je wordt altijd leuk geholpen. Een lieve spontane meid met hele leuke en goede kwaliteit kleding en accessoires!!