Zrobiłem 2 zamówienia w tym samym…
Zrobiłem 2 zamówienia w tym samym dniu,pobrano 2 x za przesyłkę a przysłano w 1 paczce.
Uwielbiamy sport i dobre ceny! Dlatego znajdziesz u nas ogromny wybór wyselekcjonowanej odzieży oraz akcesoriów sportowych w niezrównanych cenach. Wyposażymy Cię od stóp do głów, a Twoje serce sportowca zabije szybciej!
Gustav-Adolf-Ring 7, 04838, Eilenburg, Deutschland
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Nie polecam tej firmy. Paczka została wysłana z błędnymi danymi odbiorcy — nie podano moich prawidłowych danych, które podałem przy zamówieniu. W efekcie firma dostawcza nie była w stanie doręczyć przesyłki i kurtka zimowa została odesłana do nadawcy.
Poprosiłem o ponowną wysyłkę tej samej kurtki w tej samej cenie, w jakiej ją kupiłem (80 zł), jednak firma zaproponowała jedynie 10% rabatu na nowy zakup. Problem w tym, że obecnie ta sama kurtka kosztuje już 200 zł, więc nawet z rabatem cena jest zdecydowanie za wysoka.
Błąd leżał po stronie sprzedawcy, a mimo to nie zaproponowano uczciwego rozwiązania. Bardzo słaba obsługa klienta. Nie polecam.
Zamawiam od 3-4 lat. Wszystko tak jak powinno być. Ceny są super. Szkoda tylko ze teraz zwrot na własny koszt. Ubrania i byty są oryginalne, nowe , bez wad. Serdecznie polecam.
Towar niezgodny z opisem. Kontakt beznadziejny i robią problemy ze zwrotem. Warto zauważyć, że pomimo polskiej strony i tłumaczeń, kupujesz od ukraińskiego niemca, który już po zamówieniu wysyła maile po niemiecku. Towar odsyłasz również za granicę i na swój koszt
Sklep z przyjemnymi cenami, szkoda tylko, że ceny wysyłki są dość drogie
Wszystko ok, produkty można znaleźć naprawde w super cenach ,a do tego niepowtarzalne. POLECAM
Bardzo lubię ten sklep! Polecam!
Uwaga sklep to oszuści !!! Otrzymałem używane buty!!! Z brudną podeszwą z błota, prztarcia. Nigdy ale to nigdy więcej!!!! Na telefon absolutnie nie odpowiadają na e-mail odpowiada komputer z gotową odpowiedzią.

Antwort von SportRabat.pl
Super towar, super obsługa, super szybka dostawa. Polecam!
Profesjonalny sklep z atrakcyjnym towarem w meega cenach. Sprawnie, miło i szybko! Polecam :-)
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony sklepem SportRabat! Po zobaczeniu reklamy w internecie ceny niektórych produktów były kosmicznie niskie więc postanowiłem dokonać zakupów. Złożyłem zamówienie w poniedziałek, a paczka z Niemiec przyszła już w czwartek rano. Przedmioty zgodne z opisem, wysokiej jakości, przysłane w markowym kartonie i dobrze zabezpieczone. Na pewno zamówię jeszcze nie raz. Serdecznie polecam :)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.