Steigerbuisgroothandel Bewertungen 25

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

superfijne service; bestelling was binnen no-time binnen. Goed verzorgd. Nadat er een paar onderdelen niet goed werkte binnen no time weer nieuwe en extra materiaal ( voor het geval dat.. ) gezonden.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede website. Overzichtelijk en duidelijk. Specialist Patrick een paar keer gebeld. Uiterst vriendelijk en kwam met goede ideeen. Heeft lijn ontwerpen tot drie keer toe gecontroleerd. Snelle levering... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor de derde keer een zakelijke aankoop gedaan ivm een project bij klanten. Alleen deze keer waren de buizen niet dekkend zwart gespoten. Ik heb een klacht ingediend en met het verzoek een paar... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zowat de enige shop die ik online kon vinden voor vierkante stalen buizen. Mooi materiaal, alles op maat laten zagen. Het antwoorden op de emails verloopt iets te traag om behulpzaam te zijn en... Mehr ansehen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

25 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Slecht spuitwerk

Ik heb een klacht ingediend en met het verzoek een paar spuitbussen zwarte verf op te sturen, dan zou ik het zelf een keer overspuiten.
2 x een mail gestuurd met foto maar tot op heden geen enkele reactie.
Werkelijk onbegrijpelijk aangezien ik een redelijk voorstel deed om het op te lossen en dom omdat ik als frequent besteller nooit meer zal afnemen.
De schilder heeft inmiddels alles overgeschilderd ....uiteindelijk toch nog een tevreden klant gelukkig.

30. Juli 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooi materiaal

Het antwoorden op de emails verloopt iets te traag om behulpzaam te zijn en sommige koppelingen of stukken verdwijnen opeens wat niet echt praktisch is.

Levering verliep correct.

Al bij al een tevreden klant!

8. Juni 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

eens en nooit meer

advies over 1 vd koppelingen was fout zoals ik al dacht.
Verder waardeloze communicatie, bestelling zou geleverd worden en kwam niet. Bedrijf had blijkbaar een vrije dag genomen want de telefoon werd niet opgenomen.
Mail met verzoek om terug te bellen werd genegeerd, track en trace wordt zodanig verstuurd dat het in de spam box komt, de aantekening om van te voren te bellen ivm aanwezig zijn werd uiteraard ook genegeerd.
heb uiteindelijk mijn bestelling maar uit de vrachtwagen gehaald na overleg met de chauffeur in een andere plaats en zelf vervoerd.
De volgende bestelling gaat naar een ander bedrijf.

18. Mai 2021

Super kwaliteit

Ik had o.a. een aantal buizen op maat besteld. Meteen erna ontving ik de bevestigingsmail en de factuur. Ik wist dat de levering nu even kon duren en dat was geen probleem. Een week na de bestelling had ik nog niets vernomen, dus even gemaild wanneer verwacht werd dat het geleverd werd. Meteen een reactie ontvangen met inschatting van de levering/verzending eind deze week. Logisch dat het even duurt, aangezien het ook voor je op maat gemaakt wordt. Vandaag was het er echter al! Hele goede kwaliteit buizen, boven verwachting en goed verpakt. Ook een mail gehad (blijkbaar in de spam terecht gekomen) met tracking gehad of mail dat het onderweg was. Ik heb geen op- of aanmerkingen, maar ben enorm tevreden!

25. März 2021

Ongekend onprofessionele toko!

Ongekend onprofessionele toko, duur en matige kwaliteit. Een aantal keer contact moeten hebben na mijn bestelling en ontzettend slecht te woord gestaan. Alles behalve klantvriendelijk. Ik zou hier absoluut NIET bestellen! Tubeclamps is overigens hetzelfde bedrijf. Er zijn betere alternatieven zoals Buiskoppelingenshop.nl. Wees gewaarschuwd!

27. November 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr