Unternehmen hat geantwortet
Ik heb nu al zeker 6 keer contact met Stiply gehad dat ik niet langer bij Voion werk (al meer dan 2 jaar niet meer) en heb tevens de actuele contactpersoon doorgegeven. Ook zij heeft meerdere keren aa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het programma is heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Met veel gemak heb ik er twee keer gebruik van gemaakt om documenten te laten ondertekenen. Bij vragen krijg je gelijk reactie van een mede... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij zijn Stiply
Stiply ontwikkeld software om contracten en documenten te voorzien van een digitale handtekening. Meer dan 1000 bedrijven in de Benelux, van zzp tot multinational, maken gebruik van de Stiply software om digitaal te kunnen ondertekenen.
Software waar je snel mee aan de slag kunt
Onze software kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid. Wij vinden niet alleen belangrijk dat software een goed resultaat geeft, maar we vinden het erg belangrijk dat gebruikers zonder uitgebreide uitleg aan de slag kunnen gaan. Veel van onze gebruikers werken met processen waarbij een snel ondertekend document essentieel is. Daarom hebben we het proces voor een ondertekenaar zo duidelijk en eenvoudig mogelijk gemaakt.
Rechtsgeldigheid digitale handtekening
Een document dat getekend wordt met een digitale handtekening wordt als rechtsgeldig gezien. Daarbij is het belangrijk dat er naar de inhoud en de situatie van het contract wordt gekeken. Er wordt verwacht dat bij bijvoorbeeld zwaarwegende documenten of documenten met een lange looptijd, een goed onderzoek wordt gedaan naar de vaststelling van de identiteit van de ondertekenaar. Wil je hier meer over weten? Lees van verder op de rechtsgeldigheid pagina van de digitale handtekening.
Veiligheid en privacy
De data die wij verwerken, verwerken wij zorgvuldig. Zo staat onze data opgeslagen in Europa. Daarnaast hanteren wij bij het digitaal ondertekenproces het Privacy-by-design principe. Dat houdt in de dat we data niet langer in ons bezig willen hebben, dan essentieel nodig is. Al onze informatie over de digitale handtekening en veiligheid kan je lezen op onze veiligheidspagina.
Oortlaan 2, 6716WD, Ede, Niederlande
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Zeer klantvriendelijke geholpen! Echt toppers, denken goed met je mee.

Antwort von Stiply b.v.
Stiply is heel klantvriendelijk in het gebruik voor onze klanten maar ook voor ons zelf. Verder ontwikkelen zij steeds meer mogelijkheden zoals meedere stukken tekenen in 1x.
De klantenservice is zeer toegankelijk en Stiply is erg informatief door middel van e-mails met info en een webinair.

Antwort von Stiply b.v.
er gebeurd veel heb ik de indruk. Nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd wat de applicatie beter geschikt maakt om de diverse processen rond het plaatsen van een handtekening beter te ondersteunen. Erg blij met de progressie die geboekt wordt. Ook de Nederlandse supportdesk vind ik een pré.

Stiply ontzettend gebruiksvriendelijk.
Stiply zorgt ervoor dat digitaal ondertekenen met een handomdraai geregeld kan worden. Daarnaast vind ik het erg prettig dat ik zo alle contracten digitaal kan archiveren. Een echte aanrader!

Antwort von Stiply b.v.
Enorm gebruiksvriendelijk en echt veel fijner dan hoe we het eerder deden. Echt een aanrader.

Antwort von Stiply b.v.
Met de ondertekensoftware van Stiply kan ik erg prettig en eenvoudig documenten ondertekenen. Een mooi overzichtelijk programma waar dat ik de status van mijn ondertekenverzoeken in kan zien. Bij onduidelijkheden is het makkelijk en snel schakelen met customer support. De app biedt diversiteit in authenticatiemogelijkheden en is vanwege onze buitenlandse activiteiten te gebruiken in 9 verschillende talen. wij hopen op korte termijn onze samenwerking met Stiply uit te kunnen gaan breiden. Kortom erg tevreden over deze partij uit Ede

Antwort von Stiply b.v.
Sinds we Stiply gebruiken hebben we sneller onze handtekening onder een document. Het is ook echt een stuk service wat je verleent aan je klanten. Zij hoeven immers geen documenten meer uit te printen, handtekening zetten, en weer in te scannen. Dit gedoe bespaar je hen!
Echt een aanrader!

Antwort von Stiply b.v.
Dit programma werkt perfect om documenten te laten ondertekenen, en de prijs is ook goed voor het pakket.

Antwort von Stiply b.v.
Fijne oplossing voor het ondertekenen van overeenkomsten of contracten.

Zeer werkzame applicatie!
Heeft ons enorm geholpen het ondertekenproces van documenten voor onze klanten te versnellen en professionaliseren.

Antwort von Stiply b.v.
Fijne en gebruiksvriendelijke oplossing met een fijne organisatie. Wij laten de hele organisatie werken met digitaal ondertekenen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.