Stichting Comfort & Beauty Bewertungen 8

4,3

1. Kosmetikgeschäft
  2. Stiftung

Vom Unternehmen geschrieben

Stichting Comfort & Beauty is een stichting zonder winstoogmerk die zich inzet voor mensen voor wie zelfzorg, ontspanning en uiterlijke verzorging niet vanzelfsprekend zijn. Wij organiseren kleinschalige workshops, verzorgingsmomenten en sociale projecten voor kwetsbare doelgroepen, zowel op locatie als online. Onze activiteiten zijn laagdrempelig, afgestemd op belastbaarheid en – waar nodig – rolstoeltoegankelijk. Iedereen is welkom, ongeacht beperking, gezondheid of financiële situatie. Om onze maatschappelijke projecten mogelijk te maken, beheren wij een webshop. De opbrengsten hiervan worden volledig ingezet voor activiteiten, educatie en ondersteuning. Daarnaast zijn donaties welkom om onze impact te vergroten. Transparantie en maatschappelijke waarde staan bij ons centraal. Wij werken niet vanuit commerciële doelen, maar vanuit betrokkenheid en zorg voor de ander.

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top stichting met veel kennis

Via Facebook ben ik terecht gekomen bij Stichting Comfort & Beauty en ben eigenlijk de lives gaan volgen. Anneke gaf zo een eerlijke en duidelijke uitleg over de producten, dat ik bij haar via een foto make-up van Mineralissima heb gekocht. Zo een rustige mooie huid heb ik nu.
Tevens kwam ik ook meer te weten via een live over de productlijn RevilTrax. Mijn pubers hebben nu de huidverzorgingslijn tegen hun puistjes. Anneke heeft alles heel duidelijk uitgelegd, welke stappen wanneer. Verder reageert zij altijd heel snel op je vragen via de app of belt je even, Zij heeft echt heel veel kennis in huis.

28. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Advies voor huid en foundation kleur.

Foto van mijzelf ingestuurd en perfect advies gekregen voor mijn huid en foundation. Allebij de 1e keuzes matchen perfect met mijn huidskleur. Ook de verzorgingsproducten geven mijn huid veel verbetering vooral op droogheid en rimpels. Ik ben helemaal blij met dit super advies en altijd bereid om te helpen 😁

26. Februar 2026

Antwort von Stichting Comfort & Beauty

Hier is een versie die daarop inspeelt, zonder overdreven gedoe:

Dank je wel Anne voor je mooie woorden.
Wat fijn dat de foundation zo goed matcht en dat je huid echt verbetering ziet door de verzorging.

Hulp is altijd welkom je kan je altijd aanmelden via onze kanalen.

Team SCB Anneke 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een fijne website en mooie stichting

Heb Anneke ontdekt op FB en ben haar lives gaan volgen, ze heeft kennis en is verrassend eerlijk en geen commercieel circus.
De bestelling van Mineralissima vandaag ontvangen en oprecht een cadeautje om uit te pakken...superleuk gedaan!
Blij jullie ontdekt te hebben en deze fijne producten 😉
Heel veel succes gewenst met de nieuwe website en met de goede doelen... respect hiervoor is op zijn plaats hoor.

18. Februar 2026

Lieve Miranda,

Dank je wel voor je mooie woorden. Wat fijn dat je onze lives zo ervaart en dat de eerlijkheid je aanspreekt. Dat betekent veel voor ons.

En wat leuk om te lezen dat het uitpakken als een cadeautje voelde. Daar doen we het voor. Dank je wel voor je vertrouwen en het delen van je ervaring.

Liefs team SCB

Top!

Stichting comfort heeft door de leuke en leerzame lives er voor gezorgd dat ik weer het gevoel voor make up terug gevonden heb en ben er zelfs zo enthousiast door geworden dat ik afgelopen dinsdag een 1 op 1 workshop bij Anneke heb gevolgd! Dat heb ik als zeer fijn en leuk ervaren en ook zeer leerzaam! Anneke legt het goed uit en geeft fijne advies en beschermt je zelfs voor impuls aankopen en geeft dus aan eerst alles van de workshop te laten bezinken en dit siert Anneke heel erg! Blijf vooral de lives volgen en zelf eindelijk weer zelf aan de slag met de juiste producten!

Dankjewel Anneke en de rest van het team!

15. Februar 2026

Lieve Samantha,

Wat bijzonder om te lezen dat je het gevoel voor make-up weer hebt teruggevonden door de lives. Dat is precies waarom we dit doen.

En wat fijn dat je de workshop als zo leerzaam en prettig hebt ervaren. Het is belangrijk dat iedereen eerst kan voelen en nadenken zonder druk om iets te kopen. Dank je wel dat je dat zo ziet en benoemt.

Dank je wel voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring.

Kennis en fijne adviezen

Het fijne is aan stichting comfortbeauty is dat je altijd antwoorden krijgt op je vragen.
Anneke heeft zoveel kennis met haar team zodat je altijd een eerlijk advies krijgt en dat is zeer fijn.
Hoe anneke zich inzet voor goede doelen siert haar enorm

13. Februar 2026

Lieve Patty,

Dank je wel voor je fijne woorden. Wat mooi dat je de kennis en het eerlijke advies zo waardeert. Dat is precies waar wij ons elke dag voor inzetten.

En dank je wel dat je ook ziet wat we met de stichting proberen te doen. Dat betekent veel voor ons.

Eerlijkheid

Ik heb hele fijne ervaringen met stichting Comfort & Beauty. Ik was een onzeker vogeltje die bang was voor make-up. Ik had geen idee wat ik wanneer moest gebruik. Toen ik anneke op 1 van haar lives tegen kwam werd het me duidelijk. Ik begon te oefenen, samen met een live mee meedoen en zag dat het lukte, dit door de kleine simpele stapjes en heldere uitleg. Ik wilde meer, dus een workshop gevolgd bij haar. Wauw wat een kennis!! Stap voor stap nam ze me mee in de routine, door zelf te doen met tips en trucs kwam er een mega mooi resultaat uit. Ik begon me mooi te vinden.
Soms plaatste ik wat fotos op facebook en ook hier kreeg ik tips van anneke en haar team.
Toen begonnen met de nagels, want ook hier heeft ze heeeeel veel kennis van. En inmiddels voel ik me hier ook zeker over. Ik ben nu een mooie vrouw, een paradijsvogel danzij deze geweldige stichting .

13. Februar 2026

Lieve Gerda,

Wat bijzonder om te lezen wat dit traject voor je heeft betekend. Van onzeker beginnen naar jezelf weer mooi voelen…

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit zo uitgebreid te delen. Het is prachtig om te zien hoe je bent gegroeid en hoe je steeds meer vertrouwen hebt gekregen.

Powerwoman 💪🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Warme ervaring, proffessioneel advies ensnelle levering

Ik ben na een lastige, emotionele tijd in aanraking gekomen met minerale make-up en zodoende ook gestuit op Anneke en haar stichting. Via Anneke heb ik eindelijk duidelijk wat voor kleur en seizoenstype ik ben en dus ook welke kleuren me mooi staan. Anneke is een heel mooi mens met het hart op de juiste plek die enorm goede adviezen geeft en doet wat ze beloof, bestellingen worden snel verzonden en geleverd. Nu de website in de lucht is ga ik zeker meer via haar bestellen, om de Stichting te steunen zodat Anneke en haar team het werk voor mensen die een extra steuntje nodig hebben kunnen voortzetten.

7. Februar 2026

Lieve Cristel,

Dank je wel voor je open en warme woorden. Wat bijzonder dat je in een lastige periode bij ons terecht bent gekomen en dat het kleur en advies je duidelijkheid heeft gegeven.

Het betekent veel dat je ons en de stichting zo wilt steunen. Dank je wel voor je vertrouwen en betrokkenheid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

👉 Met hart voor mensen en vak

Ik heb bij Anneke een workshop gevolgd en dat heb ik als heel prettig ervaren. Alles werd duidelijk uitgelegd en er was alle ruimte om vragen te stellen. Door haar open, warme en ontspannen manier voelde ik mij meteen op mijn gemak. Dat maakte de workshop extra fijn. Wat ik daarnaast heel bijzonder vind, is haar eigen stichting, Stichting Comfort & Beauty, waarmee ze zich inzet om veel goede en waardevolle dingen te doen voor andere mensen. Dat zegt voor mij veel over wie ze is.
Daarbij wordt ze ondersteund door een heel leuk en betrokken team dat zich ook met veel liefde inzet voor de stichting.
Ook haar website straalt dit uit: overzichtelijk, mooi en heel klantvriendelijk. Ik kijk met een heel goed gevoel terug en zou Anneke zeker aanraden.

3. Februar 2026

Lieve Marga,

Wat een mooie en uitgebreide review, dank je wel dat je hier de tijd voor hebt genomen. Het is heel fijn om te lezen dat je je tijdens de workshop op je gemak voelde en dat alles duidelijk werd uitgelegd. Dat is precies wat we belangrijk vinden.

En dat je ook onze stichting en het team benoemt. We doen dit met liefde en betrokkenheid, dus het betekent veel dat dat zo wordt gezien.

Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden.

Anneke

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr