Een hele goede service. Bij een foutje in een kledingstuk werd er meegedacht en kwam er een goede oplossing. De medewerkers reageren heel snel. Ik draag de kleding veel. Het zit lekker en comfortabel.... Mehr ansehen
Kleding is onwijs goede kwaliteit en ziet er altijd goed uit. Snelle verzending en goede retour opties. De klantenservice is echt heel goed en ze zijn altijd super behulpzaam!
T shirt via partner aangeschaft en een vergelijkbaar verhaal met een eerdere review. Shirt had enorm afgegeven op andere kleding en ik moest daarmee maar terug naar de verkopende partij. De verkopende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Bekleidungsgeschäft
- Kinderbekleidungsgeschäft
- Geschäft für Modeaccessoires
- Herrenmodengeschäft
- Geschäft für Streetwear
- Damenmodengeschäft
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Through traveling, being young, exploring and by questioning life, Stieglitz started one year ago with the question where do I stand in this world? In our world, that is constantly changing, we hardly know what to do any more. A world with so many poss...
Palamedesstraat 3HS, 1054 HS, Amsterdam, Niederlande
- stieglitz.nl
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Verliefd
Verliefd op al mijn Stieglitz items én heel erg blij met de uitstekende klantenservice. Ze reageren super snel en komen meteen met een oplossing 🩷

Top!
De klantenservice is altijd fantastisch! Het komt niet vaak voor dat er bij Stieglitz iets fout gaat of dat er een storing is, maar als dat gebeurt wordt je altijd heel goed geholpen. Shoutout to Alda😊💛

Love Stieglitz
Klacht is boven verwachting goed opgelost, geweldige service.
Ontzettend fijn geholpen bij de…
Ontzettend fijn geholpen bij de klantenservice! Ze denken echt met je mee. Kleding is apart en er zijn ook zeker items voor de plussize maat
Goede klantenservice
Heel fijn en mooi merk, toen ik mailde dat er iets stuk was werd ik meteen geholpen en werd er samen gekeken naar een passende oplossing. Goede service.
Vlekjes in shirt
Tijdens 1e keer dragen zag ik dat er al vlekjes op mijn shirt zaten, heel vreemd. Toch proberen te wassen in de hoop dat het eruit ging. Ging er helaas niet uit. Meteen contact gezocht met klantenservice: snelle en duidelijke reactie, namelijk een nieuw shirt! Heel fijn en blij dat het zo snel opgelost werd
Snelle en vriendelijke service
Had zelf een fout gemaakt in mijn emailadres en de Stieglitz medewerker reageerde heel snel en stuurde alsnog de bevestiging van bestelling door. Topservice.
Groot fan van Stieglitz
Groot fan van Stieglitz! De kwaliteit is aanzienlijk beter dan andere soortgelijke merken. De klantenservice is echt ontzettend vriendelijk, snel en meedenkend. Na een productiefoutje in een shirt meteen ontzettend goed geholpen door Alda. Ik blijf trouwe klant!
Top service!
Fijn communicatie met Alda nadat mijn retourpakket kwijt was geraakt door DPD!
Vriendelijk en heel netjes geholpen, geld is keurig teruggestort.
Super goed geholpen bij een klacht
Super goed geholpen bij een klacht. Nog nooit zo goed geholpen met heel veel begrip. Heel erg bedankt!
Levering longsleeve
Na mijn contact over een niet ontvangen levering krijg ik vriendelijke en snelle service van het team! Mijn geld werd meteen terug gestuurd.
Ik baal dat het shirt nooit is aangekomen door een fout van de bezorger en helaas de laatste was, maar daar kunnen zij niets aan doen!
Dank voor de vriendelijke service.
Had een probleem met stornering van…
Had een probleem met stornering van Paypal, en werd enorm snel en goed geholpen door stieglitz binnen 24uur was probleem verholpen.

Antwort von Stieglitz
Super fijn contact gehad met de…
Super fijn contact gehad met de klantenservice. Stuurde direct een nieuwe trui op toen ik aangaf dat er een klein probleempje met de stof was. Super snelle reactie en goede service!

Antwort von Stieglitz
Nog klantonvriendelijker kan het niet
T- shirt kon niet geleverd worden terwijl dit bij het betaalproces niet zichtbaar was. Vervolgens moest ik zelf erachter aan mailen om mijn geld terug te ontvangen. Communicatie onprofessioneel en uitermate klantonvriendelijk, ook werd er niets terug gestort. Uiteindelijk via PayPal mijn geld ontvangen nadat Alda ( blijkbaar de enige medewerker klanten”service” bij Stieglitz het mailcontact verbrak omdat alles teveel tijd kostte. Geen een keer kwam een oplossing van haar kant en werd een fatsoenlijk contact onmogelijk gemaakt terwijl ik niets anders vroeg dan wat een professioneel werkend bedrijf vanuit zichzelf zou regelen.
Update: deze reactie was te verwachten om de schijn te waren dat ze wel klantvriendelijk zijn. Ik heb juist gewacht en naar aanleiding van andere reviews en de ontbrekende tijdige reactie zelf stappen ondernomen. Bovendien zijn de communicatieve vaardigheden van Alda niet wat men van een klantenservicemedewerker mag verwachten. Tot op persoonlijke ongepaste opmerkingen aan toe.

Antwort von Stieglitz
Super fijne en snelle service
Super fijne en snelle service. Had een artikel ontvangen waar een gaatje in bleek te zitten. Had hierover op zondag gemaild en kreeg meteen dezelfde dag nog antwoord. (Terwijl de werkdagen van ma t/m vr zijn) Nieuw artikel direct opgestuurd gekregen en de volgende dag al in huis. Daarbij oprechte excuses en een retourlabel, zodat ik het kapotte artikel kosteloos mocht retourneren.
Love STIEGLITZ nu nog meer, na zo fijn te zijn geholpen door Alda:)
Mega fijne ervaring dus!

Antwort von Stieglitz
Ik ben helemaal verliefd op Stieglitz
Ik ben helemaal verliefd op Stieglitz! 💕 Hun kleding is echt uniek – de prints en kleuren zijn zo vrolijk en krachtig dat je meteen een boost krijgt als je iets aantrekt. Je voelt je er echt speciaal en zelfverzekerd in.
De kwaliteit is top, de stoffen zijn comfortabel en blijven mooi, zelfs na vaak dragen en wassen. Wat ik ook fijn vind: de pasvorm klopt altijd en je merkt dat er veel aandacht zit in de details.
Daarnaast is de klantenservice echt geweldig: super klantgericht, altijd snel met reageren en ik heb er nog nooit moeite mee gehad. Dat maakt het shoppen bij Stieglitz nog fijner en persoonlijker.
Stieglitz is voor mij hét merk als ik iets wil dat net even anders is, maar toch stijlvol en tijdloos. Ik krijg elke keer complimentjes als ik iets van hen draag. Echt een aanrader! 🌟

Antwort von Stieglitz
Boekhouding door een kleuter?
ik weet niet hoe zij de financiële afdeling daar regelen maar het lijkt alsof een kleuter de boekhouding doet.
leuk merkje maar zo kun je gewoon geen zaken doen met iemand joh.
Begin mei iets besteld, aangegeven dat ik een andere maat zou willen omdat het niet paste bij binnenkomst, kwam maar niets mijn kant op dus zelf gecontact of ik het shirt nog zou ontvangen. Dat lukte niet meer omdat het niet meer op voorraad was, nou oke jammer, dan niet.
Vervolgens maken ze het geld ook niet terug over van het shirt dat ik zou ontvangen - dit zijn echt basis dingen om een beetje op orde te hebben lijkt me.
Ooit eerder zaken gedaan en toen was het ook allemaal houtje toutje met namailen, alsof ik zelf dingen in de gaten moet houden.
Klantenservice om te huilen
Nooit meer Stieglitz. Vol enthousiasme mijn eerste bestelling geplaatst, met de belofte van gratis retourneren. Helaas viel alles enorm groot en lang, niets voor mijn 1,63m. Bij het retourneren bleek dit ineens €8,84 te kosten. Klantenservicemanager Alda bevestigde dat de website eerst “gratis retour” vermeldde, maar dat dit een fout was—dit is n.a.v. mijn klacht aangepast. Mijn klacht werd verder genegeerd; ik moest gewoon betalen. Haar ‘oplossing’? De kleding laten inkorten, dan hoefde het niet retour. Op mijn verzoek voor een gratis retourlabel, zoals beloofd bij aankoop, kreeg ik geen reactie. Service en verantwoordelijkheid ontbreken volledig. Mijn advies: koop hier niet.
Mooie kleuren en stijl
Snelle bezorging, netjes verpakt en prachtige kleding. Ik hou van de kleuren en de stijl.
Na een keer wassen al schade
Mooie sweater gekocht bij Stieglitz (Balkan collectie) ,maar na de eerste keer (koud + in waszak) gewassen te hebben laat heel de print al los en zitten er scheuren in de print.. Gelukkig gekocht in de sale en niet voor volle prijs, maar vind dit echt niet oke..zo'n dure trui zou veel langer mooi moeten blijven ...
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.