Staey.dk - Hundetilbehør i skandinavisk design Bewertungen 23

TrustScore 3.5 von 5

3,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

The product quality is good, but the customer experience around exchanges and returns is very poor. Exchanges and returns always incur additional costs, which feels unreasonable for a premium... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk oplevelse! Jeg har netop modtaget min fine nye hundekurv i den lækreste kvalitet, og det flotteste design! Servicen er i top og leveringen var hurtig. Største anbefaling he... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Telefon nr. på bagsiden er næsten ulæselig småt. Man burde se en illustration 1:1 af det færdige produkt ved bestilling.

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Heimtierbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

På Staey.dk finder du hundeudstyr med et skandinavisk og roligt udtryk til den moderne hundeejer. Gå ind på www.staey.dk og oplev vores kvalitetsudstyr til dig og din hund.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Good Product, Poor Returns Policy and Customer Experience

Exchanges and returns always incur additional costs, which feels unreasonable for a premium product priced between €75 and €99, especially when customers cannot try sizes before purchasing. Even a full return leaves the customer out of pocket: the €10 return fee is high, and customers must also print the return label themselves, adding further cost and inconvenience. A QR-code, no-print return option would be a basic expectation at this price point.

Communication with customer service was also problematic. Midway through the email exchange, responses switched from English to German without explanation. Despite replying consistently in English, customer service continued to respond in German, which made the process unnecessarily difficult.

The packaging is disappointing. For a €75 dog coat, I expected more considered presentation, such as a box or tissue paper. Instead, it arrived in a black plastic bag, similar to low-cost drop-shipped items.

Overall, I would not recommend this brand. Significant improvements are needed in returns, communication, packaging, and overall customer experience to justify the premium pricing and build customer trust.

22. Dezember 2025

God hjælp :)

Staey laver nogle skønne produkter af rigtig fin kvalitet. Vi fik desværre bestilt en størrelse for stor, men vi fik rigtig fin hjælp til at få fat i den rette størrelse.

16. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedering på hjemmesiden samt…

Hurtig ekspedering på hjemmesiden samt gik der kun 1,5 dag fra bestilling til jeg havde varen. Den var pakket godt ind og med god plads til hunde sengen , så den var ikke mast sammen. Super lækkert design, blødt og godt foret , så hunden ligger som på en god madras.
Det bedste, min hund elsker den

16. Januar 2023

Designmæssig perle.

Designmæssig perle.
Pris og kvalitet hænger sammen.
Din hund vil stråle!

8. Juli 2022

Hej LVJørgensen,
Det er vi rigtig glade for at høre - Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi pris på ;-)

De flotteste produkter!

De flotteste produkter! Skal man forkæle sin hund med en ny hundeseng eller halsbånd, så er Staey helt klart det bedste bud 🤩

27. Juni 2022

Hej Charlotte,

Utrolig god service

Utrolig god service, imødekommende personale - og i øvrigt gode produkter

16. Juni 2022

Hej Netto,

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og virkelig super lækre varer:-) lever helt op til forventningerne!

18. März 2022

Hej Elisa,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og hurtig levering.

Virkelig god service og har man spørgsmål, får man hurtigt svar. Sidst men ikke mindst en top lækker hundekurv vi har modtaget.

15. März 2022

Hej DA,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig og samtidigt høre, at du er glad for din nye hundekurv - Rigtig god fornøjelse med den :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Telefon nr

1. März 2022

Hej Dorte,
Vi beklager meget at telefonnummeret på dit hundetegn er mindre end forventet. Vores hundetegn er 25 mm og vores stempelværktøj til telefonnumre er 1,5 mm, hvilket betyder at der ikke er plads til at stemple et større telefonnummer på én linje.
Hiv endelig fat i os på mail (info@staey.dk), hvis vi skal finde en løsning :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste kundeservice og kvalitet!

Efter at have modtaget hundesengen få dage efter bestilling, pakker vi sengen ud. Den er desværre lidt underlig i faconen, så vi skriver (sen aften) til Staey på Instagram. De svarer med det samme og guider os til at få den i helt rigtig facon. Perfekt kundeservice! Og lækreste produkt!

17. Februar 2022

Hej Signe,
Vi beklager rigtig meget, at vores hundeseng var en smule deform i faconen ved ankomst - men hvor er det dejligt at høre, at vi fik løst problemet :-)
Tusind tak for de rosende ord - Det varmer rigtig meget!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotteste produkter og bedste…

Flotteste produkter og bedste kundeservice. Det eneste “dårlige” er, at de (endnu?) ikke har flere produkter som jeg kan købe

22. November 2021

Hej Stephanie,

Topkarakter

Vores hund elsker sin nye hundekurv, og vi elsker det flotte design og den gode kvalitet.
Hurtig levering.

20. November 2021

Hej Mette,
Det er vi bare rigtig glade for at høre - Tusind tak for den fine anmeldelse ;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Ikke sidste gang, at der handles ind til vores hund der 😊

7. November 2021

Hej Charlotte,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre at du er tilfreds med dit produkt. Vi glæder os til at levere produkter til dig en anden gang ;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Største anbefaling herfra! 👍🏼

8. Oktober 2021

Hej Sophia,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er glad for din nye hundekurv - Rigtig god fornøjelse med den :-)
Mvh Staey

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr