splitandchill.com Bewertungen 23

1,7

I bought lifetime subscription with 4999 INR but it stopped working in 1 month no response from customer care they don't provide any call support just good form for complaint logging. I'm logging com... Mehr ansehen

Extremely happy and Quite impressed with the concept. Made payment and received login in just 5 mins. Enjoying the shows. Thank you a lot. Also I have few suggestions. 1) Ma... Mehr ansehen

they were ok in the starting, but service has deteriorated very badly...!! they say that they sell sharing rights of one subscription to 4 ppl but they sell to more leading to screens getting blocked.... Mehr ansehen

Used to be awesome. But now it has become pathetic. Temporary login provided doesn't work. Permanent login doesn't work. Backup login doesn't work. After raising complaint , they provided... Mehr ansehen

1,7

Ungenügend

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Good and trustworthy

Good and trustworthy. My cousin suggested it, so i tried. Using since past 3 months. No issues at all. Accounts never get suspended , and everything works. Cheap and easy to use. Satisfied by service.

22. März 2021

bad experience,

bad experience,
paid 249₹ , login credentials worked only for 4 days.
whatsapp nunmber not responsive.
no option to rate on facebook
negative comments deleted on facebook
only owners are posting good reviews with fake ids

31. Oktober 2020
splitandchill.com-Logo

Antwort von splitandchill.com

ALERT:- This is a FAKE bad review from a copy-cat competitor. We see multiple reviews being posted in short amount of time. We are not able to locate any customer with that name.

UPDATE : We contacted TrustPilot to get contact info of this person to solve his problem. We received this.
Email: sharad@mail.online
This is a FAKE EMAIL.

We only provide genuine paid NF accounts. Any of our customer can verify this by checking the billing page in NF accounts.

REAL customers can submit complaint to admin at this link:- http://tiny.cc/Admin-SplitandChill
Any problem of a REAL customer will be fixed in 48 hrs.

We assure you that if you are a REAL customer, you problem will be fixed in 48 hrs.