Spreadsheet Shop Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Softwarehändler

Vom Unternehmen geschrieben

Geen held in Excel? Geen probleem! Bij ons vind je veelgebruikte templates voor Google Sheets & Excel, zoals een compleet boekhoudprogramma, een dashboard voor je persoonlijke financiën en nog veel meer.

Hervorragend

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Goed boekhoudprogramma

Goed boekhoudprogramma. Uitgebreide handleiding dmv van filmpjes.
Er waren een aantal dingen waar ik niet uitkwam. Maar je wordt geweldig geholpen door Robert. Snelle reactie. En een goed uitleg. Zeer tevreden!!

19. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb een klein bedrijfje waarin ik…

Heb een klein bedrijfje waarin ik eenvoudig de boekhouding wil doen. Bij Spreadsheetshop vond ik een eenvoudig Excel bestand. Na 4 maanden kan ik zeggen het werkt top, met een top service als iets niet goed werkt. Snel contact.
Super tevreden.

26. März 2026

Antwort von Spreadsheet Shop

Heel erg bedankt voor je review Erno :)

Absoluut een aanrader

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Spreadsheet Shop! De service is uitstekend, en Robert reageert altijd supersnel en professioneel op vragen. Dit maakt het werken met hun spreadsheets niet alleen efficiënt, maar ook erg prettig. Absoluut een aanrader!

9. Juli 2025

Antwort von Spreadsheet Shop

Heel erg bedankt voor je review Damian!

Makkelijk werkbaar, goede support

Als je het leuk vindt om je boekhouding zelf te doen is dit zeker een aanrader!
De basis staat voor je klaar, jij hoeft alleen maar de verschillende tabbladen aan te vullen met jouw cijfers. Per tabblad is een duidelijke uitleg aanwezig. En de filmpjes maken het nog eens extra duidelijk.
Loop je daarna toch vast, dan is er hulp beschikbaar en dat wordt ook nog eens heel snel afgehandeld.
Voor mij is dit programma een uitkomst!

18. März 2025

Antwort von Spreadsheet Shop

Heel erg bedankt voor je feedback Joyce!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend blij met deze sheets

Ontzettend blij met deze sheets. In het begin wat aan het stoeien geweest. Maar dat ligt vooral aan mijn eigen onhandigheid! Nu ben ik maandelijks snel klaar met mijn boekhouding en kan alles overzichtelijk aanleveren bij mijn boekhouder.

17. März 2025

Antwort von Spreadsheet Shop

Goed om te lezen dat het template goed voor je werkt Laura :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Werkt erg fijn!

Werkt erg fijn!

Ik moest in het begin even een beetje zoeken en er even begrip van krijgen maar als je gewoon vanaf de instellingen aan de slag gaat kan het gewoon bijna niet mis gaan. Werkt eenvoudig en intuïtief, super fijn!

17. März 2025

Antwort von Spreadsheet Shop

Super bedankt voor je terugkoppeling Jurgen!

Super handige sheets

Super handige sheets, met een mooi design.
Zelfs zonder super veel technische/excel kennis erg praktisch om gewoon zelf mijn boekhouding te doen.

27. Januar 2025

Antwort von Spreadsheet Shop

Goed om te horen Thomas, bedankt voor je review!

Duidelijk

Duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in gebruik! Top tool om de boekhouding op te zetten en verder te werken.

16. Januar 2025

Antwort von Spreadsheet Shop

Bedankt Bjorn voor je mooie beoordeling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben erg te spreken over de module…

Ik ben erg te spreken over de module boekhouden van speadsheet-shop. Het is erg eenvoudig in gebruik met een duidelijke uitleg. Zeer aan te raden!

30. Dezember 2024

Antwort von Spreadsheet Shop

Heel erg bedankt voor je terugkoppeling Tommy!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr