Staybeautiful Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick gammal produkt som blivit brunfärgad istället för genomskinlig och inte går att använda. Företaget skickar en ny men det är samma sak med den. Företaget slutar sedan att svara på mail och svarar... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice og hurtig ekspedition. Jeg bestilte en vare hos Stay beautiful, den blev leveret med GLS men jeg fik ikke besked fra GLS om pakken var kommet, så den blev sendt retur. Jeg skr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet hos Staybeautiful i mange år. Det er et af de mest stabile og hæderlige online butikker, der findes. Mine vare kommer altid dagen efter bestilling eller første hverdag efter. Mine var... Mehr ansehen

1. Kosmetikgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Staybeautiful har fokus på markedets bedste hudpleje blandt andet indenfor anti-age produkter til den bevidste kvinde, der ved, at man med de rigtige produkter kan fremme sin skønhed, og komme til at se yngre og sundere ud. Vi har et stort sortiment af skintonic, toner, conditioner, rensegel, fugtpleje, ansigtscremer, natcremer, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud / pigmentpletter og meget mere. Hos Staybeautiful kan du altid forvente attraktive rabatter på hudpleje.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

123 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

39 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super god oplevelse med Staybeautiful

Super god oplevelse med Staybeautiful. Bestilte en serum - troede jeg. Opdagede, at jeg havde bestilt en creme i stedet. Skrev til Staybeautiful og fik svar ganske kort tid efter, at det ikke var noget problem. De rettede fluks ordren og jeg fik dagen efter det produkt, jeg gerne ville have. Tak for hurtig ekspedition og hjælp.

6. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og helt fantastisk service!

Det er første gang jeg handler hos Staybeautiful - og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! To af produkterne kunne hun desværre ikke nå at sende inden jeg skal ud at rejse. Så i stedet for, er hun simpelthen så sød at sende gratis prøver som jeg kan få med. Det er altså helt fantastisk service! Pakken var ovenikøbet hos mig halvandet døgn senere. Derudover har vi også korresponderet en del, og har altid fået hurtigt svar tilbage. Og hvem er ikke fan af gode priser? Fem stjerner herfra! Jeg handler helt sikkert mine hudpleje produkter her fremover :-)

28. Februar 2020

Altid fantastisk service

Har nu handlet med denne virksomhed en del gange, og K og co. fortjener 5 stjerner.
Har flere gange været i dialog pr mail med K og hver eneste gang er der hurtig svartid, mega god service og altid hurtig levering efterfølgende.
Kan varmt anbefale at handle med Staybeautiful.

27. Februar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et fantastisk dansk sted at handle

Måske ny Dansk virksomhed, havde ikke handlet her før, men et fantastisk sted med super gode priser på mit hudplejeprodukt “Dermalogica”
Bestilte torsdag eftermiddag og lørdag kunne jeg hente det, virkelig hurtig levering.
Jeg kunne ikke forstå, at jeg ikke havde fået en ordrebekræftelse på mail, for jeg kunne se at bestillingen og betalingen gået igennem, så jeg ringede op og talte med en sød og venlig medarbejder, som godt kunne se min ordre, så hun sendte straks igen en ordrebekræftelse, og det viste sig, at begge to lå i “spam-mappen” så vær obs på det.
Handler her fremover, i håb om at de får flere Dermalogica-produkter.
Mvh.
Helle Anderberg Hansen

6. Januar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr