Strawberry Bewertungen 55

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Worst customer service on planet earth. Just the worst customer service you will ever have to deal with. It's not only the worst, but also the slowest. They will lie to get you to pay more. I'm ne... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Quality Hotel Sarpsborg - Konferanse • Hyggelig og hjelpsom betjening • Greie møtelokaler • Pausemat og vann og kaffe, frukt var greit. • Vi gledet oss til softis og kaffe før vi avsluttet sam... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I have used strawberry since 2020 an reached platinum almost every year and the bonus points have been absolutly amazing but afther they switched to (spenn) it's not the same case. I know that spenn i... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Pinsam service på Arlanda XPO

Bokade en vistelse i juni (trodde jag) och noterade i kommentarerna att jag ville parkera min bil på hotellets parkering den 1 juni. När bekräftelsen landade i min mail, stod där dagens datum istället. Fick en fakura eftersom jag inte hade checkat in och jag blev chockad! Hur är detta möjligt! Eftersom man ska avboka senast kl 16:00 dagen innan man anländer blir man fullt debiterad, och min bokning blev tydligen registrerad samma dag som jag bokade. Hotellet och dess kundservice var noll procent intresserade av att lösa situationen utan står fast vid att debitera mig fakruran i sin helhet. Extremt dålig service! Är man ens lite intresserad av att behålla sina kunder så vet alla som hanterar fakturor att allt går att lösa.

7. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Worst customer service on planet earth

Worst customer service on planet earth.

Just the worst customer service you will ever have to deal with. It's not only the worst, but also the slowest. They will lie to get you to pay more. I'm never staying in another Strawberry hotel ever again.

14. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betala INTE i förskott när du bokar!

Jag bokade hotell hos Strawberry i god tid och valde att betala direkt – mest för att det kändes smidigt och skönt att ha allt klart i förväg. Det visade sig vara ett misstag.

Det de inte direkt lyfter fram är att du i princip låser dig helt. Du har bara 24 timmar på dig att avboka från bokningstillfället, och sen måste det dessutom vara minst 48 timmar innan vistelsen. Missar du det – oavsett anledning – är pengarna borta. Punkt.

I mitt fall handlade det om en prisskillnad på cirka 80 kr per natt jämfört med att betala på plats. Alltså betalar du för “bekvämlighet”, men tar samtidigt hela risken själv. Det finns inget som helst skydd eller flexibilitet i det valet.

När jag kontaktade kundtjänst – i god tid innan vistelsen – möttes jag av en nonchalant inställning där budskapet i princip var: “du får skylla dig själv”. Ingen vilja att hjälpa till, ingen möjlighet att flytta bokningen, ingen voucher. Bara ett rakt nej.

Det mest provocerande är att de dessutom kan sälja rummet vidare och tjäna pengar igen, samtidigt som du som kund står för hela förlusten. Lagligt? Ja. Rimligt? Nej.

Hela upplägget känns som att det är designat för att låsa in kunden snarare än att ge någon faktisk fördel. Och kundtjänsten gör inget för att väga upp det – tvärtom.

Mitt råd: betala inte i förskott hos Strawberry. Den lilla besparingen är inte värd risken, och du kan inte räkna med någon hjälp om något händer. Välj istället en hotellkedja som istället värdesätter kunden!

13. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

A new level of abusive, heinous behavior

I wish I could give them negative ten stars. This utterly abusive, offensive chain promised you would getvpoints for stays. Then they illegally and without adequate notice eliminated the program after the fact and refused to honor the points. This is beyond offensive behavior and fraudulent. I would never trust these people with anything. The hotels are also overpriced, lack soundproofing and are terribly run. Stay anywhere else.

12. November 2025

Riktigt dåligt bemötande

Riktigt dåligt bemötande. Hade bokat ett hotell i Göteborg - Karlatornet. För det första var namnet missvisande, eftersom hotellet låg bredvid själva tornet. Jag försökte boka om vår övernattning, eftersom min son blev magsjuk. Detta kunde jag ej göra, eftersom jag hade förskottsbetalat för bokningen samt skulle hört av mig 48h innan avbokningen, vilket inte går när ett barn blir sjukt. Aldrig mer Strawberry, när andra alternativ med bra kundbemötande finns.

30. Januar 2026

Inte en Spenn

Jag blev medlem hos Strawberry under kampanjen sommaren 2025, bokade övernattning, installerade appen och kopplade Spenn-medlemskapet. Skulle får min välkomstbonus på 2000 Spenn efter avslutad kampanj 2025-09-30. Har försökt påtala detta för kundtjänst och fått diverse vimsiga svar av olika personer. Sedan i oktober väntar de nu på svar från "berörd avdelning". Uselt!

30. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Clarion Hotel Copenhagen airport.

Clarion Hotel Copenhagen airport.
3 nætter på dette hotel som jeg har
Benyttet ofte de sidste 6 år. Den
27.12.2025 ville jeg booke 2 nætter
men fik oplyst en fuldstændig uhyrlig
pris. Tog en nat til dkr. 2375 fordi
hotellet var næsten fuldt booket.
På værelset virkede værdiboks og
2 lamper ikke. Jeg havde udsigt til
Ca. 30 værelser og kun 5-6 stykker
havde lys på og næste morgen har
jeg aldrig set så få til morgenmad.
På booking com kunne jeg have fået
værelset dkr 750 billigere. Så meget
for at benytte deres app mv.
Customer service har skrevet at jeg
vil blive kontaktet af Clarion direkte.
Jeg har nu 6 dage senere ikke hørt
noget!
Aldrig mere Clarion og Strawberry

27. Dezember 2025

Do Not Stay at Strawberry Hotels

If I could give less than 1 star I would. We travelled from Australia and stayed at 2 strawberry hotels so far. We will be cancelling our upcoming booking with this company. Obviously cost cutting at the expense of customers. Too many to list. Given they now have a monopoly in Scandinavia they can afford to provide sub standard accommodation disguised as luxury. Do not stay at a Strawberry hotel you will find much better quality elsewhere.

27. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bonuspoäng

Använde bonuspoäng på Hotell Waterfront i Göteborg. Blev uppgraderade till bättre rum och mannen som mötte upp oss från receptionen var super trevlig! ⭐️

13. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick mail om att jag har poäng..

Fick mail om att jag har poäng att utnyttja. Går inte att svara på mailet, finns ingen mailadress till Strawberry, går inte att logga in på sidan, går inte att få "koden" skickad till sin emailadress för lösenordsändring och det gick inte att kontakta Strawberry genom deras kontaktformulär, fick ett felmeddelande istället.
LÖJLIGT

4. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ripped off programme - not good loyalty program

I used this credit card as loyalty hotel card. I am a gold member. However, within the last year Strawberry has made alot of changes that negatively affects its loyal customers.

The hotel prices offered at the Strawberry members website are now much higher then the once one can find on other hotel booking sites (up to 30USD higher per night). The small added value "treats" to Gold membership have become much less. The hotel prices are flucuating quite alot, so one may book the room for 1 price but upon arrival get a higher price because Strawbery has started to use "mobil prices", meaning they can strew up the prices upon my hotel arrival despite my booking at a lower price and demand more money. That is just redicuous.

As as Gold member I feel that I am literally being ripped off and not rewarded for my loyalty. I will be leaving by the end of my membership this year and will find another loyalty programme.

24. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spenn loyalty program is nothing more…

Spenn loyalty program is nothing more than a scam. I recently got their credit card cause they seemed to have good deals on their app but now they refuse honoring those points for my purchase.

Do not waste your time with them.

13. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr