Vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen ookal kom je voor slechts een nieuw batterijtje. De uitgebreide Ti Sento vitrine is mijn favoriet 😉
Mijn pakje kwam 2 dagen later binnen. Keurig en super leuk ingepakt. Alles was aanwezig en er zat een leuk hand geschreven kaartje bij.
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Al jaren de expert op het gebied van horloges. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. Wij zijn al ruim 75 jaar de expert op het gebied van sieraden en horloges. Drie generaties zijn in onze winkel aan de slag geweest en daar zijn wij trots op. Dag in dag uit maken wij veel klanten blij. Geef al uw eisen en wensen aan ons door en wij gaan samen met u op zoek naar een prachtige ring, ketting, armband of horloge waar u nog jaren van zult genieten! Dameshorloges en herenhorloges: Strego juwelier heeft horloges voor iedereen! Voor de mooiste horloges kunt u terecht bij Strego Juwelier. Zowel voor dames als voor heren hebben wij prachtige horloges. Kom eens langs in één van onze filialen voor advies over onze dameshorloges en onze herenhorloges. Wij hebben een ruim aanbod horloges van verschillende merken en we adviseren u hier graag over in één van onze Strego winkels.
Schutterstraat 2, 1315VJ, Almere Stad, Flevoland, Niederlande
- 036 530 33 69
Das haben sich andere Leute angesehen
Brutaal personeel, scheve gaatjes geprikt, geen oplossing
Mijn dochter van 3 wilde heel graag gaatjes laten prikken, de onvriendelijke medewerkers waren heel brutaal en hebben deze gaatjes compleet scheef geprikt. Waardoor de oorbellen er weer uit moesten. De klantenservice werkt ook totaal niet mee, na elke keer minimaal een week op antwoord te moeten wachten (en na opnieuw mailen om te herinneren dat ik nog geen antwoord heb), krijg ik niet eens mijn geld terug. Intussen zijn we dus al weken verder. De enige oplossing die ze willen bieden is de gaatjes opnieuw laten prikken bij mijn dochter die dit natuurlijk niet meer aandurft!! Belachelijk.
Onbeleefde medewerkers,Geen goede service
Geen goede service. Personeel is heel onbeleefd. Zonder te vragen hoe een sieraad stuk is gegaan word er gespeculeerd en als je oma Karen corrigeert krijg je een geïrriteerd antwoord en start ze daar een discussie om. Een echte Karen dus. Bij binnenkomst werd ik niet begroet en kreeg ik geen enkele vriendelijke blik.
Andere klanten werden wel begroet en vriendelijk te woord gestaan maar ik niet. Nou was ik de enige donkere persoon in de winkel. Misschien had dat er wat mee te maken. Collega van lachte mij ook uit met oma Karen.
Ik zou zeggen, lekker je sieraad naar de passage brengen. Daar waar ze wel goede service bieden en beleefd zijn en ook gelijk je sieraad kunnen maken diezelfde dag.
Vriendelijk personeel die de tijd voor…
Cadeaubon makkelijk en persoonlijk goed geregeld
Cadeaubon makkelijk geregeld, prima persoonlijke service, op tijd volgens afspraak, prima winkel in Almere

Mijn pakje kwam 2 dagen later binnen

Antwort von Strego Juwelier - Almere
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.