Väldigt givande
Väldigt givande, rätt så skön och härlig! Fick till mig väldigt mycket och känner att det kommer att tillämpas i vardagen. Tack så hemskt mycket spirituella Sara dårå
"Det du inte förändrar accepterar du" Vi människor kan så mycket mer än vad vi tror, men rädsla hindrar oss. Det rädsla härstammar från är begränsande programmeringar som får dig fast i ett mönster, som stoppar dig från att nå din fulla potential. Jag är här för att guida din kropp, sinne och själ. Mentorer som fokuserar på alla aspekter är det få av och det är bara när vi integrerar förändring i alla dessa områden som vi kan se resultat som är hållbara.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Det var en härlig stund där jag kände mej sedd och vi jobbade med de saker som jag har kännt att behövde hjälp med.
Fysiskt så har mitt knä blivit så mycket bättre, vilket är så härlit! Hade mycket oftare värk av t.ex
långa promenader förut. Det är en lättnad.
Vi jobbade även med självkärlek och känner att jag har gjort ett stort kliv, kännt mej så vacker, harmonisk, lycklig och stolt över mej själv😍
Kan varmt rekommendera Body Code, om du behöver en push framåt i de saker som du grubblar över🌟
Sara är otroligt duktig på det hon gör, det hjälpte mig väldigt. Hon är även otroligt gullig o go 🌸 Kommer absolut att boka en tid igen 🌸💜 TACK SARA🌸
Sara är fantastiskt duktig på det hon gör. Varm, inkännande och vill verkligen hjälpa människor på riktigt. Jag kommer definitivt att ta hjälp av henne igen. En pärla.
Tack för ett fint möte. Kan varmt rekommendera Sara. Hon tog sig tid, lyssnade och la ner all sin energi och kraft på vårat samtal. Jag är så tacksam. ❤️
Var en annorlunda upplevelse att få se på hur hon jobbar och hur självsäker och professionell Sara är.
En helt otrolig person är hon.🙏🏻
Kände mig både trygg och sedd/hörd. Kommer helt klart boka fler behandlingar. ❤️
Sara Sara…var börjar jag ens? Din värme och underbara energi känns verkligen på avstånd. Denna upplevelse gav mig ännu mer bekräftelse på det jag anade. Tack för detta ❤️
WOW! Kan verkligen rekommendera Saras Manifestations workshop! Den ger både nya insikter och öppnar upp för ett helt nytt synsätt på livet. Sort plus för alla övningar och exempel som man får under hela workshopen. Sara förklara så bra, så det är enkelt att följa med och förstå hur allt hänger ihop och hur du applicerar det i vardagen. Rekommenderar workshopen till ALLA, man blir så inspirerad!
Kan verkligen rekommendera att gå manifestations workshop med Sara!! Hon har en så inspirerande och peppande energi. Jag lärde mig så bra sätt att tänka och hur jag ska känna för att kunna skapa mitt drömliv och kunna bjuda in och manifestera det jag vill ska finnas med. Fick bra övningar som jag kan använda mig av dagligen som hjälp för att hitta bättre flow. //Lisen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.