Butikken var tom, trods dette blev der ikke tørret borde af eller fjernet skrald. De to nydelige ansatte havde travlt med at kigge på mobil sammen og fnisede og grinede. Toilettet lignede et bombekrat... Mehr ansehen
Idag var vi forbi til happy hour for at prøve den nye toasted vanilla oat shaken espresso - den smagte dog decideret forfærdeligt. Jeg gik op til medarbejderen og spurgte om den dog skulle smage så... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Efficient, professional, variety.
Always fast, efficient, professional and nice, pleasant. I also love the variety available (e.g. decaf, various milk options, etc.) -- matching international standards (unfortunately not available elsewhere in Denmark)
Var i starbucks i Næstved stor center…
Var i starbucks i Næstved stor center med min kæreste 20/12 25. Vi bestilte hver en Chailatte og hver en sandwich som vi bad om at få varmet, vi fik hurtigt vores sandwich, de var knapt nok lunkne, min der skulle være pesto i manglede helt pesto, vores Chailatte var også lunkne, kedelig oplevelse…
Starbucks Næstved - Sur og aggressiv Barista
Jeg besøgte Starbucks i Næstved Storcenter, torsdag den 18. december 15:30, hvor jeg købte 2 tall drik, da jeg henviste til deres "happy hour" og kun ville betale for 1 drik blev ekspedienten, som var en middelalder kvinde, meget aggressiv og spurgte hvad det var jeg ikke forstod, da drikkene ikke var ens i hendes optik. Jeg fik med nød og næppe lov til at betale for 1 drik.
Senere ville jeg konfrontere hende med hensyn til hendes meget aggressive væremåde, samt meningen med fortolkningen af "happy hour" men det tændte hende fuldstændig af og nu truede hun med sie fingre helt oppe i ansigtet på mig og bad mig om at forsvinde fra "hendes restaurant" som jeg nægtede og hun ville så ringe efter vagten som jeg accepterede.
Der kom ingen vagt, selvom hun flere gange var henne for at minde mig om at jeg var uønsket. Jeg bad om hendes navn, da jeg ville klage over hendes opførsel, efter at flere af gæsterne kom hen og spurgte ind til hendes aggressive opførsel og som mente, at hun var gået ud over alt det at være serviceminded over for deres kunder
Med hendes opførsel skræmmer hun bestemt kunderne væk fra Starbucks Næstved
Vi var på Starbucks i Næstved
Vi var på Starbucks i Næstved - meget ubehagelig oplevelse- en middel alder ansat kvinde gik helt amok på en gæst over et spørgsmål- hun var ved at pege kunden i øjet og truede flere gange med at hente vagten - hvilket ikke skete - vi var flere gæster der reagerede på hendes voldsomme adfærd den ansatte ville ikke fortælle hvad hun hed . Der røg julehumøret lige og hvilken ubehagelig oplevelse 🥲
Langsom service og sindsyge priser
Jeg gik ind på starbucks i aalborg storcenter for at drikke en kaffe. Efter 15 minutter i kø (kun 2 mennesker foran mig) uden at køen flytter sig gik jeg igen. Jeg synes det er ganske urimeligt at man skal vente op mod en halv time for at få en kop kaffe som man ovenikøbet skal betale 40 kr for. Hvis i insisterer på de sindsyge priser, brug dog nogle af pengene på at ansætte flere mennesker. Specielt når jeres koncept er at en kop kaffe skal tage minimum 5-10 minutter at lave.
Jeg var på Starbucks på kbh h idag og…
Jeg var på Starbucks på kbh h idag og skulle købe christmas kaffebønner 139 kr for 250 gram det er da monster dyrt det er billigere i meny eller på nettet
Men man kan så heller ikke få pengene tilbage uden en fysisk kvittering og det bliver så hellere ikke bedre af at hende som stod ved kassen kun snakkede engelsk
Ej det er sidste gang jeg er hos jer
Poor quality
You can get fresher, cheaper, better coffee & food next door at the Steading. Poor quality & weak coffee at Starbucks in Crieff
Besøgte Starbucks i Rosengårdscentret i…
Besøgte Starbucks i Rosengårdscentret i Odense. Fik 2 kopper kaffe og 2 små runde kager med hul i og krymmel på. Kaffen var allerhøjst lunken og smagte bittert, og kagerne var køleskabskolde. Snakkede med ekspedienten som oplyste at de kom fra fryseren, og at vi kunne da have fået varmet dem op. Dårlig oplevelse til 120kr.
Crieff Starbucks Not Recommended
Crieff Starbucks has just opened up beside Aldi.
I ordered 2 breakfast rolls one being bacon and the other sausage. For just under £5 per roll they were cold, I had to look to find the bacon !!!!! Both bread rolls were hard and my jaw was hurting lol.
No value for money. Quality of food was poor.
I won’t be recommending food to and friends and family.
The Crieff CO-OP is 2mins around the corner, it’s great value for money and you get good portions and the breakfast rolls are soft and enjoyable to eat. Costa Coffee and a roll is £3.50 great value for money and quality of food is 10/10.
Starbucks very disappointing not to exceed expectations especially becoming a new business to Crieff.
Super god betjening
Starbuck Rosengårdscentret Odense
God kaffe og lækre kager.
OG så var de to piger bag disken bare søde og smilende😎😎
Eftermiddag kl 15
Var igen i år på Starbucks i Kolding…
Var igen i år på Starbucks i Kolding Storcenter. Trænger i den grad til rengøring. Var her sidste år, og der var det også en beskidt oplevelse. De har ikke lært noget på året, der er gået
En alm kop kaffe
En alm. Kop kaffe der var så bitter den var udtrykkelig. Og det skulle være professionel 🤔
Irriterende oplevelse
STARBUCKS - Bilka Næstved Storcenter.
Min søn og jeg skulle bare lige have en hurtig kaffe og en chokolademønt, mens vi ventede på bilen blev opladt.
Jeg bestiller ALTID espresso.
Det gjorde jeg også i dag, men det var simpelthen en skuffelse!
Det smagte af, at maskinen enten skulle renses, eller at der ikke var nok kaffe i filteret. Den smagte branket.
En søns chokolade var helt grå, da den højest sandsynligt havde været på køl.
Dag-gammel kaffe i Fiolstræde?
Jeg købte en iskaffe (isterninger, kaffe, sødmælk) på Starbucks i Fiolstræde. Den smagte ikke godt. Den smagte som om der var brugt dag-gammel kaffe. Da jeg nåede op til Nørreport station, blev jeg enig med mig selv om at jeg var nødt til at smide den ud.
Fantastisk betjening langt ud over det forventelige
Besøgte Starbucks ved Nørreport midt på eftermiddagen i dag.
Hvor vi blev modtaget med et kæmpe smil og beskeden velkommen til Starbucks.
Fik bestilt vores kaffer og mens vi ventede fik vi serveret is vand som ekstra service.
Ikke bare hælde mælk i men spurgt hvilken mælk og mængde og serveret igen med kæmpe smil og sjove venlige kommentarer.
Under hele vores besøg, sad jeg og lagde mærke til at denne unge mand igen og igen leverede denne fantastiske service og så hvordan hver eneste kunde blev glad og fortsatte besøget med store smil på.
Denne ansatte gør ikke kun er forskel i butikken, han gør simpelthen verden til et bedre sted at være.
Desværre havde han tilsyneladende pludselig fyraften, så nåede desværre ikke at rose hans opførsel.
Men håber han læser dette og genkender sig selv i det.
Han gør en forskel.
Ps Kaffen var god , der var rent og pænt , dejlig oplevelse, vil helt sikkert komme igen.
Fjernet anmeldelseHvorfor har i fjernet min anmeldelse…
Hvorfor har i fjernet min anmeldelse fra i år når i har fra 2020 sandheden er ilde hørt er det ikke meningen andre skal bruge det skam jer starbuks industrienshus kbh
Bestilte g.d.1 lykkepose på TGTG hos…
Bestilte g.d.1 lykkepose på TGTG hos Starbucks i Salling Aalborg. Den skulle hentes mellem kl.18.30-19.00, og så jeg indfinder mig i butikken kl.18.50 og viser min bekræftelse bliver jeg resolut afvist med ordene; “Den får jeg annulleret, da ikke var varer nok”. Dette bliver jeg naturligvis voldsomt fortørnet over, da jeg enten bare ikke var klar over, at man som udbyder kan gøre dette og ellers har nogen bare mistet overblikket og udbudt for mange. Lykkeposen blev bestilt kl.16.30 - altså meget sent, så jeg undrer mig over, at der har været så stor en strøm af kunder, så de har nået at udsælge samtlige varer. Den unge arbejder trak på skuldrene, og blev blot ved med at gentage, at jeg da burde have fået besked om annulleringen fra TGTG. Jovist, men da vel ikke for, hun har annulleret bestillingen. Det mest frusterende var besværet med at begive sig afsted efter posen med møje og besvær, for så bare at blive udsat for en lang næse. Sjovt nok modtog jeg annulleringen kl.19.03 altså 10 min efter, at jeg forlig butikjen.Har bare så mange dårlige oplevelser efterhånden med Starbucks i Salling. Men man skal nu så også påregne, at med bestilling af TGTG, så kan man risikere at møde op og blive mødt med bedre den om, at der er solgt for mange varer til fuld pris til, at man kan levere det solgte antal lykkeposer og TGTG generelt. Det er da dybt utroværdigt for konceptet generelt !
Vil virkelig ikke anbefale det!!
Vil virkelig ikke anbefale det!!! Jeg bestilte too good too go, hvis i kender det. Jeg bestilte en kage og en mad pose, og jeg fik to kage poser, de sagde at de stadig kunne tjene flere penge på maden ved at sælge det normalt i morgen, men jeg havde allerede bestilt en mad pose. Plus det tog dem 10 minutter at lave en kaffe, og de rullede ud øjne af mig fordi jeg sagde at jeg havde bestilt noget andet end jeg fik…
Starbucks i Frederiksberg…
Jeg var på Starbucks i Frederiksberg Centret i dag. Betjeningen bestod af 3 helt unge piger, der havde mere travlt med ar fnise og pludre med hinanden, end med at servere for kunderne. Når en vare var tilberede og klar, råbte de ikke op, så det kunne høres. Resulat: halvkolde varer og sure kunder. Kan IKKE anbefales!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.