Hintataso sopiva
Nopea toimitus
Sportfishtackle (Söder Sportfiske) on Ruotsin johtava kalastustarvikeliike. Intohimomme kalastukseen on tuonut meille useita palkintoja, kuten Dagens Industri -lehden "Gazelle Company"-palkinnon neljänä vuonna peräkkäin ja Pricerunnerin "E-commerce of The Year"-palkinnon kolmena peräkkäisenä vuotena. Meillä on 30 ammattitaitoista työntekijää, jotka kaikki ovat kalastuksen asiantuntijoita. Tarjoamme laajan valikoiman laatutuotteita johtavilta valmistajilta sekä ainutlaatuisia tuotteita, joita et löydä muualta. Valikoimaamme kuuluvat kalastusvieheet, vavat, kelat, kalastusvaatteet ja muut tarvikkeet. Olemme erikoistuneet moniin kalastusmuotoihin kuten hauki-, ahven-, lohi- ja perhokalastukseen. Palvelemme mielellämme kaikkia asiakkaitamme aloittelijoista ammattilaisiin! Voit ostaa tuotteitamme verkossa osoitteessa Sportfishtackle.fi tai vierailla myymälässämme Tukholmassa.
Hintataso sopiva
Nopea toimitus
5/5. Fast deliveries and very, i mean very good customer service.
Everything has worked very well with the store. There was one complaint about a broken rod, which they didn't handle quite right. I had to deal with it myself with the manufacturer's representative in my country to get it sorted out.
All my other orders have gone smoothly, and I've placed quite a few of them.
Hyvä valikoima, ja nopea toimitus aina
Snabb leverans av varor. Fick de varor jag beställt. Kan rekommendera!
Ärsytti kun ne kerennyt heti maksaa tilausta loppuun ja korita hävisi 6 Shimanon vaappua.
Mutta ymärrän että nopeimat vie parhaat.
Mutta kuvittelin kun maksu kesken niin ne ei enään häviä korista sillä välin kun käyn syömässä.
Mutta ymmärän jos jotain jää vähingossa koriin niin se poistuu vaikka parin tunnin päästä.
Mutta oma moka, ensi kerralla tiedän että että en mene syömään kun vaimo huutaa. 😅
Muuten palvelu toiminut hyvin👍
Det var snabb orderhantering och leveransen skickades iväg snabbt.
Jag använde Budbee som transportör och efter 1 dag kom därifrån ett mejl om man ville få snabbare leverans så kunde man ändra lev.adressen men det såg bara konstigt ut och att det skulle ta längre så jag ändrade inte och varan levererades på utsatt dag iaf
Trevlig hemsida, bra förpackat och snabb leverans. Produkterna var väl representerade och helheten gav en smärtfri upplevelse.