stenovn-pizza.dk Bewertungen 31

2,7

Maden var hurtig færdig derfor de 2 stjerne, men den burger jeg havde bestilt var helt brændt og så var var den ellers bare indsmurt i dressing og var meget smagsløs. Pommesfritterne smagte udemærk... Mehr ansehen

Bestilte 2 pizzaer, den ene med almindelig bund og en deep pan. Den almindelige var udemærket, men det var deep pan pizzaen ikke. Bunden var 1cm rå dej. Vil derfor ikke anbefale nogen bestil... Mehr ansehen

Uden tvivl byens bedste pizza.. Pizzaen smager for det første sindssyg godt, og så er bunden lækker, tynd og sprød.. Personalet er smillende og imødekommende og generelt set er servicen on poin... Mehr ansehen

2,7

Mangelhaft

Maden smagte virkelig dårlig de…

Maden smagte virkelig dårlig de indbagte var dejen rå flere steder og sovsen smagte virkelig dårlig. Børnenes pizza var brændt i kanterne. Vi har altid bestilt fra dem og nogle gange er det godt andre dårligt men det her var dråben vi er færdige med at bestille derfra.

25. Januar 2025

Endelige…🤦‍♀️

Endelige…🤦‍♀️

Endelig tænkte jeg NU har jeg fundet en pizza (nr14) de kan finde ud af at lave💪🏻💪🏻 men efter 2. Gang 😔😔😔 nej nej igår købte vi pizza hos dem og hold nu kæft hvor er det skuffende
Der var så meget ost på at jeg intet andet kunne smage der var nok 2 cm måske mere… 🤮 det var jo ikke en oste pizza jeg bad om
Jeg spiste 1 stk og smed resten ud

Det kommer aldrig til at ske at vi køber noget derfra igen! Menukortet er smidt ud!!

20. September 2024

Fantastisk service og lækkert mad - men træls oplevelse i forbindelse med betaling

Opdatering!
Siden anmeldelsen blev skrevet, gik mobile pay betalingen igennem…. Så jeg har betalt dobbelt for mine pizzaer. Jeg har kontaktet dem dagligt, for at få de 440kr jeg har betalt for meget tilbage. Det er 3 uger siden og jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage. Æv. Pizzaerne smagte dejligt og servicen på aftenen, var der ikke noget at sætte en finger på, men 880kr for 4 pizzaer og 2 omgange pommes er lige i overkanten. Og at jeg skal kontakte dem dagligt i 3 uger, helt uden effekt er simpelthen ikke i orden! Derfor har jeg ændret mine stjerner.

Har flere gange bestilt ved stenovns pizza Børkop og har hver gang fået utroligt lækkert mad. Sidst gik der noget galt med mobile pay, så de ikke havde modtaget min bestilling. Ikke deres skyld! De lavede min bestilling lynhurtigt (endda efter lukketid) og kvitterede med rabat på bestillingen og en stor sodavand til de unge mennesker, som ventede på pizza. Fantastisk :-)

3. August 2024

Forfærdelig sted

Efter en time over tid så ringer jeg til dem også siger de at det kommer om 15 minutter, venter så en time mere og når de kommer så kræver de stadig kørselspenge..
Det er over 2 timer siden i skulle have været her med maden!

1. August 2024

Nu har jeg bestilt durum tre gange fra…

Nu har jeg bestilt durum tre gange fra stenovnen. Første gang var fantastisk. De sidste to gange har været meget skuffende. De putter lidt kebab i, og der står, at der skal cherrytomat i, men de putter bare almindelige tomater i, og det er skuffende når man bestiller noget andet.

Utroligt skuffende, når man nu troede, mam endelig havde fundet en god rulle.

15. Juni 2024

Nej tak!

Vi er 2 kollegaer, der vælger at vi gerne vil have pizza.
Kl: 15:30 ringer vi og laver en bestilling ti kl 18:20. Kl:18:30 er de ikke kommet endnu og jeg ringer for at høre, hvor de bliver af? Den ansatte siger, at han ikke er kørt endnu. Jeg spørger, hvornår de er her? Hans svar: måske 10 minutter. Mig: vi skulle jo bruge fem 18:20? Ham: ja 10 minutter plus minus.. mig: men vi aftalte 18:20? Ham: så kan du hente dem selv! Mig: kan vi så måske få lidt rabat? Ham: nej det giver vi ikke. Mig: så vil vi ikke have de pizzaer. Ham: okay du skal ikke bestille her igen. Mig: selvfølgelig vil jeg ikke det..

28. September 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen