Stickers der ligner præcis det indsendte print, i god kvalitet. Har trykt mine egne malerier som stickers. Har trykt min kampgruppe logo. Som først kom i en forkert nuance men firmaet var super hjælps... Mehr ansehen
Super nem hjemmeside at bestille og designe fra, fungerer rigtig godt både på smartphone og computer. Jeg designede nogle runde stickers 5x5 cm og blev overrasker over at jeg ikke kunne bestille... Mehr ansehen
I had a small printing mistake in my stickers (which has never happened in my previous orders) so I sent a mail and got immediate help and a new package shipped and received it within only a few days.... Mehr ansehen
5 ud af 5 kunde service! Bestilte “custom” holografiske klistermærker, ankom super hurtigt dog med en lille fejl, kontaktede dem og ville høre om det var min skyld eller ej men det var underordne... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
StickerApp blev født, da et trykkeri mødte en svensk web-designer i 2011. Som en del af Stickers That Stick LLC har vi mere end 10 års erfaring i branchen med at producere specialdesignede klistermærker. Alle vores materialer, maskiner og personale er perfekt afstemt til at give dig en fantastisk oplevelse, og et produkt du elsker.
Poppelgatan 21, 23435, Lomma, Dänemark
- info@stickerapp.dk
- stickerapp.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Deres klistermærker er god kvalitet og…
Deres klistermærker er god kvalitet og man for godt for pengene. Der var et problem med en af mine bestillinger men de fixede det, så nu får jeg to bestillinger med posten på samme tid!!
Nemt at lave nogle flotte stickers
Min faste leverandør
Efter at have brugt mange forskellige klistermærkerproducenter, til en lang række projekter, er StickerApp blevet min faste leverandør.
Servicen er hurtig og venlig, hvis man har spørgsmål eller en skabelon, der driller. Udvalget er stort og flot og kvaliteten er den bedste jeg har stødt på.
En klar anbefaling herfra.
Ingen respons
Hurtig levering, men forkert font i navneskiltet. Desværre ingen svar på gentagne henvendelser.
Lynhurtig ekspedering og god kvalitet
Lynhurtig ekspedering og god kvalitet. Bestiller helt sikkert igen fra StickerApp :D
Altid levering til tiden og rigtig flot…
Altid levering til tiden og rigtig flot kvalitet
Det bliv helt som jeg hade ønsket plus…
Det bliv helt som jeg hade ønsket plus jeg fik exter med os det var super fedt 👌👌👌👌
Top product outstanding service
As always amazing quality, first class support and the result is just outstanding !
Will not be my last order thank you so much regards Andre
Helt vildt begejstret
Helt vildt begejstret! Jeg sad og fedtede rundt på andres hjemmesider og kunne ikke rigtigt få det til at spille. Faldt så over StickerApp's - dejlig overskuelig og brugervenlig! Pænt udvalg og hurtig levering.
Kvalitet til tiden :-)
Rigtig god kundeservice og et fint produkt!
Rigtig god kundeservice og et fint produkt!🎉
Nemt at få hjælp til at lave et udkast…
Nemt at få hjælp til at lave et udkast af sine mærker og hurtig betjening. Min ordre blev "glemt" så der gik længe før den blev sendt. Det kompenserede de med at lave ordren igen, og sende den to gange. Så fik dobbelt så mange mærker til samme pris🙌
Det er den fedeste online service
Det er den fedeste online service, det er nemt, det er hurtigt, og prisen er attraktiv for private og hobby. I love it :D
5 ud af 5 kunde service!
5 ud af 5 kunde service!
Bestilte “custom” holografiske klistermærker, ankom super hurtigt dog med en lille fejl, kontaktede dem og ville høre om det var min skyld eller ej men det var underordnet de kunne fikse det og sendte en nu omgang gratis!
Super og hurtig service
Det var super nemt
Det var super nemt. Bare uploade et billede tilpas det inde på appen og så bestiller du bare i hvilken kvalitet og mænge du vil have dine stickers.
God kvalitet
God kvalitet, gode muligheder for custom-løsninger og levering til tiden! Kan varmt anbefales
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.