E BIKE CENTRE Bewertungen 250

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste ik heb een prachtige Estep aangekocht bij Stefo te Merelbeke het is een plezier om met deze prachtige step te rijden ik rijd met de geweldige Mankeel MX 14. Mvg Domien Laemont🙂

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Donderdag naar de winkel gegaan zo fijn geholpen alles werd tot in de puntjes uitgelegd zeer vriendelijk. Proefritje gemaakt heerlijke fiets ook voor de oudere vrouwen gemakkelijk opstappen en... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoi , weten jullie dat Zeeuws Vlaanderen tegen België aan ligt , hoe moeilijk kan het zijn om wat spullen te versturen. Vorig berichtje was 29 juli dat de spullen die we misten effectief verstuurd z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

STEFO, voor alle mensen van alle lagen!, groot of klein, alleen STEFO houd het fijn!, het is door hun jaren hard werken en een ijzersterke management dát déze zaak hun concurrentie weten weg te bla... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bij E BIKE CENTRE draait alles om jou en je rijplezier. Wat ons speciaal maakt? We combineren kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Elke fiets en step komt standaard met 5 jaar garantie, zodat jij zonder zorgen kan rijden. Bovendien krijg je er gratis accessoires bij en zorgen wij voor een snelle levering. In onze winkels helpen we je persoonlijk met advies en kan je rekenen op vlotte herstellingen en onderhoud. E BIKE CENTRE begon klein, in een garage, en groeide in korte tijd uit tot een merk met meerdere winkels en duizenden tevreden klanten. Vandaag blijven we vooruitgaan met één doel: iedereen vlot, duurzaam en met plezier laten rijden. Bij ons koop je niet zomaar een product – je kiest voor zekerheid, service en een merk dat altijd klaarstaat voor zijn klanten. E BIKE CENTRE –

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 41 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop…

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij [stefo]! De elektrische step die ik hier heb gekocht overtreft echt al mijn verwachtingen. Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering verliep alles super vlot en professioneel.

De step zelf is van topkwaliteit: stevig, mooi afgewerkt en rijdt heel soepel. De accu gaat lang mee en opladen gaat sneller dan ik had verwacht. Ook op minder glad wegdek voelt hij stabiel en veilig aan. Echt ideaal voor dagelijks gebruik én voor plezierige ritjes in het weekend.

Wat mij ook enorm positief verraste, is de klantenservice. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en reageren snel op vragen. Je merkt echt dat ze waarde hechten aan tevreden klanten en goede service.

Kortom: fantastische winkel, geweldige producten en uitstekende service. Ik raad deze winkel 100% aan voor iedereen die een betrouwbare en kwalitatieve e-step of e-bike zoekt!

2. September 2025

Superpijsbreker!

Mijn goede vriend William kocht er één in Antwerpen, omdat er nog geen punt was in Merelbeke. Hij gaat er van in Haaltert mee naar zijn werk in Brussel als het droog weer is. Nu, na 8 maanden, nog zeer tevreden (een BK6). Dus kochten wij er direct 2. Gaat iedere keer mee in de auto. Parkeren gratis buiten de stad en lekker met de vouwer en het gratis bijgeleverde slot én gratis alarm naar het centrum... 3 klikken en 2 klikpedalen en 15 seconden verder en hij is opgevouwen. De mechaniek is Shimano. Er is op de voorstang voorziening voor een porte-bagage. En je krijgt er een gsm of gpsdrager gratis bij. En 5 jaar garantie. En een pak informatie door de verkoper in Merelbeke. Chapeau!

22. August 2025

Weer niets ontvangen.

Vorig berichtje was 29 juli dat de spullen die we misten effectief verstuurd zijn , inmiddels weer een maand verder nog niets ontvangen.
Je kan mijn nu niet wijs maken dat je de spullen verstuurd hebt , het is geen maand rijden naar Nederland

9. Juli 2025

Super klantvriendelijk !!

Na lang zoeken kwamen wij op deze website terecht waar wij dan de volgende dag meteen naar toe reden om voor een plooifiets te gaan. Wij kregen van het vriendelijk personeel meteen een uitgebreide uitleg van verschillende modellen. Na lang twijfelen over een paar exemplaren hadden wij beslist voor 1 bepaalt model. De fiets werd meteen in orde gebracht en kregen wij bovenop een aantal accessoires gratis erbij. Door deze goede service hadden wij beslist om meteen een tweede plooifiets mee te nemen. Ik kan iedereen aan raden om eens een kijkje te nemen. Het is zeker de moeite waard. Bovenal krijg je er 5 jaar garantie erbij !

21. August 2025

Veel???

Ik had via de chat van 2dehands contact met hun toen ik vroeg om te leveren kreeg ik meteen antwoord dat ze vandaag nog konden leveren, bericht erna gevraagd of morgen ook een optie was dit was ok geen probleem maar toen ik in het volgende bericht vroeg achter meer info over de step ben ik niet meer beantwoord. Sterker nog berichten worden zelfs niet meer open gedaan?? Dus daarom veel vraagtekens bij dit bedrijf????????

12. August 2025
E BIKE CENTRE-Logo

Antwort von E BIKE CENTRE

Beste,

Wij vinden het jammer om te lezen dat uw ervaring via 2dehands niet naar wens is verlopen. Mogelijk is uw laatste bericht ons door een technische storing of drukte niet tijdig bereikt of opgemerkt, waarvoor onze excuses.

Wij beantwoorden normaal alle vragen zo snel mogelijk, zowel via 2dehands als via onze officiële kanalen. U mag ons altijd rechtstreeks contacteren via WhatsApp +32 486 02 37 91, telefoon of e-mail info@stefo.be, zodat we u meteen verder kunnen helpen met alle gewenste informatie over onze steps.

We helpen u graag alsnog verder en nodigen u uit om contact op te nemen zodat we dit kunnen rechtzetten.

Team Stefo

Koolux pro super verkoper

Moest ik 10 sterren of meer kunnen geven deed ik het heb een koolux KL 6s Pro gekocht op zondag werd maandag reeds geleverd rijklaar voor de deur waar men me de volledig uitleg gaf. De betaling lier zeer vlot
Mijn oprechte dank om mij deze fiets te verkopen. Zal jullie zeker aanbevelen

3. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, fiets komt zo goed als rijklaar aan de deur. Opladen, wat extra lucht en gaan. Veel extra s meegeleverd.

2. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr