SSKIN COPENHAGEN Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er fast kunde hos Sally og får jævnligt ordnet mine bryn. Jeg har både fået lavet alm retning og farve samt brow lamination og lad mig sige det sådan… Der er INGEN der kan lave dine bryn flottere... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg havde overvejet microblading i et par år og bookede en gratis konsultation hos Sora for at blive helt afklaret og tryg ved processen, idet jeg havde fået anbefalet Sskin af en veninde. Sora hav... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet microblading hos Sora og microneedling hos Sally, og jeg er virkelig glad for mine oplevelser og resultater hos dem begge. Sora er utrolig dygtig til sit arbejde, og jeg er s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sskin Copenhagen er en stor klinik med det sødeste personale. Der er blevet taget imod mig med smilende personale som virkelig har sat mig ind i behandlingen. Jeg er igang med tatto removal hos... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

SSKIN COPENHAGEN er et skønhedsunivers, der er skabt af meget passionerede og ambitiøse artister. Hos SSKIN COPENHAGEN er vi fans af skønhed, der ser naturligt ud og vi oplever, at de bedste resultater er de resultater, der skaber tvivl hos en forbipasserende om hvorvidt din skønhedsforbedring er noget som du er født med. Vi leder altid ivrigt efter nye behandlingsmetoder, nye trends, nye skønhedsidealer og endda gamle, som vi kan genopfinde. Vi er besat af skønhed – uanset om det er ægte eller fake – og vores førsteprioritet er at få dig til at føle dig smuk.

Hervorragend

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

5 stjerner hver gang

Pæn, nydelig og ren klinik med et rigtig højt serviceniveau ud over det sædvanlige. Efter at have lavet ansigtsbehandlinger hos SSKIN COPENHAGEN i en periode, kan jeg se og mærke en stor forskel på min hud, og jeg vil helt klart anbefale stedet til enhver. Kommer man første gang, kommer man helt klart tilbage. 5 stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20. April 2023

Kære Kian

Mange tak for din venlige anmeldelse! Vi sætter stor pris på din støtte og din feedback.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos SSKIN COPENHAGEN, og at du har bemærket en stor forskel på din hud efter ansigtsbehandlingerne. Vores mål er altid at levere et højt serviceniveau og sikre, at vores kunder føler sig godt tilpas og velplejede under deres besøg.

Det er fantastisk at vide, at du vil anbefale vores klinik til andre, og at du selv planlægger at vende tilbage. Vi glæder os til at fortsætte med at levere en fremragende service og behandlinger til dig i fremtiden.

Endnu en gang tak for din støtte, og vi giver dig hermed fem stjerner tilbage! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Teamet hos SSKIN COPENHAGEN

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dygtige og kompetente kvinder!

Jeg har fået flere behandlinger hos sskincopemhagen - og det vil jeg fortsætte med til evig tid!
Én ting er at de er SUPER søde og virkelig har formået at skabe et dejlig miljø at være i når man bliver behandlet, så er de SINDSSYGT dygtige! Jeg føler mig tryg hele vejen igennem min behandling (uanset hvilken) og det er virkelig vigtigt for mig at jeg netop er tryg og at jeg ved de har styr på deres arbejde <3 har kun godt at sige om pigerne og sskincopenhagen!

3. April 2023

Kære Sille

Tak så meget for din fantastiske anmeldelse og din vedvarende støtte til SSKIN COPENHAGEN! Vi er dybt taknemmelige for din tillid og din positive feedback.

Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft gode oplevelser med vores behandlinger og at du ønsker at fortsætte med os i fremtiden. Vi bestræber os altid på at skabe et dejligt og behageligt miljø for vores kunder, og det betyder meget for os at vide, at du føler dig tryg og godt tilpas under dine behandlinger hos os.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores team og vores klinik. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at opretholde det høje niveau af professionalisme og ekspertise, som du har oplevet hos os.

Endnu en gang tak for din støtte og din positive feedback. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til SSKIN COPENHAGEN igen og igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter en del måneders “ undersøgelse”…

Efter en del måneders “ undersøgelse” af flere permanent makeup artister i kbh, besluttede jeg at lave mine bryn hos Sora. Jeg skulle fjerne en gammel pmu og skrev til hende. Hun vejledede mig med henblik på, at jeg kunne få det bedste resultat.
Den service, information, og den behandling jeg fik var helt optimal. Jeg var i gode og sikre hænder, og gik derfra med de smukkeste bryn, nogle gode produkter til at pleje dem og en kæmpe smil på læberne.
Tusind tak søde Sora for at “smukkesere” mig. Vi ses helt sikkert igen 🥰🌹♥️

31. März 2023

Kære Maribelle

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for at vælge mig til din permanent makeup-behandling! Jeg er så glad for at høre, at du er tilfreds med resultatet og oplevelsen hos SSKIN COPENHAGEN.

Det var mig en glæde at kunne vejlede dig og sikre, at du fik det bedste resultat. Din tilfredshed og smil betyder alt for mig, og jeg sætter virkelig pris på din tillid.

Jeg ser frem til at byde dig velkommen tilbage til SSKIN COPENHAGEN, og jeg glæder mig til at fortsætte med at "smukkesere" dig! Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er jeg altid her for at hjælpe.

Endnu en gang tak for din støtte og din dejlige anmeldelse. Vi ses snart igen!

Med kærlige hilsner,
Sora

✨ Mere end bare fem stjerner ✨

Sjældent at man oplever så stor imødekommenhed og venlighed!
Det rette sted at få den bedste behandling med et fantastisk resultat !

31. März 2023

Kære Ayse

Tusind tak for dine venlige ord og din fantastiske anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos SSKIN COPENHAGEN.

Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder føler sig velkomne og godt tilpas under deres behandlinger, og det betyder meget for os at høre, at vores indsats bliver værdsat.

Det er vores mål at levere den bedste behandling og opnå fantastiske resultater for vores kunder, så det glæder mig at høre, at du er tilfreds med resultatet af din behandling.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage og give dig endnu en fantastisk oplevelse. Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er vi altid her for at hjælpe.

Endnu en gang tak for din støtte og din smukke anmeldelse! Vi glæder os til at se dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet hairstrokes…

Jeg har fået lavet hairstrokes microblading hos Sally og det har været den bedste oplevelse.

At lave øjenbryn har været noget jeg har ønsket i lang tid, men har ikke kunne finde en eller et sted hvor jeg var tryg. Derfor er jeg super glad for jeg har fundet Sally, jeg er super tryg hos hende. Derudover er hun bare super sød og perfektionistisk. Jeg er altid taget afsted super glad og tilfreds.

Jeg sender hende og teamet hos SSKIN super mange gode anbefalinger.

Hvis du er i tvivl hvor du skal lave øjenbryn, ligesom jeg har været, så vælg Sally, det bedste jeg har gjort for mit ansigt.

18. März 2023

Kære Sonia

Det varmer virkelig mit hjerte at læse dine ord, og jeg er så taknemmelig for din tillid og de smukke anbefalinger.

Det er altid mit mål at sikre, at mine kunder føler sig trygge og tilfredse under deres behandlinger, især når det kommer til noget så personligt som deres øjenbryn. Jeg er virkelig glad for at høre, at du følte dig tryg og tilfreds under processen, og at du er så tilfreds med resultatet.

Jeg sætter stor pris på din støtte og din anerkendelse af mit arbejde. Det betyder meget for mig at vide, at jeg har gjort en positiv forskel for dig.

Hvis der nogensinde er noget, jeg kan hjælpe med, eller hvis du har brug for yderligere behandlinger, så tøv ikke med at kontakte mig.

Endnu en gang, tusind tak for dine venlige ord og for at vælge mig til dine øjenbryn. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen tilbage til SSKIN COPENHAGEN.

Sally

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos klinikken, hvor Kristina udførte min laserbehandling for hårfjerning. Kristina var ekstremt professionel og dygtig.
Jeg kan allerede se en forskel efter min første behandling, og jeg er meget tilfreds med resultatet.
Alt i alt kan jeg stærkt anbefale denne klinik til alle, der søger effektiv laserbehandling for hårfjerning.

FANTASTISK…❤️❤️

Sora og resten a teamet har skabt det smukkeste og mest stilfulde sted, hvor vi som kunder kan blive top professionelt behandlet. Jeg er SÅ taknemmelig for at have fundet Sora. Jeg har nu de smukkeste bryn. Tænker at en ansigtsbehandling må blive det næste 😘
Jeg er vild med det sted - og med Sora ❤️

7. März 2023

Kære Janet

Mange tak for dine venlige ord og for at dele din oplevelse hos os. Det glæder mig virkelig at høre, at du er så tilfreds med dine bryn og den service, du har modtaget.

Vi gør altid vores bedste for at skabe en behagelig og professionel atmosfære for vores kunder, og det betyder meget for os at vide, at du føler dig velkommen og godt tilpas hos os.

Det ville være en ære at kunne byde dig velkommen til en ansigtsbehandling næste gang. Jeg er sikker på, at du vil nyde den ligeså meget som dine smukke bryn.

Endnu en gang, tusind tak for din støtte og tillid. Vi glæder os til at se dig igen snart!

Sora og teamet hos SSKIN COPENHAGEN

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SSKIN Copenhagen kan varmt anbefales!

SSKIN Copenhagen er et fantastisk sted til selvforkælelse. Selve klinikken er så unikt og flot indrettet, og alle medarbejdere er veluddannet og professionelle. Jeg har både fået lavet bryn hos Sora Madani, og fillers hos Kristina (Nobel Cosmetique) som jeg er ekstremt glad for, og har en behandling til gode hos dygtige Sally Madani. Ved også de tilbyder så meget andet som laser og ansigtsbehandlinger m.m. Uanset hvad man skal have lavet, kan klinikken anbefales til alle og enhver.

Kære Maisson

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os! Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med både vores klinik og vores behandlere.

Vi stræber altid efter at skabe en unik og indbydende atmosfære, hvor vores kunder kan slappe af og nyde deres selvforkælelsesoplevelse fuldt ud. Det betyder meget for os, at du har følt dig velkommen og godt tilpas hos os.

Vi vil gerne takke dig for din tillid til vores team og for at vælge os til dine skønhedsbehandlinger. Det glæder os, at du er glad for resultatet af både dine bryn og fillers, og vi ser frem til at byde dig velkommen til din næste behandling hos os!

Endnu en gang, tak for din støtte og anbefaling. Vi glæder os til at se dig igen snart!

Teamet hos SSKIN Copenhagen

Laser behandling hos Kristina ❤️👏🏻

Laser behandling hos Kristina.
Jeg har pco/pcos. Døjer med kraftig hårvækst. Det er blevet reduceret efter 1.behandling hos Kristina. Nu går der længere tid, før jeg kan se hår igen. Jeg er over lykkelig!
Behagelig behandler at komme hos. Jeg er hermed fast kunde ❤️

9. Februar 2023

Kristina laser behandling

Jeg har været til laser behandling hos sygeplejersken Kristina. Jeg er fuldt ud tilfreds med hendes arbejde og hun er altid imødekommende. Jeg har haft stor effekt af hendes lasermaskine og jeg sætter pris på hendes ærlighed. Hun er altid super hjælpsom og faglig dygtig. Tak til Kristina

Behandling hos Kristina

Jeg har været til behandling hos sygeplejersken Kristina fra Nobelcosmetique ❤️. Hun er yderste professionel og meget imødekommende. Jeg har følt mig tryg og velbehandlet hver gang. Jeg kommer hele vejen fra Helsingør for at få Kristinas gode behandlinger. Hun står for injektioner- og laserbehandlinger.

1. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelt sted med flotte resultater og det sødeste personale!

Sally er en ekvilibrist indenfor sit felt 🌟 Hun er en fremragende formidler, som har vejledt mig med høj faglighed samt på personlig niveau. Jeg har hele vejen følt mig tryg i hendes hænder.

Jeg kan varmt anbefale SSKIN ❤️

2. März 2023

Kære Ebru,

Jeg er dybt taknemmelig for dine smukke ord og den positive anmeldelse! Din tillid og tilfredshed betyder utrolig meget for mig, og det glæder mig virkelig at høre, at du følte dig tryg og godt taget hånd om under dine besøg hos os.

At vide, at jeg har kunnet vejlede dig på både fagligt og personligt niveau, er virkelig opmuntrende. Det er min ambition at sikre, at du altid føler dig godt tilpas og velplejet, når du er hos os.

Det er en fornøjelse at have dig som kunde, og jeg ser virkelig frem til at fortsætte vores rejse sammen og sikre, at dine skønhedsbehov altid bliver imødekommet på bedst mulig vis.

Endnu engang tak for din støtte og tillid. Jeg ser frem til at byde dig velkommen tilbage og skabe endnu flere smukke øjeblikke sammen!

De kærligste hilsner,
Sally
SSKIN COPENHAGEN

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr