stanislaw.dk Bewertungen 15

3,7

Unternehmensdetails

1. Übersetzer

Vom Unternehmen geschrieben

På baggrund af flere års oversættelser og tolkekurser som vi har taget både i Polen, Danmark og Tyskland, former vi oversættelser og tolkeopgaver mellem polsk, dansk, engelsk og tysk på et kvalificeret højt fagligt niveau. Da vi i år 2006 blev statsautoriserede kan juridiske dokumenter tilføjes verifikationsunderskrift. I januar 2010 ændrede vi virksomhedsform til I/S og virksomhedsnavn ændrede til Stanislaw.dk I/S, firmaet dækker vores oversættelsesbureau og tolkebureau. Vi formidler oversættelser af forskelligartede tekster, herunder bl.a. informationsfoldere, markedsføringsmateriale, juridiske afgørelser, tekniske dokumenter, mv. Vores tolke og translatører har alle en relevant faglig baggrund, og vi tester og evaluerer løbende kvaliteten af tolkninger gennem brugerundersøgelser. Vi har en høj etisk standard og har naturligvis 100% tavshedspligt. Vi ønsker at støtte en positiv udvikling af oversættelse og-tolkearbejdet i Danmark. Gennem øget kompetence og kvalitet vil vi være med til at skabe større respekt for branchens indsats og bidrag i det danske samfund. Vi glæder os til at hjælpe dig. Stanislaw.dk I/S

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Stanislaw.dk⁠� gennem de sidste 5-6 år. Både tolkning og oversættelser er blevet leveret på et meget højt fagligt niveau, altid til tiden og med stor omhu for detaljer. Kommunikation har hele tiden været klar, venlig og professionel. Stanislaw har altid vist stort engagement, tålmodighed og en individuel tilgang til hver enkelt sag. Takket være hans hjælp er mange formaliteter blevet ordnet hurtigt, effektivt og uden problemer. Hans viden, erfaring og ansvarlige tilgang skaber stor tillid. Man kan altid regne med hurtige svar, nyttige forklaringer og støtte i mere komplicerede sager med myndigheder og andre formelle forhold. Jeg kan med fuld overbevisning og stor taknemmelighed varmt anbefale Stanislaw.dk til alle, der har brug for pålidelige, præcise og kvalitetsbevidste oversættelser samt professionel sproglig støtte

10. Mai 2026

Kære Jacek,

Tusind tak for de flotte ord. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du gennem så mange år har haft gode oplevelser med både tolkning og oversættelser hos Stanislaw.dk.

Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores virksomhed. Det er netop den form for samarbejde og tillid, vi altid stræber efter at skabe.

Det glæder mig også, at vi har kunnet hjælpe dig med at få formaliteter og myndighedsrelaterede sager løst hurtigt og uden problemer. Tak fordi du har valgt at vende tilbage igen og igen gennem årene.

Vi ser naturligvis frem til at kunne hjælpe dig i mange år endnu.

Med venlig hilsen
Stanislaw.dk team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt Stanislaw.dk flere gange…

Jeg har brugt Stanislaw.dk flere gange som kunde, før jeg selv blev oversætter og senere fik mulighed for at samarbejde med ledelsen om spændende og udfordrende opgaver. Samarbejdet har altid været velfungerende og tillidsfuldt. Jeg kan varmt anbefale Stanislaw.dk.

14. Januar 2026

Kære Ivalu,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de mange års tillid — både som kunde og som samarbejdspartner. Det betyder meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser med både opgaverne og samarbejdet.
Vi ser frem til mange flere spændende projekter sammen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oversættelse fyldt af fejl - ingen anbefaling herfra!

Vi har betalt for oversættelsen da vi blev truet med inkasso.
Oversættelsen var så fyldt af fejl at vi blev nødt til at skifte til et andet firma.
Jeg snakker/skriver selv polsk så jeg ved hvad der burde stå i den polsk/danske oversættelse og desværre var der alt for mange væsentlige fejl. Vi kommer aldrig til at bruge Stanislaw.dk igen!!

2. März 2026

Hej Monica

Tak for din besked. Vi er naturligvis kede af, at du har haft en dårlig oplevelse – det er aldrig noget, vi ønsker for vores kunder.

For at give vores perspektiv: Vores translatør arbejdede så hurtigt som muligt og leverede oversættelsen to dage før den aftalte deadline. De få småfejl (2–3 stykker), du nævnte, blev rettet med det samme og stadig inden den oprindelige leveringsdato.

Vi er også glade for, at du har betalt regningen, da vi bestemt mener, at translatøren skal honoreres for sit arbejde.

Det er selvfølgelig ikke rart for os at modtage vores første 1‑stjernede anmeldelse efter over 20 år i branchen, men vi ved, at uheldige situationer kan opstå, selv når man gør sit bedste.

En oversætter som anbefales

Altid effektiv, hurtig i at behandle oversættelser.

3. September 2024

Kære Anna Stoltz Andresen,

Tak for feedbacken! Vi sætter pris på din anbefaling og de flotte ord.

Med venlig hilsen
Stanislaw.dk team

God oversættelse og hurtig levering

God oversættelse og hurtig levering
Vi skulle have oversat en tekst til Polsk. Vi fik hurtig svar og havde oversættelsen inden for 3 dage.
Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger denne service.

30. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr