Dette er den beste servicen jeg har fått i helehelehele mitt liv - tusen takk til Mille! Hun fortjener utvilsomt en blomsterbukett, eller en lønnsforhøyelse ;) Jeg kommer til å handle mer hos dere, me... Mehr ansehen
Mega positiv oplevelse, havde bestilt trøje i forkert str. - mailede det til dem og hurtig blev det lavet om - modtog varen 2 dage efter og kunne desværre ikke passe det alligevel, sendte det retur og... Mehr ansehen
Jeg bestilte min halskæde tirsdag efter kl 22 og modtog pakken torsdag kl 12.. Kan simpelthen ikke forestille mig en hurtigere betjening!! Og så er halskæden tilmed pakket i bobleplast og er så lækker... Mehr ansehen
Hurtig levering. Dog plads til forbedring. Måtte desværre returnere varerne pga at de ikke var som forventet. Anbefaler en bedre beskrivelse eller detalje fotos. Så når der ikke er gratis retur el... Mehr ansehen
Kronprinsensgade 14, 1, 1114, København K
- online@stigp.net
- stigp.net
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Uproblematisk leverance !!
Jeg bestilte 2 trøjer fra StigP.
Det var enkelt at overskue siden, og bestillingen gik glat.
2 dage senere modtog jeg trøjerne og alt var i orden.
Handler mget gerne der igen!!!
Fin kundeservice pr telefon, alle mail til dem kom retur.
Nem og overskuelig website, hurtig levering, fine varer.
kunne dog ikke komme i kontakt med dem via mail. Men ingen problemer på telefonen.

Antwort von stigp.net
SUPER - FIK LEVERING INDENFOR 24 TIMER
Nemt at bestille og hurtig levering :)
Kun positivt herfra :)
Bestiller gerne igen
Ingen problemer overhovedet - super hurtig levering i København
Super prof.
Jeg blev hele tiden holdt orienteret om mine bestillingers vej gennem systemet. Hurtig levering og dejlige varer. Jeg skal returnere en kjole pga størrelsen, er spændt på om det er lige så effektivt.
Super godt tilfreds
Tøjet levede fuldt op til forventning. Levering var hurtig
God service, hurtig levering
Ingen forsonende omstændigheder
Jeg skulle bytte et stykke tøj. Da jeg kommer ind i butikken i Kronprinsensgade, viser det sig, at udløbsfristen for at bytte var overskredet med 7 dage - det vil sige at der var gået yderligere 7 dage. Derfor var i deres ret til at nægte mig at bytte tøjet, men som der står i købeloven, finder man i den slags situationer oftest en løsning. Hvis for eksempel prismærket, og emballagen er intakt, hvilket det var i dette tilfælde. Jeg fortalte yderligere, at jeg havde været på rejse, så det ikke var muligt for mig at bytte det før. Det var ekspedienten fuldkommen lige glad med. Også at jeg havde været en særdeles trofast kunde gennem mange år. Hun sagde, at jeg skulle have ringet derind. Hvordan skulle jeg på nogen måde kende denne procedure? Jeg var ikke informeret og var overbevist om, at det bedste var at møde personligt. Jeg har lagt en formue hos Stig P, men jeg vil ikke handle der mere. Til sammenligning er Nørgaard helt anderledes imødekommende og forstående i sådanne situationer. Jeg er stadig rystet over hendes uforskammethed og uforsonlighed og der er nu gået lang tid.

Antwort von stigp.net
Lynhurtig levering!
Jeg bestilte to vare - allerede samme eftermiddag var de afsendt og jeg fik dem dagen efter! Fantastisk med så hurtig levering og varerne levede helt op til forventningerne!
Super net butik
Meget, meget nemt. Hurtig levering og ingen porto gebyrer.
Hurtig levering!
Nem hjemmeside og hurtig levering - fed trøje, bedre bliver det ikke.
Good customer service
Friendly, trustful, easy, quick service!
Fire med pil op
Hurtig levering og 100% professionel og imødekommende service ved defekt og ombytning. Meget hurtig og venlig respons på kundehenvendelser og god løbende kommunikation om ombytningsprocessen og ny forsendelse. Havde ligget på 5 stjerner hvis der ikke havde været fejl på varen ved første levering, og det sker jo for selv de bedste. Klar anbefaling af Stigp.net herfra.
fantastisk!
jeg bestilte to fine ting, som var utroligt meget sat ned. der var ingen problemer og jeg fik tingene et par dage efter i super stand!
Super god handel😊
Bestilte et par espadrillos i læder til min datter i fødselsdagsgave og modtog dem næste dag. Det overraskede mig, at det gik så hurtigt.... Så perfekt handel hos StigP👍
Perfekt !!!!
Nu er det anden gang jeg shopper på Stig P... Det er super perfekt... Hurtig levering.. Tip top...
Min varmeste anbefaling ;)
Super hurtig levering, godt udvalg og fede produkter!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.