Sports Granola Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestel hier regelmatig en moet zeggen dat het altijd goed verloopt (bestellen, levering én lekker opeten😜). Prettig is ook dat er zeer regelmatig varianten van de granola te koop zijn. De ene al... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ben gezwicht door de vele positieve reviews om de sports granola zelf eens te proberen :-)! Ik ben voor de chocolate en de special edition monkey gegaan. Zeer geslaagd :-)! Ik dien wel voorzichtig te... Mehr ansehen

1. Lebensmittelproduzent
  2. Bäckerei
  3. Berater für die Lebensmittel- und Getränkeindustrie
  4. Lebensmittelhersteller
  5. Lebensmittelverarbeitungsunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Sports Granola - Eat well, train better - By Food For Athletes Ontwikkeld door Ien Vitse. Sportdiëtist en Chef-kok Bij Sports Granola ontwikkelen we heerlijke granola’s die perfect aansluiten bij een actieve levensstijl. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon houdt van voedzame en smaakvolle voeding, onze granola’s geven je de energie die je nodig hebt. Onze producten worden met zorg samengesteld en bevatten alleen de beste ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Van krachtige vaste smaken tot verrassende Special Editions, we brengen smaak, kwaliteit en sportvoeding samen in elke hap. - Pure ingrediënten - Ontwikkeld met expertise in sportvoeding - Favoriet bij sporters en avonturiers Bestel eenvoudig online en ervaar zelf waarom onze klanten fan zijn van Sports Granola!

Hervorragend

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top Granola 👍🏻

Top producten, met zorg gecreëerd dat zie, ruik en proef je 😊. Duidelijke website, snelle duurzame levering (geen onnodige folies maar kranten om de papieren verpakking aan te vullen 👍🏻. Ik bestel hier graag omdat ik graag een zaak steun die vanuit de Vlaamse grond Is opgestart 🫶🏼! En de granolas zijn ook zeer lekker en de ideale partner om pre workout de nodige carbs the loaden en ook prima als tussendoortje in het eet frame als je intermitterend zou vasten. I like it !

5. August 2025

Antwort von Sports Granola

Zalige review! Bedankt Steven!
🙏🙏

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lekkere nieuwe ontdekking!

Ik dien wel voorzichtig te zijn bij het eten van de nogal grote/harde stukken om te vermijden dat mijn retentiedraadje na beugel niet beschadigd raakt/loskomt. Ik maal de granola dus wat fijner:-).

1. August 2025

Dank je wel Nathalie!
Velen zijn fan van de grote stukken en die kan je fijner maken als je het liever zo hebt. Maar omgekeerd kan niet hé 😊 Daarom blijf ik kiezen voor de grote krokante stukken.
Veel groeten!
Ien

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niet alleen super lekker maar bovenal…

Niet alleen super lekker maar bovenal het perfecte en uitgebalanceerd ontbijt in combo met yoghurt en fruit alvorens te gaan sporten. Lang gezocht naar het juiste recept en eindelijk gevonden.

4. August 2025

Heel erg bedankt voor deze prachtige review Bart! 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte accomodatie voor een sportieve workation!

Perfecte accomodatie om je met alle voorzieningen en in alle rust terug te trekken. Ideaal ook voor podcastopnames en sportieve workations! De gastvrouw is een fantastische personal chef ook, bonus!!!

21. Mai 2025

Super merci Charlotte!! Jij en je vrienden zijn hier altijd welkom :D

Snelle

Snelle, correcte levering. Persoonlijk bedankje en heerlijke granola. Top!

24. Februar 2025

Antwort von Sports Granola

Dank je voor deze mooie review Tine!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I only settle for the best …

Took a while to find the best granola. Ien Vitse’s sports granola is incredibly tasty, got the perfect ingredients and is the ideal energy boost for my cycling adventures. Don’t hesitate … try it out !!!

10. März 2025

Antwort von Sports Granola

Thank you so much! This is such an incredibly nice review 🙏🙏

Topper!

Héél goeie, lekkere granola van bij ons in de buurt! Shop lokaal, shop Belgisch! Granola groetjes van de SiRo, Never Second boys!

14. Februar 2025

Merci János!! 🤩

Unieke, lekkere granola

Steeds correct geleverd
Leuk dat er veel variatie is.
Je smaakt telkens dat de granola gemaakt is van kwaliteitsvolle ingrediënten.

21. Februar 2025

Geweldige review. Bedankt 🙏😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben grote fan van de SPORT granola!

Ik ben grote fan van de SPORT granola!
Vroeger sloeg ik vaak mijn ontbijt over omdat ik er gewoonweg geen zin in had. Door de krokante granola van Ien Vitse is het elke morgen een plezier om aan tafel te gaan. Zelfs mijn vriend neemt graag een extra lepel erbij! Ja, wij zijn echt fan! 🤩

6. März 2025

Mooie review van een mooie atleet! Dank je wel Hanne! 🥰

Wauw!

Wauw, de eerste granola die echt pure ingrediënten heeft en nog een superlekker is!

Heeft zeker niet ontgoocheld. Kleine voorkeur voor de red fruits 🥰

21. Februar 2025

Super bedankt! Ik vind zelf ook de Red Fruits het allerlekkerst 😊

Lekkere & Crunchy Granola

Zeer lekkere granola met een goede crunch, perfect voor het ontbijt. Ruime keuze aan smaken!

12. Februar 2025

Bedankt voor deze mooie review Jonas! 🙏

Granola next level

Deze granola is super lekker en goed uitgebalanceerd. Met een portie van deze granola met yoghurt of soyamelk haal ik zonder moeite de middag. Tussendoortje is niet meer nodig. Door de verschillende smaken is er voor elk wat wils.
Lekker, gezond, voedzaam en voldoende keuze : Topproduct! 👍

14. Februar 2025

Antwort von Sports Granola

Dank je wel voor deze mooie review Hugo!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel lekkere en kwalitatieve granola

Heel lekkere en kwalitatieve granola! Je proeft enorm goed dat de granola vers gebakken is, niet industrieel, en de verschillende smaken zijn ongelofelijk lekker en gebalanceerd. Perfect voor bij een sportieve levensstijl!

12. Februar 2025

Antwort von Sports Granola

Dank je voor deze review Margaux! Dit is inderdaad niet de klassieke supermarktgranola :)

Top-granola…

Dankzij een uitgebalanceerde samenstelling krijg ik 's morgens genoeg energie binnen om heel lang te kunnen stappen zonder een honger gevoel. Mijn favorieten, naast de klassiekers, zijn de special éditions. Telkens verrassend van smaak en overheerlijk.. Test zelf maar eens..

1. Februar 2025

Antwort von Sports Granola

Dank je wel Christiane, deze Special Editions vind je inderdaad nergens anders. Heel fijn dat je ze zo hard apprecieert!

Lekker en gezond.

Deze granola met wat yoghurt is voor mij een lekker en gezond ontbijt. Ik voel mij er goed bij, heb lange tijd geen hongergevoel en het zorgt ook voor een gezonde darmwerking.

10. Februar 2025

Antwort von Sports Granola

Bedankt voor deze mooie review Jan!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr