Stofzuigerzakken Bewertungen 111

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige service Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Om 15h30 besteld in België, de volgende dag om 11h00 bezorgt! In eerste instantie had ik een fout gemaakt bij de bestelling, meteen gebeld.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had wat stofzuigerzakken voor de miele gekocht en heb er voor gekozen om later te betalen. Nu is dat betalen erbij ingeschoten, stom natuurlijk. En in plaats van een boze herinneringsmail kreeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb voor mijn Miele stofzuiger zakken gekocht. Deze zijn inderdaad stukken goedkoper dan de originele, echter een groot gedeelte van de opgezogen stof beland naast de zak en de ruimte. Gevolg is da... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

De goedkoopste stofzuigerzakken online. Altijd gratis verzonden. Topkwaliteit microvezel stofzuigerzakken. Gewoon door de brievenbus.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

111 Bewertungen

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben echt super tevreden over mijn…

Ik ben echt super tevreden over mijn ervaring met stofzuigerzakken.nu! Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Ik hoef gewoon de QR-code van mijn vorige zak te scannen en ik kan meteen de juiste zakken bestellen, geen gedoe met zoeken of twijfelen.

Wat ik ook fantastisch vind, is dat er geen verzendkosten zijn en dat je pas hoeft te betalen nadat je je bestelling hebt ontvangen. Dat geeft echt vertrouwen.

Kortom: dit is zonder twijfel de meest gebruiksvriendelijke en makkelijke website die ik ooit heb gebruikt voor stofzuigerzakken. Absoluut een aanrader!

22. März 2026

Beste Natacha,

Wat een geweldige review.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze webshop en onze service.

Hartelijk bedankt voor uw mooie reactie.

Met vriendelijke groeten,

Roel de Boer.

Netjes en betrouwbaar

Nu is dat betalen erbij ingeschoten, stom natuurlijk.
En in plaats van een boze herinneringsmail kreeg ik een geheugensteuntje, heel vriendelijk allemaal. Ik heb natuurlijk meteen betaald en ik had graag mijn excuses aangeboden, maar in het betaalverzoek via ideal is die mogelijkheid er niet. Bij deze dus.

28. Februar 2026

Beste meneer Lagerwaard,

Veel dank voor deze vijf sterren en dat u uw ervaring nog op deze manier hebt gedeeld.
Daar zijn we altijd erg blij mee.

Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service.

Graag tot een volgende bestelling en geniet van het voorjaarszonnetje.

Geweldige service

Geweldige service
Zeer behulpzaam en klantvriendelijk.
Om 15h30 besteld in België, de volgende dag om 11h00 bezorgt!
In eerste instantie had ik een fout gemaakt bij de bestelling, meteen gebeld., meteen een zeer vriendelijke dame aan de lijn, meteen opgelost.en de volgende dag geld terug op rekening.
Bestaat toch anno 2026 top service

27. Februar 2026

Eindelijk vertrouwen

Wat fantastisch dat er eindelijk eens een bedrijf is dat zijn klanten vertrouwt. Ze doen precies wat ze zeggen; de volgende dag heb je de zakken in huis en betalen kun je als je de zakken hebt ontvangen. De kwaliteit van de zakken heb ik nog niet getest, maar volgens mij komt dat goed als je maar goed oplet dat je de juiste zakken voor jouw stofzuiger besteld, want dat is op zich al lastig.

19. Februar 2026

Goedemiddag mevrouw van Selm,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review.
Altijd fijn om te horen dat iemand zo tevreden is over onze webwinkel.

Ik wens u een mooie dag toe.

Met vriendelijke groeten,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij sommigen gaat het ook goed fout

Bij sommigen gaat het ook goed fout! Deze shop stuurt je 2 bestellingen in één. Laat je er 1 afrekenen en stuurt je 2 weken later een rekening voor achteraf betalen. Let op bij deze shop betaal je dus ook achteraf nog eens extra. Stuur je een klacht dat je het erg vreemd vind om om deze manier te winkelen, ontevreden bent met die achteraf bestelling, dit nooit heb gewild, niet accepteert en niet wil betalen. Krijg je een ontkennend verhaal dat het zelf gedaan hebt, misschien een ander bij je thuis het pakje heeft gewisseld en dat je moet betalen anders volgt een aanmaning. Afdwingen kunnen ze. Zoek naar de reviews en je weet het. Voor deze shop ben je nu gewaarschuwd.

24. Dezember 2025

Goedemorgen meneer Van Nimwegen,

Wat vervelend om te horen dat het contact met onze klantenservice u geen prettig gevoel heeft gegeven. Dat is uiteraard niet onze bedoeling.

Inmiddels heb ik uw situatie zorgvuldig bekeken en al het e-mailcontact met onze klantenservice nogmaals doorgenomen. Op basis daarvan lijkt de gang van zaken wel iets anders te zijn verlopen dan u heeft beschreven:

Op 14 december zijn er bij onze webshop inderdaad twee aparte bestellingen geplaatst.

Direct daarna heeft u voor beide bestellingen een (automatisch verstuurde) bevestigingsmail met factuur en betaallink ontvangen. Nog diezelfde dag zijn beide bestellingen door ons magazijn verwerkt en vervolgens verzonden.

Volgens de Track & Trace-gegevens zijn de twee zendingen de eerstvolgende dag los van elkaar bezorgd op uw adres in Sommelsdijk, precies zoals wij standaard doen.

Onze stofzuigerzakken worden namelijk altijd apart verzonden, zodat ze door de brievenbus passen en klanten niet thuis hoeven te blijven voor de bezorging. U heeft ons per e-mail ook laten weten dat u beide pakken stofzuigerzakken heeft ontvangen.

Pas vijftien dagen na uw bestellingen gaf u aan dat u eigenlijk maar één pak stofzuigerzakken had willen bestellen. Dat kan natuurlijk gebeuren. We hebben u laten weten dat u (één of beide) bestellingen altijd op zeer eenvoudige wijze kunt retourneren. Daar is in dit geval helaas geen gebruik van gemaakt.

Wel spreekt vanaf uw eerste e-mail al over reviews en ‘aangifte doen’ en zegt u onze medewerker thuis te zullen opzoeken … Dit terwijl er altijd netjes en snel op uw e-mails is gereageerd zie ik.

Vorige maand zijn wij de grens van 1,5 miljoen klanten gepasseerd en wij doen iedere dag ons uiterste best om al onze klanten de maximale service te bieden.

Wij betreuren deze situatie dan ook zeer, maar we wensen u hoe dan ook een gelukkig 2026.

Adriaan Merkelbach

Perfecte service

Ik had stofzuigerzakken besteld voor een nieuwe net bestelde AEG stofzuiger, toen ik het advies kreeg om toch een ander merk te kopen. Dat betekende ook andere stofzuigerzakken en de reeds bestelde retourneren. Ik vond het correct om in dit geval de retourkosten zelf te betalen. Maar daar wilde men niets van weten. Dat vind ik nog eens perfecte service, mijn complimenten!

11. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zo is online bestellen leuk

Ik bestel al jaren mijn stofzuigerzakken via deze site. Echt een voorbeeld van klantvriendelijkheid!! Wat een fantastische site. Duidelijk/ geen poespas/ gratis bezorgen/ betaling achteraf. Kort en duidelijk! T.Timmer

24. September 2025

Goedemorgen meneer Timmer,

Wat leuk om zo'n aardig berichtje van u te mogen ontvangen.
En fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webwinkel, onze service en de levering.

Ik dank u hartelijk voor uw bestelling en wens u nog een fijne dag.

Jullie site gevonden…

Wat blij dat ik jullie site gevonden heb. Betrouwbaar en een hele vlotte bestelling en bovenal goedkoop! Ik zeg het voort!

4. August 2025

Goedemorgen meneer De Spiegelaere,

Wat leuk om deze mooie review te mogen lezen op de eerste werkdag na mijn zomervakantie. Hartelijk dank daarvoor en graag tot een volgende keer.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestelling

Ik bestelde reeds een week geleden stofzuigzakken doch nog niet ontvangen. Ik kreeg een track code via post. nl maar code lijkt niet te kloppen. De code zou UE301123857NL zijn. Ben ik opgelicht? Groetjes Dries

29. Juni 2025

Goedemorgen meneer,

Wat vervelend dat u zo lang op de bezorging van uw bestelling heeft moeten wachten.

Op basis van uw naam kan ik geen bestelling terugvinden in ons systeem, maar aan de code te zien betreft het een bestelling voor levering in België?

Ik ga ervan uit dat u de bestelling inmiddels in huis heeft, maar anders zou ik u willen vragen onze klantenservice een berichtje te sturen op: klantenservice@stofzuigerzakken.nu. Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat u de bestelde stofzuigerzakken ontvangt.

En als u hierover een recensie wil plaatsen, is het dan niet beter dit te doen bij de partij waar het mis is gegaan, te weten; bpost?

Uit de bevestiging met de code die u heeft ontvangen kunt u immers zien dat wij uw bestelling direct hebben verzonden.

Bestelling niet geleverd.

Mijn bestelling is volgens PostNL geleverd,maar ik heb niets ontvangen.eea gemeld bij stofzuigerzakken.nl. Tot op heden niets gehoord van stofzuigerzakken.nl. Een slechte zaak.

11. Juni 2025

Goedemiddag meneer Hijink,

Wij zijn niet de webwinkel stofzuigerzakken.nl.

Wat vervelend dat PostNL u laat weten dat uw bestelling is bezorgd terwijl u deze niet heeft ontvangen.

Denkt u niet dat u deze recensie dan ook het beste bij PostNL kunt plaatsen in plaats van bij de webwinkel die uw bestelling heeft verzonden?

Maar deze recensie is in ieder geval niet voor onze webwinkel bedoeld.

Top service!

Mijn eerste verzending was verloren gegaan in de post maar er werd meteen een nieuwe verzending geregeld. Top service!!!

9. Mai 2025

Beste Claudia,

Veel dank voor deze vijf sterren en dat je je ervaring nog op deze manier hebt gedeeld.
Daar zijn we altijd erg blij mee.

Goed om te horen dat we het snel hebben kunnen oplossen.

Graag tot een volgende bestelling en geniet van het zomerse weer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Betrouwbaar.

Betrouwbaar.
Er was wat verwarring rond de levering die maar niet kwam maar die was te wijten aan een staking bij Bpost.
Vandaag dan toch de levering ontvangen.
Vragen aan het bedrijf werden vlot en direct beantwoord.

19. Februar 2025

Goedemiddag meneer Van Damme,

Dank voor het aanpassen van uw review en goed om te horen dat u (ondanks de staking van de Belgische post) de stofzuigerzakken heeft ontvangen nu.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

stofzuigerzakken Rowenta Power XXL RO3153EA.

We zochten stofzuigerzakken voor onze Rowenta Power XXL RO3153EA.
Gevonden bij stofzuigerzakken.nu.
Makkelijke site en zéér snelle verzending die bovendien ook nog eens gratis is ook.
Achteraf betaling was ook mogelijk.
Wauw, wat een vertrouwen. :)
Zekers aan te bevelen.

14. Februar 2025

Antwort von Stofzuigerzakken

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Goed om te horen dat u uw bestelling snel in huis had. Inderdaad worden alle bestellingen bij ons altijd gratis bezorgd.

Vanaf nu krijgt u bij iedere nieuwe bestelling daarnaast nog onze Vaste Klanten Korting wanneer u via de QR-code op de verpakking bestelt. Dus graag tot de volgende keer :-)

Ik wens u nog een fijn weekend.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte communicatie van chauffeur…

Chauffeur kiest voor het makkelijkste geen brievenbus maar buren.
Ik was thuis notabene.
Zeer slechte communicatie van Chauffeur heb enkel naam gekregen die niet bestaat.
Ga dan maar op zoek.
Dus hoe krijg ik toch mijn bestelling?
1ste maal besteld en waarschijnlijk ook de laatste keer.

12. Februar 2025

Goedemiddag mevrouw Janssens,

Wat vervelend dan dat de bezorger uw bestelling bij de buren heeft afgegeven.

Al onze zendingen worden (met track&trace) als brievenbuspakje bezorgd zodat onze klanten niet thuis hoeven te zijn om hun bestelling in ontvangst te nemen.

Bedoelt u dat u geen brievenbus heeft en dat uw bestelling daarom bij de buren is bezorgd?

Maar denkt u niet dat het beter is om deze recensie over de bezorging bij PostNL te plaatsen?
De PostNL bezorger bij u in de straat kennen wij niet en wij kunnen niet doorgeven aan PostNL dat u geen bezorging bij de buren wenst. Dat kunt u zelf overigens wel aan PostNL doorgeven.

Op basis van uw naam lukt het ons niet om uw bestelling terug te vinden in ons systeem. Misschien is het het beste om even contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@stofzuigerzakken.nu, dan kunnen wij dit voor u in orde maken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu de 2e keer besteld zo handig geen…

Nu de 2e keer besteld zo handig geen verzendkosten volgende dag in huis top en via link mail betalen nou echt geweldig, had 5 stofzuigerzakken bij speciaal zaak gehaald 16.eu voor 5 en online bij jullie
11.85 voor 10 st. En iedere keer klantenkorting .nou heel blij mee klasse blijf zeker bestellen dikke aanrader ook goede kwaliteit. .

28. Januar 2025

Goedemiddag meneer/mevrouw Schuurmans,

Dank voor deze fantastische review. Wat goed om te lezen allemaal.
Inderdaad is de Vaste Klanten Korting levenslang dus we hopen u nog vaak op deze manier van dienst te mogen zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aanrader, makkelijk, voordelig en snel je stofzuigerzakken in huis!

Aan de hand van mijn type stofzuiger zakken uitgezocht, vrijdag besteld en zaterdag al in de brievenbus! Mooi plat pakketje, maar toch 10 stofzuigerzakken voor de voordelige prijs van 12,95 inclusief verzenden! En ze passen super goed in de stofzuiger. Hier bestel ik voortaan mijn stofzuigerzakken. Aanrader!

25. Januar 2025

Goedemiddag mevrouw Posthumus,

Dank dat u uw ervaring met onze webwinkel op deze manier wil delen. En goed om te horen dat we er weer een vaste klant bij hebben :-)

Graag tot een volgens bestelling en een fijne dag nog.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering van goed product

Snelle levering van goed product. Altijd een beetje spannend om iets te bestellen bij een bedrijf dat je niet kent, maar ging helemaal prima!

23. Januar 2025

Goedemiddag mevrouw Kammler,

Allereerst; welkom bij onze webwinkel en wat fijn dat u ons meteen een vijf sterren beoordeling geeft.

Inderdaad is het toch altijd even afwachten wanneer je iets bij een onbekende webshop besteld, maar gelukkig is het overgrote deel van de Nederlandse webshops een keurig bedrijf.

Om onze klanten extra vertrouwen te geven hebben wij voor betaling na ontvangst gekozen. Dit werken op vertrouwensbasis bevalt ons erg goed en het geeft onze klanten de garantie dat wij onze afspraken nakomen.

Graag zijn we u in de toekomst weer van dienst. Ik wens u nog een fijne dag.

Alles was naar wens

16. Januar 2025

Goedemiddag meneer Dellemijn,

Dat is goed om te horen. Dank dat u nog even de moeite heeft genomen om uw ervaring met onze webwinkel op deze manier met anderen te delen.

Ik dank u hartelijk voor uw bestelling en wens u alvast een fijn weekend.

Adriaan Merkelbach

Niet passende stofzuigerzakken

Stofzuigerzakken besteld die zouden moeten passen bij mijn type stofzuiger, maar ze pasten niet. Klacht ingediend; reactie: ja, maar ze zouden moeten passen want het typenummer klopt. Uiteindelijk mocht ik de zakken terugsturen. Wel geld teruggekregen, maar toch raar dat de zakken verkocht worden als exact geschikt voor mijn type stofzuiger, maar dat dan niet zijn.

12. Januar 2025

Goedemiddag mevrouw Amse,

Het model stofzuigerzak dat u heeft besteld is bij ons een veel verkocht type. Daarom vroegen wij ons af of u misschien een verkeerd type stofzuigerzak heeft besteld?

Inderdaad hebben wij uw bestelling niet retour ontvangen. Kennelijk is er dan iets niets goed gegaan met het verwerken/bezorgen van uw retourzendingen door PostNL.

Maar als u ons de track&trace code stuurt van uw retourzending, dan zullen wij uw retour op basis daarvan als 'retour ontvangen' afboeken in ons systeem. Met deze code kunnen wij dit verder voor u oppakken en afhandelen met PostNL.

Dus als u mij (in reactie op mijn e-mail van gisteren) de track&trace code toestuurt, dan komt dit uiteraard helemaal in orde.

Ik wens u weer een fijne dag vandaag.

Roel de Boer

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr