Geweldige service, mijn dochter kon ontzettend snel terecht! Mijn dochter wilde heel graag haar scooterrijbewijs halen, maar bij de reguliere rijscholen hier in de buurt liepen we tegen enorme w... Mehr ansehen
Me zoon heeft het maandag in één keer gehaald. Wij zijn super tevreden! Wij hadden andere rijschool in Amsterdam totaal onduidelijk hij had pas in september plek. Gelukkig konden we bij Spoedscooter A... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een super fijne ervaring gehad met deze rijschool! Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en duidelijk. De communicatie was snel en vriendelijk, en ik kon ook verrassend snel be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben vorige week in één keer geslaagd en ben super tevreden over Spoedscooter.nl. Alles werd snel en duidelijk geregeld en ik kon veel sneller terecht dan ik had verwacht. De communicatie verliep s... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De lange wachttijden zijn voorbij! 🎉Bij ons kun je al met spoed afrijden binnen 1 week!🚀 Bij Spoedscooter.nl haal je razendsnel je rijbewijs. Binnen één dag kun je al je praktijkexamen doen met onze spoedcursus. Met een gemiddeld slagingspercentage van 90% weet je zeker dat je goed voorbereid bent. 🛵
Door heel Nederland!, Niederlande
- 0619384665
- info@spoedscooter.nl
- spoedscooter.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Goed uitleg goeie instructeur en echt…
Goed uitleg goeie instructeur en echt snelle afpsraken voor het cbr and cursus echt een aanrader

TOP!
Top! In één keer geslaagd en kon al binnen een week op. Er was makkelijk contact te maken met het telefoon nummer en er werd ook erg snel geantwoord. Alles was duidelijk en je werd goed voorbereid op je examen. Zeker een aanrader!

Antwort von Spoedscooter.nl
Goede service en snel een afspraak
Goede service en snel een afspraak.
Bedankt!🙏

Antwort von Spoedscooter.nl
Snelle reactie en mogelijkheid om af te rijden.
Snelle reactie en mogelijkheid om af te rijden.
Fijne duidelijke communicatie en prima rijschool. Goed les gehad en geslaagd!

Supergoed
Alles was super snel geregeld kon ook snel op voor de praktijk.
Ik raad het iedereen aan want wachttijden zijn lekker kort.
Ik was opgegaan en ben gelijk geslaagd.

Antwort von Spoedscooter.nl
2,5 week na mijn theorie examen kon ik…
2,5 week na mijn theorie examen kon ik gelijk op voor mijn praktijk examen. Goed contact, reageert snel!
Zeker een aanrader voor degene wie zijn rijbewijs snel wilt halen!!!

Antwort von Spoedscooter.nl
Beloofd echt wat ze zeggen
Ook onze zoon Dylan kon niet snel terecht voor zijn scooter-rijbewijs in onze buurt. Binnen 2 weken (misschien had het zelfs sneller gekund, maar hij had se-week), kon hij op zondag en op vrijdag rijden en examen doen. Resultaat was dat hij in 1x geslaagd is. Hele fijne mensen achter spoed-scooter.nl die alles goed geregeld hebben.

Helemaal tevreden 😊
Ik zat dus vast bij een andere rijschool daar kon ik pas praktijkexamen afleggen in april. Nou ik ben ook niet gek ik ga niet 4 maanden wachten. Dus ging ik zoeken naar andere rijscholen in de buurt. En kwam ik bij spoedscooters. Zij hebben mij heel goed door het proces genomen. Ik kon binnen 1 week mijn examen afleggen ben ook gelijk geslaagd dus helemaal mooi natuurlijk. Het contact was heel goed. Altijd snel antwoord en duidelijk. Dit ging via whatsapp helemaal top in plaats van die irritante mailtjes die ik elke keer moest sturen bij die andere rijschool. Ik raad spoedscooter zeker aan als je snel je praktijk examen wil halen hier doen dus. Dan ben je van al dat lange wachten en gezeur af.

fantastische service
Wat een fantastische service.
Snelle reactie, heldere uitleg en fijne communicatie. Een hele verheldering na een negatieve ervaring bij een andere rijschool.
Snel examen kunnen doen en in 1 X geslaagd!
Echt top!

Geweldige rijschool !
Het was top, voor bijna dezelfde prijs ben je 2/3 maand eerder aan de beurt. De lessen zijn goed aangesloten op je examen qua wat je moet weten en kunnen. Na de rijlessen moest ik eventjes wachten en toen was ik al snel aan de beurt voor me examen, waarvoor ik de eerste keer gelijk ben geslaagd dankzij deze rijschool!

Antwort von Spoedscooter.nl
Mijn instructeur gaf mij goed uitleg en…
Mijn instructeur gaf mij goed uitleg en zei ook continu waar we op moesten letten wat ik enorm fijn vond! Ook liet hij ons leren van onze fouten. Hij zij namelijk fouten maken mag zolang je ze maar goed oplost! Ik heb de 1e keer mijn brommer rijbewijs gehaald dus bedankt want de lessen hebben mij enorm goed geholpen!

Binnen
Binnen. 2 dagen mee rijbewijs gehaald evt topservice

Extreem snelle service
Ik wilde zo snel mogelijk mijn scooter praktijk examen te halen. Door spoedscooter ben ik een week na inschrijven geslaagd! Duidelijke en vriendelijke communicatie, zeker aan te raden.

In een woord top!
In eigen woonplaats was de wachttijd maar liefst 3 maanden voor de praktijkcursus en examen. Gelukkig via spoedcursus binnen twee weken aan de beurt en in één keer geslaagd! Goede communicatie en top geregeld!

Yes!!
Yes!!! Geslaagd!! Super zeg. Een onvoorstelbaar blije dochter. En wat een fijne instructeur is/was Niyazi voor haar.
Ook de examinator was een schot in de roos en bijzonder empathisch.
Uiteraard jullie ook bedankt voor het leuke contact en het meedenken / regelen. Super!

Echt super top!
Echt super top!! Zeker een aanrader. Super vriendelijk en mega snel aan de buurt, binnen 2 weken aan de beurt voor m’n praktijkexamen

Antwort von Spoedscooter.nl
Je komt heel snel aan de beurt
Je komt heel snel aan de beurt en het gaat erg snel ik heb me rijbewijs binnen een maand gehaald dat ik 16 was

Antwort von Spoedscooter.nl
Kon super snel op en in 1x keer…
Kon super snel op en in 1x keer geslaagd

Antwort von Spoedscooter.nl
De tijd in hoelang ik kon afrijden
Ik had heel erg haast met het halen van mijn examen, nu kon ik in mijn eigen provincie na 3 maanden pas afrijden. Ik ben online verder gaan zoeken naar andere opties en kwam hier terecht, ik kon na 2 dagen al afrijden en ben meteen geslaagd, uitleg was duidelijk en ik werd goed voorbereid op wat ik moest kennen en kon verwachten. De mensen waren vriendelijk dus al met al was alles perfect

Antwort von Spoedscooter.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.