Voor mijn bergschoenen inlegzooltjes besteld, Sunbed Elegance via Steunzoolexpert.nl. Prima oplossing voor iets meer steun op lange tochten. De overzichtelijk website met beknopte uitleg van de prod... Mehr ansehen
De site is ergduidelijk en geeft goed aan bij welke klachten de beste inlegzolen passen. Makkelijk de bestelling te plaatsen en te betalen. Daarna duidelijke mail en snelle bezorging. Top. Weet waar i... Mehr ansehen
Ik ben erg tevreden met de afhandeling van mijn bestelling door SteunzoolExpert. De klantenservice heeft mij goed geholpen met het adviseren van een zooltje. Ik heb last van hielspoor en mij werd een... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Op onze webwinkel vindt u een ruim assortiment steunzolen, inlegzooltjes en gelzolen. Verminder de klachten aan uw voeten, benen en rug door gebruik te maken van onze hoogwaardige steunzolen. Dankzij het ruime assortiment steunzolen vindt u altijd het product dat uw specifieke klachten vermindert.
De Schakel 9, 5261 LL, Vught, Niederlande
- 013-3030062
- klantenservice@etrias.nl
- steunzoolexpert.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
prima service snel geleverd
Uitgebreid assortiment van goedkoop tot duur en snelle service
Prima Inlegzolen
Prima Inlegzolen; goede service, snelle levering en prima winkel....een aanrader.
geweldig het helpt
over gelezen over gehoord dan zelf maar proberen
het help geen dikke voeten en ook niet vermoeid
GEWELDIR
Levering duurde lang
Ik had op vrijdag hielkussens en sokken besteld. Bij de bevestiging stond dat die de volgende dag bezorgd zouden worden. Maar niks op zaterdag, niet op maandag en niet op dinsdag. Toen ik dinsdag een mailtje stuurde waar mijn bestelling bleeft, kreeg ik prompt een mailtje dat dat de spullen net verzonden waren en de volgende bezorgd zouden worden. Er was dus duidelijk iets niet goed gegaan, maar geen woord van excuses of zo.
Toen bleek dat ik bij de hielkussens een verkeerde inschatting had gemaakt wat betreft hoogte, heb ik een retourmelding gemaakt. Geen enkel probleem, geld zou worden terug gestort en ik mocht de hielkussens houden. Een geweldig gebaar en ik waardeer dat echt ....... Alleen wat moet ik met hielkussens die te hoog zijn? Ik heb nog niet gekeken of het geld inmiddels is teruggestort maar ik vond de afhandeling van mijn bestelling op z'n minst gezegd nogal apart
Snelle correcte levering
Je vindt hier dingen die je ergens anders niet vindt, grote keuze en duidelijke uitleg.
Goede levering en service, maar tegenvallend product
De zolen die ik besteld had, waren veel minder stevig dan de omschrijving deed voorkomen. Daarom niet afdoende voor mijn voetklachten. Wel een snelle levering en goede (retour)service.
Lekker snelle levering!
En voor zover ik kan beoordelen een prima service.
Trage levering slechte service
Zooltjes besteld, na 4 werdagen maar eens gebeld (levertijd 3-5 werkdagen). Vaag verhaal over een leverancier, met het advies over een aantal nog maar eens te bellen.
Bij goede service bel jezelf om vertragingen door te geven.
Mocht de order wel annuleren maar ja wat schiet ik daar mee op?
Onbekend wanneer en of het wel geleverd kan worden.
snelle levering
goede en mooie site en een goed product en snel geleveert
kwaliteit van de zooltjes is te hard, waardoor ze pijn doen.
geen goed pasvorm, te hard en te stug, daardoor pijnlijk
Betrouwbare shop en veel keus
Overzichtelijke site met heel veel producten. Bij de schoenmaker kreeg ik een verkeerd advies dus toen maar online gegaan. Bij elk product staan goede product omschrijvingen en meerdere producten hebben veel reviews. Mijn sunbed sport zooltje is na 5 jaar nog steeds goed en heb ik toen ook hier gekocht.
Dikke prima!
Tevreden over de afhandeling en tevreden over de producten! Zal zeker nog eens een aankoop doen via deze site.
Prima bedrijf
Een goede prijs kwaliteit verhouding! Ben erg tervreden met de geleverde steunzolen. Ben er erg mee geholpen!
Snelle en duidelijke levering
Product besteld en gelijk een track en trace code ontvangen.
Heb niet eens naar de track en trace hoeven kijken want kwam thuis van het werk de volgende dag en ze waren al binnen.
Perfecte levering en levertijd.
Site overzichtelijk en bestelling zonder problemen.
Wat is er gemakkelijker om uw zachte sokken zonder naadjes te bestellen en betalen via internet. Fijn dat er een melding komt dat de bestelling onderweg is en prima afgeleverd door DHL!
Klantvriendelijk en kennis van zaken
Zooltjes besteld voor mijn dochter, snel in huis en prima passend.
Na een foutje van mijn kant advies gevraagd en gekregen.
Kortom zeer tevreden en ik zou ze zeker aanraden bij vrienden en familie!
Betrouwbaar met goede service
Prettige website. Goede aftersales, mensen met verstand van zaken en bereid om je te helpen.
Zo goed als gezegd
Snel geleverd. Goed product. Ik loop weer als een kievit ondanks mijn stijve pezen.
Fantastische compressie kousen
Duidelijk over de levertijd. Duidelijke site.
Hele mooie en prettig zittende compressie kousen. Ik heb een hele dag zonder problemen kunnen staan.en ook geen volle benen in de avond gehad.
En ook nog leuke designs.
Naar het verkeerde distributie centrum gestuurd.
Ik heb tot op heden nog niets ontvangen maar wel betaald. DHL is nu aan het uitzoeken waar mijn pakketje gebleven is.

Antwort von Steunzoolexpert.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.