Spizz.dk leverede en tapasoplevelse med flere gode elementer. Mængden af mad var god og passende, og de fleste retter var meget velsmagende. Afhentningen fungerede helt problemfrit, hvilket gjorde o... Mehr ansehen
For det første var Tapasen velsmagende og indbydende for øjet. For det andet var servicen helt i top! Vi fik byttet den salat der havde fået solstik til en ny frisk salat - virkelig en god oplevelse :... Mehr ansehen
Vi har været super glade for vores oplevelse hos spizz.dk. Kundeservicen var i top, meget hurtig, professionel og imødekommende. Leveringen kom præcis til tiden, og det var utrolig nemt både... Mehr ansehen
Spansk kartoffelomelet, spanske kødboller i tomatsovs og rejer i hvidløg var ok, men pinchos var kedelige, brød ikke frisk og kedeligt pålæg, spansk sangria var for tynd, den burde smage af noget mere... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Spizz Catering tilbyder tapas ud af huset til både private og virksomheder. Vi leverer mad til fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, bryllupper, receptioner, firmaarrangementer og andre selskaber. Vi har fokus på velsmagende tapas, friske råvarer og flotte anretninger, så kunderne får en nem og lækker cateringoplevelse. Vores menuer består blandt andet af spanske og italienske inspirerede tapasretter, oste, charcuteri, brød, små specialiteter og mulighed for vegetariske og glutenfri løsninger. Hos Spizz Catering går vi op i god service, tydelig kommunikation og levering til aftalt tid. Vores mål er at gøre det nemt for kunden at holde et arrangement, hvor maden både smager godt, ser flot ud og mætter gæsterne.
Friske råvare
Vi laver altid på dagen
Gladsaxevej 130 st. 1, 2860, Søborg, Dänemark
- Info@spizz.dk
- spizz.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Suuuper lækker mad
Suuuper lækker mad, sød levering og enormt flot anrettet.

Spansk tapas hos Spizz
Købte 2x1pers spansk tapas + 1 glutenfri og de var bare SUPER LÆKRE. Der blev ikke helt spist op men alle tre var mætte. Det er ikke sidste gang jeg handler med Spizz. God og venlig betjening ved afhentning. Tak for lækker frokost 😁
Mvh Majbritt.

Antwort von Spizz | Tapas ud af huset
Genialt til frokosten eller receptionshåndmad…
Vi syntes at den mad vi fik til vores arrangement var langt over vores forventning, der var rigeligt med mad og det smagte rigtig godt. Vi var meget tilfredse!

Antwort von Spizz | Tapas ud af huset
Spizz leverede den lækreste tapas til…
Spizz leverede den lækreste tapas til min fødselsdagsfest fornylig med 75 gæster. Mange gæster roste med god grund maden til skyerne. Selve dialogen med Spizz om madvalget var også god. De ved hvad de taler om
Kan varmt anbefales.

Antwort von Spizz | Tapas ud af huset
Kommer til at bruge dem igen
Kommer helt sikkert til at bruge dem. Det var lækkert og flot. Brødet var lidt tørt, men ellers super godt ✌️
God oplevelse med tapas.
Det var virkeligt godt. Gode forskellige smage, og udformninger , der fremstod flot, og der var mer end rigeligt til forret.
Så en god oplevelse, meget tilfredse gæster .
Super god oplevelse
Super god og hjælpsom kundeservice, da jeg havde brug for at ændre i min bestilling. Vi fik 11 retters - den lette og en glutenfri tapas, det var lvarieret og ækker mad.
Super lækkert
Vi fik en luksus tapas til 26 personer og alt var fint og smagte fantastisk. Der er rigeligt, selv når der bliver taget godt fra. Ikke sidste gang vi bestiller mad her

God mad
Vi bestilte mad til et åben hus arrangement 13 til 17.
Maden absolut som forventet om end bedre
Der opstod lidt forvirring omkring levering, vi var glade for vi havde bestilt maden i god tid. det blev hurtigt opklaret og maden var her før gæsterne.

Virkeligt dejligt
Virkeligt dejligt. Alle mine gæster roste mig. Fik tapas (11 stk) til reception efter begravelse

Antwort von Spizz | Tapas ud af huset
Hvis jeg kunne give nul stjerner ville…
Hvis jeg kunne give nul stjerner ville jeg .
Uinspirerende vegetar/psketar tapas. Jo jo kan godt se tanken om en friturestegt pose rösti med en klat aioli og en syltet agurk er go , men i praksis nej.
Manglerne var store , spand æg og frys rejer
Vådt brød under en oliven tappanade,
Laks hvor det grå ikke var skåret af, cheddar ost og havarti med en tør oliven på,
Dette var virkelig ikke lækkert og man fik et chok over hvordan det så ud når man åbnede æskerne .
Det er spild af penge , vi handler ikke her igen

Antwort von Spizz | Tapas ud af huset
Havde bestilt 6 luksus tapas og 2…
Havde bestilt 6 luksus tapas og 2 baguettes til en damefødselsdag, som blev leveret til tiden, af en sød ung pige.
Dog var butterdejsskallerne med tunmouse væltet rundt, så de så ikke så indbydende ud. Udvalget og smagene var rigtig gode, og der var rigeligt👍🏻

Antwort von Spizz | Tapas ud af huset
Kødet var bestemt ikke godt
Kødet var bestemt ikke godt, bønnesalaten kedelig. Tun moussen ok.

God mad. God service!
Havde nogle venner på besøg til tapasbord. God oplevelse og fem stjerner her fra.

Antwort von Spizz | Tapas ud af huset
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.