Strandhotel Gluecksburg Bewertungen 18

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Fantastik oplevelse

Vi overnattede med vores 2 voksne børn, og fik en lækker 3 retters menu. Tjenerne var fantastiske og nærværende.
Morgenmaden var også i topklasse.
Vi vil helt sikkert komme tilbage til Strandhotellet

3. November 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skuffende

Dejlig beliggehed, tæt på skov og strand.
Vi havde bestilt værelse til haven. I stedet fik vi værelse med udsigt til parkeringspladsen. Denne var oplyst hele natten og da gardinerne var for korte havde vi lys i værelset hele natten.
Vi ville benytte sauna området på udtjekningsdagen, men det viste sig at de havde ændret åbnings tiderne, hvilket ikke fremgik af brochuren på værelset, og en del af personalet heller ikke var bekendt med. Alt i alt en skuffende oplevelse.

16. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Maden står ikke på mål med hvad den…

Maden står ikke på mål med hvad den koster. spa mm er en joke og du skal være nøgen. Personalet tåler ikke man spørger ind til kvalitet mm
For dyrt i forhold til hvad du får
Vi fortalte der var koldt alle steder, svaret var at de havde ingen andre gæster sagt

1. Februar 2025

En super god oplevelse

En super god oplevelse. Vi var 3 par med to overnatninger incl. 2 x aften menú og morgen buffet. Vi havde 3 dejlige dobbeltværelser med en fantastisk udsigt. Der var ikke en finger at sætte på noget. Der var super rent overalt. Maden var meget lækker og serveringen 1. Klasse. wellness området var også særdeles fint.
Vi kan varmt anbefale Strandhotel Glücksburg.
Per Arnsten & Co.

18. Dezember 2024

Fantastisk smuk sted

Fantastisk sted med skøn beliggenhed. Vejret var ikke på vores side men havde trods det et dejligt ophold. Pragtfulde værelser, vi var 4 par som var dernede sammen. Vi fik 5 retters menu hvor de 3 af dem var super gode. Blæksprutte som smagte dårlig og til hovedretten fik vi kikærter. Vi fik vinmenu som kunne have været meget bedte. Men når det er sagt var resten en skøn oplevelse

8. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man får ikke det man betaler for. Det er No go!

STRANDHOTEL I GLÜCKSBURG
Man får ikke det, som man har betalt for!

Vi havde booket og betalt et ophold i dobbeltværelse via Strandhotellets hjemmeside fra den 8.3. Til 9.3. Vi ville fejre min fødselsdag.

Prisen blev aftalt skriftligt med Strandhotellet (som desværre ikke kan/må gengives her på siden), var den samme, som hele tiden bliver annonceret både på Facebook og Spotdeal 127 EURO x 2.

Stor var vores skuffelse, da vi “kun” fik et lille kedeligt enkeltværelse på 16 kvadratmeter med 3/4 seng, en stol, 1 natbord. Der var ikke plads til 2. Ingen varme i badeværelses gulvet. Det svarede slet ikke til vores forventninger og aftale med Strandhotellet. Vi henvendte os i receptionen, og påtalte det, men vi fik ikke det dobbeltværelse, som vi havde bestilt og betalt for.

Efterfølgende har vi skrevet til Strandhotellet, som ikke har svaret på vores henvendelse.

8. März 2024

Fantastisk weekendophold

Fantastisk weekendophold. Vi havde besøgt Strandhotel Glücksburg og boede på et værelse med balkon med udsigt over havet. Værelserne var flot indrettet og morgenmad var i topkvalitet.
Serviceniveauet og maden var fantastisk i restaurant Felix. Eneste minus var at der ikke var pool på hotellet.

26. Januar 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Havde bestilt ophold i starten af…

Havde bestilt ophold i starten af december2022 sammen med et hold venner . Det var sjette gang vi besøgte hotellet . Værelserne med udsigt var ok , men begynder dog at virke lidt slidte . Vi havde glædet os til et smukt pyntet hotel men ak , vissent gran og virkelig en kedelig oplevelse. Vi ville så spise i restauranten fredag aften , men alt var udsolgt?? Har altid kunne få et bord når man boede på hotellet så vi måtte gå over på nabohotellet Intermar og spise og det var en fantastisk oplevelse. Lørdag samme melodi alt udsolgt , så måtte i byen og spise igen ....kedelig oplevelse!!!

1. Dezember 2022

Et skønt sted

Vi synes, det er et skønt sted at tilbringe en afslappende weekend. Dejlige værelser, venligt og hjælpsomt personale samt velsmagende morgen- og aftensmad. Vi har netop været på strandhotellet for 3. gang. Denne gang valgte vi en pakke, der inkluderede 3 retter fredag og 5 retter lørdag og selvfølgelig morgenmad. Vi er meget tilfredse og har allerede bestilt vores næste ophold.

17. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sted helt sikkert værd og…

Fantastisk sted helt sikkert værd og besøge. Har været på dette hotel flere gange. Dejlige komfortable værelser, rengøringen er i top. Receptionen er nemme og snakke med og meget hjælpsomme. Hvis man lægger vejen forbi behøves man ikke og være gæst for og komme ind og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Super lækre appetizers og maden er i en klasse for sig. Så 5 stjerner herfra og jeg er sikker på at jeg kommer igen.

7. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stor skuffelse med ophold på hotellet…

Stor skuffelse med ophold på hotellet .Havde bestilt 2 værelser, gourmetophold — 2 nætter . Har tidligere flere gange været gæst på hotellet, haft dejlige ophold og forventede derfor den samme høj standard som tidligere .Værelser var dejlige , skøn udsigt i premium værelse .
Restauranten derimod stor skuffelse . Vildt dårligt service. Personalet havde ikke styr på noget !
Havde inden ankomst adviseret hotel at der var allergi for hvidløg og friske tomater , forklaret at det var meget vigtigt !
Tjener gjorde opmærksom på at det var noteret i deres system , hvilket gjorde os trygge ...
Første ret kom ind ( wienersnitzel som ikke var sprød men lys og klistret i panering) og vi så til vores store overraskelse at der var tomat på tallerken . Gjorde opmærksom på fejlen , tjener undskyldte gik ud i køkkenet og kom ind med tallerken hvor man kunne se at tomat bare var fjernet men stadig rester.
Hovedret kom ind , igen med frisk tomat ....en meget trist og smagsløs ret med svinemørbrad . Ikke en ret man forventede på gourmetrestaurant , tung “ tysk “ kromad .Tjener undskyldte igen for fejl, retten gik tilbage til køkken og kom ind igen hvor tomat bare var fjernet , igen rester på tallerken !
Allergi er alvorlig og dette skal der tages hensyntagen.
Var stadig sulten efter at have spist hovedret og bestilte hvid asparges med hollandaise... håbede det bedste ... men ak retten kom igen ind med frisk tomat ... undskyld for fejl igen , tallerken tilbage til køkken . Asparges var utrolig salte , bitre , uspiselige , sovsen skilt og smagte mærkeligt , smagte af ost . Vi måtte sende denne ret ud Dessert cheese cake var skilt og grynet , konsistens som røræg.
En rigtig dårlig oplevelse , gik sultne fra bordet og stressede over alle de fejl der var sket .
Der var ikke ret mange gæster i restauranten ,en forvirret stemning med dårlig kommunikation , ingen vidste besked på noget !
Efterfølgende klagede vi til reception og talte også med hotellets direktør som denne aften serverede i restauranten . Direktøren var allerede orienteret om vores uheldige aften, han undskyldte meget at der var sket så mange fejl ved bordet. Var meget ydmyg og ked af vores oplevelse. Forespurgte hvad han kunne gøre for os for bare at gøre det bedre. Vi spurgte ind til næste dags menu / 5 retter og fik at vide at han ville gøre alt for at der ikke opstod fejl igen og at hvis der var noget vi ikke kunne lide i menuen , så måtte vi vælge fra a la Carte. Kompensation var en drink næste dag -og at vi måtte vælge hvad vi ville næste dag.
Vi var spændte næste dag - håbede og så frem til en dejligt 5 retters menu. Fik menu kort som efter vores mening bestod af nogle kedelige og tunge retter, f.eks ærte/ rødkålssuppe, ikke noget man forventer på en restaurant som er anbefalet i Michelin - guide.
Bad om a la carte kort og ville vælge andre retter, men fik at vide at det kunne vi ikke, vi kunne kun få den faste menu. Det var uforståeligt for os, at jo fået lovning på at vi måtte vælge hvad vi ville, der blev ringet til direktør , personale vendte tilbage med svar på at det ikke kunne lade sig gøre, direktør nægtede efter flere opringninger at han have lovet os noget udover 1 drink-. Det var så den eneste kompensation for en dårlig middag som var mislykket , alt for lidt i forhold til at vores aften var ødelagt.
Vi tog den beslutning at her ville vi ikke spise og bad personale om at trække middagen ud af regningen, fik at vide at det var ok , dels fra personale i restaurant men også fra reception.
Vi måtte så ud i byen og finde anden mad at spise, en stor skuffelse , følte os så dårligt behandlet, at en direktør først lover noget og derefter nægter at have sagt det er så dårlig stil.
Næste dag skulle vi betale for opholdet og fik til vores store forundring at vide at middagen ikke kunne trækkes ud af regnskabet alligevel, så måtte vi diskutere længe og til sidst fik vi trukket middagen ud af regning. Checkede ud - en rigtig dårlig oplevelse.
Jeg har flere gange anbefalet steder til venner og bekendte , dette vil jeg ikke gøre mere.
Et dyrt ophold, hvor forventninger var store men blev på ingen måde indfriet.
Standard og service i i restaurant meget dårligt.

26. April 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Stor skuffelse

Stor skuffelse.
Premium værelset var fint, men meget støj fra naboerne.
Morgenmaden havde mangler i forhold til kedeligt bacon og blødt morgenbrød. Coronatid, vi brugte alle de samme skeer og gafler til at betjene os med være det marmelade, ost, bacon etc.
Aftensmad i 2 hold. 17.30 eller 20. Vi valgte kl. 20, men fik først mad kl. 21. som så endte med at være noget jeg ikke havde bestilt.
VInkortet under al kritik. Det var stemplet med "Aufgetrunken" på næsten alle vine. De er ved at lave et nyt vinkort!!!!! lige i turistsæsonen.
Vi forlod stedet efter 2 dage i stedet for 3. Lang diskussion med personalet for at få refunderet den sidste nat.
Aldrig mere Strandhotel

27. August 2020

Fantastisk ophold!!

Fantastisk ophold! Vi havde booket værelse på et andet hotel (des nordes) men det var et forfærdeligt sted, så jeg ringet i sidste time og de tryllet en suit ud af ærmet og vi måtte checke in 30min senere:)
Fantastisk beliggenhed lige ud til fjorden.
Vildt lækkert værelse! Lyst, indbydende, rent og rummeligt. Med en spektakulær udsigt over hele fjorden!
Deres weekend område er småt med virkelig velholdt og godt..- 3 slags sauna, damp og et stillerum med vand og frugt. Høfligt og servicemindet personale!
Der er ro på hotellet og en afslappet atmosfære.
Værelset var lydtæt og man kunne ikk høre nogen på gangene eller andet larm.
Morgenmad var lige i skabet, der var alt fra champagne til pandekager.

Kan klart anbefales!!

31. März 2019

Fantastisk smukt hotel

Fantastisk smukt hotel, skønne værelser og god betjening.
Synes dog at det er dyrt og træls at man skal betale 7,50 € for en flaske vand uanset om man køber vin til maden.
Morgenmaden er rigtig fin men brødet, denne gang, var en kedelig og tør omgang.

27. Januar 2019

Kan kun anbefales

Fantastisk smukt sted. Romantisk, charmerende. Udsøgt betjening og lækker mad...bestilte rødvin til middagen, blev spurgt om vi ønskede vand til , hvilket vi takkede ja til. Den flaske kostede så 7,50 euro 😉. Men vi kommer rigtig gerne igen

10. November 2018

Skøn udsigt

Dejligt værelse skøn udsigt til vandet.
God mad i restauranten - dog er priserne ret høje i forhold til service og niveau

8. Juni 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr