Tog nästan en månad för mitt paket att komma. Tog en vecka för paketet att skickas sedan ytterligare 2.5 vecka för det att levereras. Han hade glömt ett par jeans som redan var sålda till någon annan.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hade samarbete med detta företag och wow säger jag bara. Deras ton va perfekt, formella svar och trevliga. Fick hem en ganska dyr piké från burberry och den matcha skicket precis som beskrivet på hems... Mehr ansehen
Jag köpte nyligen ett par Jacob Cohen-jeans från Store Enda och ett par Tramarossa-jeans. Jag måste säga att jag verkligen gillade dem! Båda paren har en fantastisk passform och kvalitet, och jag ser... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi på Store Enda AB (559477-1999) är stolta över att erbjuda autentiska designerkläder från välrenommerade lyxvarumärken i andrahand. Varje plagg i vårt sortiment genomgår noggranna äkthetskontroller innan det erbjuds till försäljning för att säkerställa den högsta kvaliteten för våra kunder.
Schweden
- storeenda.com
Hat 23 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Asså detta är bara ett dåligt sköt…
Asså detta är bara ett dåligt sköt företag han bryr sig inte om kunderna och skickar aldrig ut produkterna så VARNING köp inte här ifrån finns likande som the Grand archive sicurofashion och mer som är mycket bättre men skippa storeenda!
toppenbra service
toppenbra service. mina skor kom på 2 dagar.
Big recommend
Ordered a brand new pair of Authentic Valentino shoes for 60% of original price, I am very satisfied. Big recommend!
Tidenes kødde butikk
Tidenes kødde butikk, bestilte for 10 dager siden, og de har ikke sendt den ennå. Skal aldri bestille igjen
Köpte 2 cohen jeans kom inom 3 dagar…
Köpte 2 cohen jeans kom inom 3 dagar sviiiin nöjd. Rekommenderar till 100%
10/10 grejer
Snabb frakt och faktiskt bra priser
Snabb frakt och faktiskt bra priser. Blev förvånad att grejerna höll sina löften! Bilderna stämmer bra överens med varan. Stort recommend!
Klockrent
Klockrent, fint och smidigt. Inga problem alls!
Kundservice 5/5
Hade problem med min leverans med PostNord men fick snabbt hjälp av kundservice. Rekommenderar!
Bra kundservice och snabb leverans
Umulig å få returlapp på feil vare
Bestilte en slimfit dongeribukse, men fikk en skinnyjeans. Har forsøkt å sende mail til Storeenda for å få en returlapp. Får aldri noen respons. Har forsøkt siden starten av oktober. Får bare beskjed om at forespørselen er mottatt og at jeg ikke må purre.
Snabb leverans och väldigt trevlig…
Snabb leverans och väldigt trevlig kundservice!
Rekommenderar starkt!
Tydlig förbättring efter ägarbyte
Efter en period med bristande återkoppling (ägarbyte) och ett ärende som drog ut på tiden har situationen nu hanterats på ett betydligt bättre sätt. Den nya ägaren tog tag i frågan, återkopplade tydligt och visade vilja att reda ut problemet på ett seriöst sätt. Jag upplever att företaget till slut gjorde vad de kunde i det här fallet och levererade ett klart förbättrat bemötande och service än tidigare.
Fick vänta över en månad på leverans…
Fick vänta över en månad på leverans och i ett av paketen saknades dessutom ett par jeans. Även uteblivna svar på mailen och svårt att returnera. Kan ej rekommendera detta företag.
1 månad leveranstid har fortfarande inte kommit
Beställde 2 jeans den 1 november nu är det 5 december. Ett par jeans kom hem efter 2 veckor. Jeansen var uppsydda så att de inte passar man får inte lämna tillbaka. Det andra paret jeans har fortfarande inte kommit. De vägrar avbryta min order. Beställ inte härifrån.
nice cohen jeans
Gick in på deras dropp och köpte 4 par cohen jeans alla var verkligen toppskick, bättre än de såg ut på bilderna. löste 2 haff dagen efter på under en timme. nytt personbästa
Handla inte här!
Handla inte här! Skickar inte ut ordar, och skiter fullständigt på att svara på mejlen som han får. Undvik detta ställe
Köp inte härifrån han levererade aldrig…
Köp inte härifrån han levererade aldrig mina skor och slutade att svara mig på mejl
total useriøs butikk, IKKE KJØP
Ville avbestille orderen min, har nå gått mer enn to uker og ikke fått noe som helst respons. Har heller ikke fått noe som helst oppdatering på kjøpet mitt siden det ble betalt for 2 uker siden. Totalt useriøs butikk, IKKE KJØP HERFRA!!!
Bestilte en pakke fra dem den niende…
Bestilte en pakke fra dem den niende august og har enda ikke fått den nå har jeg plutselig fått en faktura på at jeg må betale frakt på en ting jeg ikke engang har fått
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.