Splitshop.nl Bewertungen 83

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede ervaring! Eerst had ik verkeerde soort grind besteld (NB door medewerkster Splitshop.nl ontdekt). Mailtje via de site en binnen no-time antwoord en geregeld. Netjes de volgende werkdag op... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vraag via email werd niet beantwoord. Betere contactmogelijkheid zou fijn zijn. Lava split netjes afgeleverd, echter waren wij slechts toevallig nog thuis omdat we hadden uitgeslapen. Afleverbericht... Mehr ansehen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

83 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed product

Goed product. Gemakkelijk te bestellen. Helaas leveringsduur niet zoals voorgesteld op de site (1 leveringsdag). Geen mail ontvangen op de verwachte leveringsdag. Gebeld met Split shop. Daarna nog niks gehoord. Woensdag besteld. Uiteindelijk op maandag de bestelling ontvangen.

30. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

slecht

ten eerste komen ze later dan vermeld
daarna zetten ze de zakken voor m’n poort neer zodat ik er niet meer in en uit kan

en een zak 200kg te weinig basalt geleverd !

27. März 2026
Splitshop.nl-Logo

Antwort von Splitshop.nl

Beste Mark,

Dank voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u de levering als niet naar wens heeft ervaren.

Graag lichten wij het volgende toe: de levering heeft plaatsgevonden op het door u aangepaste moment, nadat u eerder had aangegeven de bestelling te willen afhalen. Hierdoor is er een gewijzigde planning ontstaan.

Wat betreft de plaatsing: wij begrijpen dat dit als hinderlijk is ervaren. Tegelijkertijd is er op locatie gekeken naar de meest geschikte en veilige plek voor het lossen.

Ten aanzien van de hoeveelheid willen wij benadrukken dat de volledige bestelde hoeveelheid van 1200 kg is geleverd. Deze was verdeeld over twee big bags (ca. 800 kg en 400 kg), wat gebruikelijk is bij transport en handling.

Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service verder te verbeteren. Mocht u dit nog verder willen bespreken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Team Splitshop

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Splitshop is GEEN aanrader

Splitshop is GEEN aanrader. Erg slechte kwaliteit, ik bestelde 2400kg yellow sun split maar zie fotos, de klonten klei zaten erin alle steentjes zijn bedekt met een laagje klei, ik dacht na een regen bui spoelt dat schoon, maar nee.. het slaat helemaal bruin oranje uit. Echt tis enorm vieze smerige split wat totaal niet lijkt wat ze op foto promoten. Kijk maar naar mijn fotos. Heb nu dus een enorme kosten post, want geen enkele milieustraat neemt dit in, daar zit je dan met 2400kg troep ,.moet het er weer uit laten graven en weer nieuwe bestellen elders
De volledige tuin is oranje bruin van de smerige klei, en nog erger dit gaat allemaal op de bodem van worteldoek liggen waardoor water slecht weg loopt. Zie mijn google reviews voor de fotos

30. Oktober 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Product is prima!

Product is prima!
Maar de levering ging problematisch
Zou maandag geleverd worden, kwam niet!
Zou dinsdag geleverd worden, kwam niet!
Uiteindelijk werd het woensdagmorgen alsnog geleverd.
Dat was bijelkaar heel jammer!

30. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat ze beloven, maken ze waar

Wat ze schrijven op de website/webshop maken ze waar. Goede prijzen, snel geleverd, werkende track-trace, chauffeur belt een half uurtje vóór levering en een goede helpdesk mocht je die nodig hebben om wat voor reden dan ook.
Zaken die zo vanzelfsprekend lijken maar het niet zijn.

9. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gebeld voor informatie over levering, Big Bag schelpen besteld via de shop, dag later werd het al geleverd!!! Dat is nog eens TOP !!

27. Juni 2025

Eind goed al goed

Eind goed al goed, buiten de schuld van dit bedrijf is mijn levering te laat bezorgd. Maar door medewerkerster Sanne goed opgelost. Complimenten voor haar en het bedrijf.

4. April 2025

Mooie split

Mooie split, goede kwaliteit.
Service top, word vriendelijk te woord gestaan. Goede oplossing bij problemen. Als ik iets moet aan raden. Dan zeker via deze site.

5. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr