I am hrithik kapur from Ahmedabad I…
I am hrithik kapur from Ahmedabad I want to tell you that Ss YouTube to video downloads is not opening I want to paste link in this so what shall I do
how cane i Downlode ssyoy on my device…
how cane i Downlode ssyoyu on my device pls help
Not doing mp4 videos for my phone
I tried to use a MP4 video but it said is invalid, bro I can't even do it again
Sometimes downloads malware for you while using their service
It's great until it pops up another window then attempts to auto download not just the video file but a piece of malware that gets blocked by google thankfully. It's reliable, safe it's grey water here murky at best. I'd recommend using adblocker as well to block most intrusive ads
Update 12/30/2024 : I got banned from their site after making this review LOL Ig they do read the reviews and Ip ban people who make bad reviews on trust pilot but out of good faith. They're great until it automatically downloads malware without asking nor without warning like I said thank god for google for blocking that unwanted download but just the .mp4 file was all i needed in order to archive lost media from an abandoned yt channel. Anyways their site is a lost cause I was going to use their site as a last resort until I got banned like not even a month after I made the review in September.
Said my computer had a virus
Said my computer had a virus. I checked and it didn't.
Quite sketchy. Avoid if you don't want your computer to be fried
best website and plz avoid ads
best website and plz avoid ads
Usefull
Usefull, many ads and popups but can be easily avoided by using ad blocker etc..
I think I got hacked!
I think I got hacked, incredibly inappropriate ads, DO NOT ENTER!
Too much ads are showing on…
Too much ads are showing on ssyoutube.com
easy work and great
endless pop-ups with dodgy websites
endless pop-ups with dodgy websites! beware ransomware