Varen var som sådan fin, men de lugtede meget af bål, så de blev luftet meget inden de skulle ind på bordene ( vi havde ikke åbnet pakken, da vi jo viste at det var bordkort)
Jeg har købt 2 gange hos Sternlund. Jeg har bestilt kroge til lyskæder, som jeg kun kan anbefale. Giver dem 5 stjerner for deres kundeservice. Men 0 stjerner til PostNord. Sternlund sendte mig... Mehr ansehen
Super hurtig ekspedition! Og vanvittigt flot stykke arbejde. Min søn ønskede bordkort med en Nissan GTR R38 til sin konfirmation i træ - intet problem! 2 dage senere kom de med posten. De er vildt flo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Personlige festartikler og bolig interiør. Laserskæring og 3D-print for private og erhverv.
J.P. Skovsvej 7, 7080, Børkop, Dänemark
- Kontakt@sternlund.dk
- sternlund.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Hurtig ekspedition
Sternlund reddede borddækningen til vores bryllup med kun en uge til bestillingen skulle bruges. Allerede samme dag blev bordkortene sat i produktion og få dage senere kunne jeg hente dem i pakkeshoppen trods flere helligdage i samme uge. Flot produkt og flot pris. Jeg kommer helt sikkert tilbage som kunde.
Er virkelig tilfredse det var super…
Er virkelig tilfredse det var super smuk skærebræt min mand fik i fars dag 🩷
Hurtig levering, hurtig afsendelse og det færdige produkt var rigtig flot og godt lavet. En god personlig gave.
Alt i alt en god oplevelse.
Levede helt op til vores forventninger
Rigtig hurtig levering og de fineste navne i træ, som vi skulle bruge som bordkort.
Super kvalitet og service
Super flotte produkter.
Vi spurgte om han kunne lave et bordkort med en MTB cykel, og lynhurtigt kom der en skitse til godkendelse og derefter hurtig levering af bordkortene.
Super service og kvalitet.
Flotte navne i træ
Har bestilt navne til bordkort og de er simpelthen så fine. Min veninde var vilde med dem og jeg bestilte derfor også til hende. Alle gæsterne roste dem rigtig meget. Tilmed lynhurtig levering. Kan klart anbefales.
Hurtig levering og bordkortene svarede…
Hurtig levering og bordkortene svarede til forventningerne.
Perfekt oplevelse.
Hurtig levering, og så fint et produkt vi fik tilsendt. Vi havde bestil et træ gavebords skilt som pyntede så fint på gavebordet til vores søns konfirmation. 🥰 vi fandt ud af en uge en vi afholdte festen af vi skulle have sådan et, med tanke om at vi nok ikke ville nå at få det hjem. Men 3 dage senere havde vi det i hænderne.
En fantastisk og hurtig ekspedition
En fantastisk god og overskuelig hjemmeside. Jeg bestilte bordkort (navne skåret ud i træ) og tænkte, at der nok gik en lille uges tid, inden jeg havde dem. Allerede nogle timer senere samme dag får jeg besked om, at min pakke er afsendt, og dagen efter lander den i pakkeshop. Det er virkelig hurtig service og en service på højt plan. Mine varmeste anbefalinger herfra, og tak for de virkelig flotte bordkort
Det er simpelt at bruge og genbruge...
Det er simpelt at bruge og genbruge...
Vi købte cylinder og store poser med steriin til min søns konfirmation og det var så flot på bordene. Nu kan vi genbruge resterne hjenme i huset
Jeg blev overrasket over
Jeg blev overrasket over, hvor fint mit coffee-skilt var og den hurtige levering.
Kan kun anbefale firmaet.
Vi glæder os til at dække bord…
Vi glæder os til at dække bord til konfirmation med de flotteste bordkort lavet som fjerbolde.
Nemnog hurtig bestilling og levering
Hurtig og præcis levering samt…
Hurtig og præcis levering samt virkeligt flotte produkter 🙂🙏👏
super service
Super flotte bordkort og hurtig…
Super flotte bordkort og hurtig levering.
Kan virkelig Anbefale at købe her.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.