Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft vores første scanning (en tidlig scanning i 8. graviditetsuge), og det var en rigtig god oplevelse. Der er en god og rolig atmosfære i venteområdet og selve scanningen var rar og vi fik ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Min oplevelse var desværre ikke helt som forventede. Jeg havde været til en anden klinik med min første for 4 år siden. Udstyrene var helt fremragende. Vi kunne tydeligt se babyen. Damen som scannede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg oplevede blødning i uge 10, og blev naturligvis bekymret. Det var en søndag mellem jul og nytår, og Josephine tog mig ind, trods jeg ringede lige før lukketid. Josphine sørgede for tryghed og be... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk modtagelse! Tryg hed under scanningen, man følte sig så velkommen. Søde Josefine virkede oprigtigt interesseret i ens oplevelse, og ikke som om hun gjorder det hele tiden. (Som... Mehr ansehen

1. Medizinisches Zentrum für bildgebende Diagnostik
  2. Geschäft für Umstandsmode
  3. Schwangerschaftsbetreuung

Vom Unternehmen geschrieben

Stork Scan er en moderne scanningsklinik for gravide, beliggende centralt i København, kun et stenkast fra Nørreport Station. Hos os sætter vi en ære i at skabe en tryg, imødekommende og professionel oplevelse for vores kunder. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af scanninger, der dækker hele graviditetsforløbet – fra tidlige scanninger og kønsscanninger til 3D/4D scanninger, hvor I kan få et unikt glimt af jeres kommende baby. Derudover tilbyder vi fertilitetsscanninger til jer, der ønsker at følge jeres cyklus tæt og få værdifuld indsigt i fertiliteten. Vores team består af dygtige og erfarne sonografer, der altid står klar til at besvare spørgsmål og guide jer gennem jeres scanning med stor faglighed og omsorg. Vi bruger den nyeste teknologi inden for ultralydsscanning for at sikre jer de bedste og mest præcise resultater. Hos Stork Scan ønsker vi ikke kun at give jer scanninger, men også at skabe en rolig og personlig oplevelse, der efterlader jer med minder, I kan tage med jer hjem. Vi har fokus på nærvær og den enkelte families behov og tilbyder derfor både print af billeder og digitale kopier, som I kan dele med jeres nærmeste. Vi glæder os til at være en del af jeres rejse mod forældreskabet og til at skabe tryghed, glæde og forventning gennem hele processen. Kom og besøg os i hjertet af København – vi ser frem til at byde jer velkommen hos Stork Scan!

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

God oplevelse

God oplevelse og det levede op til vores forventninger. Vi fik set kønnet på den lille i maven.

25. August 2025

Tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var igen en rigtig god oplevelse

Det var igen en rigtig god oplevelse i
trygge rammer og hvor servicen var helt
I top.. har været til 3 scanninger og kan kun sige oplevelsen har alle gange være fantastisk..

10. August 2025

Tak for anmeldesen!

Trygt

Trygt, kærligt og meget professionelt

1. August 2025

Kort og præcist, TAK!

Vi kunne ikke vente.

Vi kunne ikke vente.
Så vi fik en scanning i uge 14.1 og det virkede godt og vi fik afsløret kønnet uden de store forviklinger.
Der var god tid og vi fik billeder og videoer, der var lidt udfordringer med forbindelsen til deres server. Men god tålmodighed fra deres side, så de var sikre på at vi havde fået billederne.
Alt godt og vi var glade,

17. Juli 2025

Tak for de fine ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik en tidlig scanning af Josephine

Fik en tidlig scanning af Josephine, man er virkelig i trygge hænder hos hende, rigtig fin klinik, hygiejne og god service. Fremover booker jeg ind hos hende til scanninger. Tak for at berolige mig og tak for de søde scanning billeder jeg fik med♥️

6. Juli 2025

Antwort von STORK SCAN

Tusinde tak for den fine anmeldese!

Super godt!

Vi har været hos stork scan flere gange, og er hver gang gået derfra med ro i maven. De kan på det varmeste anbefales!

30. Juni 2025

Antwort von STORK SCAN

Tak for de meget fine ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var til kønsscanning hos Josephine

Jeg var til kønsscanning hos Josephine. Det var en fantastisk oplevelse og hun gav sig god tid til at forklare om barnet, til at scanne og var god til at berolige. Super fantastisk oplevelse!

23. Juni 2025

Antwort von STORK SCAN

Hej Shannah, er glad for at høre at du har haft en god oplevelse!

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Josefine var god til at forklare og fortælle, om de forskellige ting, og blev meget mere tryg ved hendes besøg.
Ikke sidste gang jeg kommer her.
Kan varmt anbefale 😍

15. Juni 2025

Antwort von STORK SCAN

Hej Cecilie, Tak for det utroligt fine ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en rigtig fin og tryg…

Vi havde en rigtig fin og tryg oplevelse og kan ikke sætte en finger på noget. Skønne lokaler og Josephine guidede os gennem skanningen trygt, grundigt og roligt. Vi gik derfra glade ☺️

2. Juni 2025

Antwort von STORK SCAN

Hej Christina, Tak for den fine anmeldese!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig god oplevelse!

En virkelig god oplevelse! Josefine tog sig god tid til at fortælle og forklare og jeg følte mig meget tryg. Vil bestemt komme igen hvis vi ønsker flere scanninger

29. Mai 2025

Tusinde tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en god oplevelse

Vi havde en god oplevelse. Vi blev taget godt imod og vi havde vores børn med en. De synes hende der skannede mig, var så sød

13. April 2025

Tak for anmeldesen!

Man føler sig hjemme

Vi har været hos Josephine flere gange og det er en helt fantastisk oplevelse hver gang ❤️
Det er så trygt og hun er utrolig god til at forklare hvad hun ser og har deler gerne ud af sin utrolig høje faglighed om hvad der er normalt.
Er også blevet scannet andre steder, men føler mig i de bedste hænder hos Josephine.

31. März 2025

Tusinde tak Michelle ❤️

Kan varmt anbefale!

Vi var desværre blevet lidt forsinket til vores aftale og ringede ind meget undskyldende. Heldigvis var Josephine utrolig sød til fortsat at tage imod os og vi havde et rigtig dejlig og behageligt besøg.
Kan varmt anbefale Stork Scan og Josephine

8. März 2025

Antwort von STORK SCAN

Tak for den varme anmeldese! 🔥

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr