Het contact met Stein is altijd top. Goed bereikbaar, duidelijk en altijd vriendelijk. Superleuke photobooth, het was echt een toevoeging op ons straatfeest; voor jong en oud!
In een korte tijd meerdere malen gebruik gemaakt van jullie geweldige photobooth !!! En eerlijk het is zoooo leuk je hoeft niet persee continu foto’s zelf te maken een druk op de knop en het word voor... Mehr ansehen
Een echte toevoeging voor je feest! Wij hadden een fotobooth van Stein op onze bruiloft. Je krijgt de foto's achteraf allemaal digitaal toegestuurd dus je kan er nog eens extra van nagenieten. Voor de... Mehr ansehen
Stein was heel meedenkend en had een hele mooie photobooth (wij namen de spiegel). Onze bruiloftsgasten waren niet weg te slaan. Heel leuk dat je ook je eigen ontwerp op het scherm van de spiegel kon... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
SVGPhotobooth Een perfect aandenken voor na het feest! Geef je een feest en wil je de gasten een super leuk aandenken meegeven? Dan is SVG Photobooth perfect! Kies zelf de layout van de fotostrip en maak de avond onvergetelijk.
Parelgrijs 39, 5245CL, Rosmalen, Niederlande
- 0681489333
- info@steinvangrunsven.nl
- steinvangrunsven.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jaar geleden gebruik gemaakt van SVG
Jaar geleden gebruik gemaakt van SVG
Prettig contact met Stein!
Goede kwaliteit van strips!
Ze hangen nog steeds mooi op de wc
Top product
Top product, top kerel, top service!
Die disco toren geeft direct een hele toffe sfeer op je feestje! Wat mij betreft een echte aanrader!
Een echte aanrader
Dit was de 3de keer dat Stein zijn photobooth bij mij neer heeft gezet, hij komt altijd zijn afspraken na, is correct en snel in zijn communicatie, denkt maar al te graag met je mee.
De photobooth is helemaal op wens in te stellen en neer te zetten.
Kan niet wachten op een volgende keer! Dank je wel Stein!
Een Photo Booth hoort erbij
Een Photo Booth geeft je feestje net wat extra's qua sfeer en na afloop heb je super leuke herinneringen!
photoboot gehuurd alles was perfect
"old school photobooth" gehuurd
goede comunicatie, afspraken nagekomen, als dingen niet werkten gelijk contact zodat het opgelost kon worden. al met al super!
Super
Ben niet zo fotogeniek blijkt achteraf,
En al helemaal niet met 15 bier in m’n nek. Maar aan de booth lag het niet. Top ding. Fijne bezorg service ook. Dikke aanrader 👍🏻
Een echte aanrader!
Super leuke herinneringen aan een geslaagde avond door de foto's van de photobooth. Alles helemaal op maat en gepersonaliseerd waardoor de fotostrips een mooi aandenken is voor mij en voor de gasten (wordt dubbel geprint). Echt een aanrader om toe te voegen op je feestje!
Aanrader
Fijne communicatie en een hele leuke toevoeging voor je feest of evenement.
Echt een aanrader !
Heel goede ervaring met SVGPhotobooth
Heel goede ervaring met SVGPhotobooth! We hebben photobooth al op twee evenementen geboekt, en zijn hier heel tevreden over. De photobooth is ook nog eens een soort discolamp, waardoor je meteen een feestelijke sfeer krijgt. Stein komt op tijd, is fijn in communicatie en komt afspraken netjes na.
Aanrader!!
Zeker een aanrader om je feest naar een hoger niveau te tillen! Wij en onze gasten hebben ervan genoten. Leuk dat de fotostrip ook gepersonaliseerd kan worden. Dit maakt het een perfect aandenken voor de gasten.
Echt een aanrader
Voor ons 12,5 jarig huwelijksfeest hadden we een photobooth via Stijn geregeld. Hele prettige communicatie. De photobooth werkt ook super, en is echt een toevoeging voor je feest. Alles was super geregeld. We raden het iedereen aan, ook omdat de prijs lager ligt dan op veel andere websites.
Phobooth jubileum feest
Voor mijn jubileum feest heb ik bij Stein van SVG photobooth een photobooth gehuurd. Met een geweldige service! Stein wilde mee denken en kwam met een leuke bijpassende photobooth. Ik kon zelf de achtergrondprint op de foto’s bepalen. En alle foto’s die gemaakt zijn, kreeg ik ook via Wetransfer. Stein heeft er met zijn photobooth mede voor gezorgd dat ik een blijvende fantastische herinnering heb aan mijn feest. Bedankt Stein!
Top service!
We hebben een Photo Booth via Stein geregeld voor ons feestje!
Echt een aanrader om te doen.. je krijgt zulke grappige foto’s de volgende dag. Ik had uit mijn verkleed kist thuis enkele hoedjes, gekke brilletjes etc erbij gelegd.
Stein komt de booth brengen en halen. Heel fijn geholpen door deze jongeman! Stein gaat geheel op jouw wensen in😃Ga zo door💪🏼
Super service
Super service, en top kwaliteit foto’s
Super blij mee dikke aanrader
Blij met een onverwachte kennismaking
Op een feestje in ons cafe hadden ze Stein zijn fotobooth geboekt. Wat een fantastisch concept!
Hebben hem de week erop bij een feest hier weggezet, wederom een succes! Ga hem zeker verder aanraden. En Stein is een fijn persoon om mee te werken, meedenkend en zeer correct!! Topbedrijf!!
Wij hadden de photobooth gehuurd voor…
Wij hadden de photobooth gehuurd voor een diplomering. Het contact met Stein was duidelijk en hij reageert snel. Stein had een mooie achtergrond ontworpen waardoor het de fotostrips er feestelijk uitzagen. Ook werd de photobooth snel en vakkundig neergezet, hij ziet er super leuk uit! Echt een mooie toevoeging aan het feest!
Super ervaring zeker een aanrader!
Afgelopen weekend de 30ste verjaardag van mijn vriend gevierd! We hebben de photobooth gehuurd en het was geweldig! Er is goed gebruik van gemaakt de foto's waren heel helder en de prints kwamen ook netjes eruit!
Het stond erg snel en Stein is gewoon een topper erg vriendelijk en houd zich ook aan de afspraken! De volgende dag kwam die hem weer netjes ophalen ja echt super zeker een aanrader!
Het was allemaal super geregeld
Het was allemaal super geregeld, een hele mooie fotobooth voor een mooie prijs. Stein is daarnaast een fijn persoon om mee te werken.
De fotobooth van Stein van Grunsven was…
.. een groot succes op mijn feestje.
Goede service, makkelijk in de omgang en keurig op tijd bij afleveren en ophalen.
De persoonlijke note op de fotostrips is erg leuk. Hier wordt door Stein echt aandacht aan besteed.
Prijs/kwaliteit keurig in verhouding.
Een fotobooth is echt een hele leuke aanvulling op je feestje 🥳
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.