Een Pad Naar Binnen: Mijn Pelgrimstocht op de S:t Olavsleden Bewertungen 8

TrustScore 4 von 5

4,1

1. Buchverlag

Vom Unternehmen geschrieben

Al jarenlang speelde het idee om een pelgrimstocht te maken door mijn hoofd, maar steeds kwam het er niet van. Het leven was druk: mijn eigen bedrijf, mijn gezin en allerlei andere zaken vroegen voortdurend mijn aandacht en leken altijd belangrijker dan dat ene idee. Totdat de S:t Olavsleden mijn aandacht trok. Ik verdiepte me in deze pelgrimsroute en voelde direct een diepe aantrekkingskracht. De stilte en de ongerepte natuur van deze meest noordelijke pelgrimsweg spraken me aan. Het contrast met de drukte en warmte van bijvoorbeeld de Camino maakte het des te aantrekkelijker. In 2022 werd ik geconfronteerd met een burn-out, wat uiteindelijk ook leidde tot een scheiding. Dat was het moment waarop het verlangen om een pelgrimstocht te ondernemen weer sterker naar boven kwam. Het idee liet me niet meer los. Toen ik na mijn herstel terugkeerde in mijn bedrijf, besloten mijn compagnons en ik om elkaar de ruimte te gunnen. We stelden een schema op waarin we om de beurt drie maanden sabbatical zouden nemen. Of misschien kun je beter zeggen: vieren. Mijn doel stond vast: de S:t Olavsleden. Met een duidelijk plan begon ik mijn voorbereidingen, en in 2024 pakte ik mijn rugzak in om aan dit avontuur te beginnen. De S:t Olavsleden heeft me enorm veel gebracht: nieuwe inzichten, frisse ideeën en onvergetelijke ervaringen. Deze tocht deed me ontzettend goed. Wat begon als een persoonlijk reisverslag groeide al snel uit tot het idee voor een boek. Dat idee liet me niet meer los, en ik besloot ervoor te gaan.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

8 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Snelle verzending

Makkelijke aankoopprocedure, goede en vriendelijke communicatie en snelle verzending van het bestelde boek. Het boek zelf lees ik na terugkomst van onze reis! Ik verheug me.

16. Mai 2026

Antwort von Een Pad Naar Binnen: Mijn Pelgrimstocht op de S:t Olavsleden

Dank je wel, Jacqueline. Ik doe mijn best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ik ben vooral erg benieuwd wat jullie van het boek gaan vinden wanneer jullie terug zijn van jullie eigen avontuur. Juist omdat jullie zelf op pad zijn geweest, verwacht ik dat veel verhalen, gedachten en gevoelens herkenning zullen oproepen.

Geniet eerst volop van jullie reis en alle ervaringen die daarbij horen. Daarna hoor ik graag wat jullie van het boek vonden.

Een mooie tocht gewenst en tot snel! Ultreia. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle verzending van een mooi product

Snelle verzending van een mooi product. Keurig verpakt en met een persoonlijke noot erbij ingesloten maakte dit tot een mooie ervaring.

26. April 2026

Antwort von Een Pad Naar Binnen: Mijn Pelgrimstocht op de S:t Olavsleden

Graag gedaan Ada, we hopen dat de ervaring je wat brengt. We proberen zo voor een ieder het boek een persoonlijke tint te geven.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een mooie inkijkje

Het is een leuk zeer leesbaar boek dat uitdaagt om zelf ook zo'n uitdaging aan te gaan.

24. September 2025

Dank je wel Frank.

Heb je al plannen gemaakt?

Dank u…

Allereerst de auteur wilde het boek signeren. Het werd snel bezorgd. En ik kijk er naar uit om het boek te lezen.

6. September 2025

Antwort von Een Pad Naar Binnen: Mijn Pelgrimstocht op de S:t Olavsleden

Graag gedaan en veel lees plezier.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een prachtig boek

Het boek neemt je mee langs de prachtige route maar ook in het hoofd van de wandelaar. Hierdoor is het een praktische gids( de paklijst enz) maar vooral een inkijk in hoe een pelgrim het wandelen en de innerlijke strijd kan beleven. Wandelen is meer dan de ene voet voor de andere zetten. De schrijver neemt je op een eerlijke manier mee in het proces rondom de tocht.
Hopelijk volgen er nog meer boeken

29. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Een Pad Naar Binnen: Mijn Pelgrimstocht op de S:t Olavsleden

Dank je wel voor je mooie woorden. Of er nog een boek komt geen idee, wandelingen/tochten nog voldoende.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr