Street Cut Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

There are hairdressers who have the power to make you creative enough to find a monthly budget 💸 to spend on them. Then there are others who make you realize that it takes more courage to go bac... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er netop blevet klippet af Celine i Street-Cut i Odense, og jeg er så imponeret over hvordan hun forstod den præcise vision, jeg havde. Det var en mega behagelig oplevelse og Celine var virkelig grund... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tina fra Streetcut i Rådhusstræde, er et sjældent fund. Aldrig har jeg oplevet en mere entusiastisk frisør, som havde overblik fra starten, en utrolig sikker hånd, og vidste præcis hvad jeg ville med... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ALDRIG har jeg fået SÅ FLOT en farvning af mit hår. Mine allervarmeste anbefalinger til Tina fra Street Cut på Falkoner Alle. Hun er fantastisk - ikke kun for sit top professionelle arbejde, men... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Friseur

Vom Unternehmen geschrieben

www.street-cut.dk Street Cut er et koncept vi kom på i 1993 og gik ud på og skabe en frisør salon hvor hver engel frisør er selvstendig og der er gået sådan vi nu har 4 saloner 1 på Frederiksberg 2 på Nørrebro 1 i city og vi har 25 åres Jubilæum så vor ide var ok og kunderne holder meget af og komme hos os vi har aldrig reklameret nogle steder så det er mund til mund metoden og det må siges og være et godt tegn og det var det der skulle være vore koncept få kvalitet til små penge og tilfredse kunder så velkommen hos Street Cut

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

299 Bewertungen

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

DAVID STREET CUT FREDERIKSBERG

Virkelig virkelig god oplevelse!
Jeg blev klippet af David i Street Cut på falkoner allé og ikke nok med at han var virkelig sød, han var også virkelig dygtig til hans job.
Kom ind med en forfærdelig frisure som jeg selv havde prøvet at klippe og ikke troede kunne reddes igen😅 og han fiksede det så hurtigt og resultatet var fuldstændig fantastisk!
Ser allerede frem til næste gang jeg skal klippes af ham!:)

30. September 2022

Forfærdelig og dårlig oplevelse ventid i 20min

Forfærdelig oplevelse jeg venter i 20min før jeg selv, så spørger hvornår frisøren kommer?? Så kommer frisøren er irriteret ser sur ud og har siddet ude i baggården.
Jeg siger specifikt jeg kun vil have trimmet det og det fortsat skal være langt, men det bliver alt for kort. Han river i håret og det er ikke særlig rart. Det føles som om der ikke bliver tænkt på kunden og klipningen er sjusket og hurtig. Håret er meget groft klippet. Det lyder måske hårdt men en forfærdelig frisør, og jeg synes det er grimt alt det for 420kr

Dårlig, utilfreds ubehagelig oplevelse. Og så sidder der stadigvæk rester af balsam i mit hår og hovedbund, som jeg så selv må vaske ud. Jeg vil ikke komme tilbage, og specielt IKKE anbefale Luca.

4. Juli 2022

Uoplyst merpris + forhastet

Blev ikke gjort opmærksom på merpris ved føn. Bestilte vask + klip, men hun føntørrede selvfølgelig for at kunne klippe præcist. Tog i alt 21 min. Er ikke tilfreds med resultatet og den alt for forhastede oplevelse.

23. März 2022

For lang ventetid...

Nørrebro runddel.
Super Ærgerligt at man skal bestille en tid, for så ikke at komme til på det tidspunkt man har bestilt. Jeg ventede i 20min, så tror desværre ikke jeg kommer igen.

18. März 2022

Dårlig klipning

Hun skyndte sig meget og gjort sig ikke umag. Hun rev løs i mit og hår. Plus det blev virkelig dårligt og alt for kort

15. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig optur oplevelse:) kan varmt anbefales

Jeg blev klippet af Johan på Nørrebrogade, og det var en så fed oplevelse og super resultat. Jeg kom ind og var ikke helt sikker på, hvordan jeg ville have mit hår, men nåede ikke engang at sige særlig meget før han vidste lige præcis hvordan jeg ville have det:)
Kæmpe anbefaling herfra! Alle pengene værd

8. September 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg synes ikke det er pengene værd....

Jeg har fået mit hår farvet og klippet hos deres frisør på Frederiksberg .... Resultatet var ikke godt....
Selvom priserne er lidt billigere her, så er det ikke pengene værd... Hellere finde en bedre frisør og betale lidt ekstra for et bedre resultat :)

1. August 2021

En frisør i topform

Jeg var for første gang inde hos Street cut. Min frisure ser fantastisk flot ud og er klippet, lige som jeg vil have det. Jeg har fået mange roser for klipningen.
Det er værd at huske det enkle lille trick at tage et billede med sig selv, og den frisure man ønsker, så er der ikke så meget, der kan gå galt - og det hele går meget nemmere. Desuden behøver man ikke at forklare så meget.
Salonen ligger i øvrigt på Falconer Alle

31. Mai 2021

Kom ind fra gaden

Kom ind fra gaden. Aftalte med frisør at hun skulle tage 5 cm og hun tog så ca. 30 cm. Er gået fra hår der var meget meget langt til tja kan jeg kalde det langt. Faneme ikke ok. nu skal jeg bruge flere år på at få det langt igen

16. November 2020

Super service

Jeg skulle have klippet etager i mit tykke hår og havde ikke tænkt på at bestille ekstra tid. Klipningen tog derfor meget længere tid, end min frisør, Selma (Nørrebrogade 63), havde beregnet, og den næste kunde måtte vente. Alligevel var hun super grundig i klipningen - der var ingen sjusk, selvom hun var under tidspres. Og heller ingen sure miner, bare en venlig påmindelse om at huske at booke ekstra tid næste gang. Det er god service!

7. Oktober 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Klipningen fejlede egentlig ikke noget

Klipningen fejlede egentlig ikke noget, men jeg begriber ikke, at frisørerne finder det forsvarligt at arbejde uden visir eller mundbind. Der er ca. 20 cm mellem vores ansigter, når de spørger, om man er tilfreds. Og ikke en eneste overflade blev sprittet af i den time, jeg var der. Det er da at spille hasard med vores liv.

5. Oktober 2020
Street Cut-Logo

Antwort von Street Cut

Hej trine
det er jeg ked af og hør øv de alle samme har fået retningslinjer de skal følge så øv øv
hvilken salon var det
tak for info

Rædselsfuld

Dårlig. Har været der to gange og hver gang er jeg kommet hjem med skævt hår. Så find en anden uden at skulle gå videre til den næste.

2. September 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr