Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tot nu toe een prima casino – natuurlijk ongereguleerd, zonder licentie en beschikbaar voor spelers in Nederland die in CRUKS staan. Ik heb €6000 gewonnen en kan dit in delen laten uitbetalen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I would like you to continue providing good answers and good customer service. I am really glad that you created an account here. Everything is neat. Give quick answers. Thank you very much.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

73 Bewertungen

Good casino with a big assortment
They offer nice bonuses

22. März 2026

Hello!

Thank you for your feedback! We're delighted to hear that you enjoy our casino and appreciate the wide variety of games we offer. It’s also great to know that our bonuses have caught your attention - our goal is always to make your experience fun and rewarding. Your kind words encourage us to keep expanding our offerings and improving our service.

Waarschuwing – Spinmaya Casino houdt mijn geld vast

Ik waarschuw iedereen voor Spinmaya Casino.

Ik heb €200 gestort en gespeeld. Toen ik mijn geld wilde opnemen (mijn eigen geld + een kleine winst), werd mijn account plots geblokkeerd. Sindsdien kan ik mijn geld niet meer opnemen.

Ze verwijzen naar vage en verwarrende voorwaarden over “wagering” en “verificatie”, maar geven geen duidelijke uitleg of oplossing. Ondertussen blijft mijn account geblokkeerd en heb ik nog steeds geen toegang tot mijn geld.

Wat nog zorgwekkender is:
• ze kunnen accounts sluiten zonder duidelijke reden
• ze kunnen opnames blijven uitstellen onder het mom van “verificatie”
• ze reageren alleen met standaard antwoorden zonder echte oplossing

Hun reactie op mijn vorige klacht was ook niet behulpzaam – ze sturen je gewoon terug naar support zonder het probleem op te lossen.

Ik heb deze zaak inmiddels geëscaleerd:
• gemeld bij hun betaalprovider (Peratera)
• gemeld bij casino/consumentenbescherming
• contact opgenomen met mijn bank (Revolut), die deze zaak momenteel onderzoekt

⚠️ Let op: dit platform lijkt onbetrouwbaar en kan je geld vasthouden zonder duidelijke reden.

Ik raad iedereen aan om hier NIET te spelen.

UPDATE:

Spinmaya heeft op mijn review gereageerd met een standaardbericht en vraagt mij om opnieuw contact op te nemen via e-mail.

Ik heb dit inmiddels meerdere keren gedaan, maar mijn account blijft geblokkeerd en ik heb nog steeds geen toegang tot mijn geld.

Op de website wordt nu aangegeven dat mijn land “restricted” is, terwijl mijn storting eerder zonder problemen werd toegestaan. Dit betekent dat de merchant mijn betaling heeft geaccepteerd, maar mij vervolgens de toegang tot mijn account en mijn eigen geld ontzegt.

Daarnaast heeft de merchant mij gevraagd om verificatiedocumenten te uploaden. Het is niet normaal dat deze verificatie pas wordt gevraagd nadat mijn account is geblokkeerd. Dit had vooraf of bij de storting moeten gebeuren.

Bovendien heb ik zorgen over het delen van gevoelige persoonlijke documenten, terwijl ik geen toegang heb tot mijn account en geen garantie heb dat mijn geld wordt vrijgegeven.

Door de “restricted country”-melding is het voor mij bovendien onmogelijk om de gevraagde verificatie te voltooien.

Tot op heden is er geen oplossing geboden en heb ik mijn €200 nog steeds niet teruggekregen.

11. November 2025

Hallo Ana!

Het spijt ons dat uw bezoek aan onze website niet aan uw verwachtingen voldeed. Ons doel is om u de best mogelijke ervaring te bieden en we werken voortdurend aan de verbetering van onze diensten.

Neem contact op met support@spinmaya.com met "Trustpilot" in de onderwerpregel, dan helpen we u graag verder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Good game’s chat fast good site

20. März 2026

Hallo Erik!

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn erg blij te horen dat je van de spellen geniet, de chat snel en responsief vindt en de algehele kwaliteit van onze site waardeert. Jouw steun motiveert ons team om al onze spelers een soepele, leuke en betrouwbare spelervaring te blijven bieden.

Pas op oplichters !

PAS OP OPLICHTERS !! Ik heb een bedrag van 1200 gewonnen op het moment dat me wager voorbij was werd me balans teruggezet naar 50 euro bij support helpen ze me niet en als spinmaya dit leest , ik geef jullie. 3 dagen om contact op te nemen met mij en me geld te betalen . Zo niet blijft mijn review staan en neem ik een advocaat om me geld via een gerechtelijke procedure toch te krijgen!

18. März 2026

Hallo Emil!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het is best wel een scam

Het is best wel een scam. Zou dit niet downloaden het is basically weg gegooid geld zoals bij mij.

17. März 2026

Hallo Merel,

Het spijt ons te horen dat uw bezoek aan onze website niet aan uw verwachtingen voldeed. Bij SpinMaya streven we ernaar de best mogelijke ervaring te bieden en werken we voortdurend aan de verbetering van onze diensten.

Om uw probleem te laten onderzoeken, kunt u een e-mail sturen naar support@spinmaya.com met "Trustpilot" in de onderwerpregel. Ons team helpt u graag verder.

They now why

27. Februar 2026

Hello Ranchal!

We regret that your visit to our site wasn’t as expected. Our goal is to provide the best possible experience, and we’re constantly working to enhance our services.

Please reach out to support@spinmaya.com with "Trustpilot" in the subject line, and we’d be happy to assist you.

Tomasz Cebula

The game is great and the Agents are really cool, I recommend it

20. Februar 2026

Hello Tomasz!

Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that you’re enjoying the game and that our Agents have made a great impression. It’s fantastic to know that you would recommend the platform to others - feedback like yours motivates our team to keep providing fun, engaging, and smooth gaming experiences.

We hope every session continues to bring excitement and enjoyment your way, and we can’t wait to see you keep having fun on SpinMaya!

Zeer slechte casino

Zeer slechte casino, zijn scammers! Een of 2 bonus, vaak laag, daarna telkens niks meer, weer naar deposit. Je balans kan niet hoger dan 100 euro. Wil je withdrawal doen, kan je lang wachten, totdat je weer gaat spelen, tactiek van ze.

23. Januar 2026

Hallo Brian!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Werry good casino quickly resolved all…

Werry good casino quickly resolved all problems mamy great games

11. Januar 2026

Hello Przemek!

Thank you so much for your wonderful feedback! We’re thrilled to hear that you’re enjoying our casino and the wide variety of games we offer. It’s also fantastic to know that any issues you encountered were quickly resolved - providing fast and effective support is very important to us.

Your kind words truly motivate our team, and we look forward to bringing you many more exciting and enjoyable moments in the future!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Speelgeld weg!

Ik kom er met de chat er niet uit!
Ivm speelgeld weg van mijn saldo.
Ik heb gespeeld tot 10:24 en toen ik 14:24 weer wilde spelen was mijn saldo(speelgeld) weg.
Heb een keer opnieuw ingelogd maar niet verholpen.
Kom met de chat niet verder wat moet ik nu doen?

31. Dezember 2025

Hallo Chantal!

Mocht u hulp nodig hebben, neem dan contact op met support@spinmaya.com met "Trustpilot" in de onderwerpregel. We helpen u graag verder.

Inmiddels veel gewonnen

Inmiddels veel gewonnen. Alleen duurt uitbetalen wel erg lang. We gaan het zien

27. Dezember 2025

Hallo Lianne!

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. We zijn erg blij te horen dat je al zulke mooie winsten hebt behaald. Tegelijkertijd begrijpen we je bezorgdheid over de uitbetalingstijd en waarderen we je geduld.

Wees gerust, uitbetalingen worden zo snel mogelijk verwerkt, maar er kunnen af ​​en toe vertragingen optreden als gevolg van verificatie- of betalingsverwerkingsprocedures. Ons supportteam staat altijd klaar om je te helpen als je vragen of opmerkingen hebt.

We stellen je vertrouwen op prijs en hopen je ook in de toekomst een positieve ervaring te kunnen bieden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Great casino and great live chat.

7. Dezember 2025

Hello Yvonne!

Thank you so much for your kind feedback! We’re thrilled to hear that you’re enjoying our casino and that our live chat service has met your expectations. Providing a smooth, fun, and responsive experience for our players is very important to us, and your words truly motivate our team to keep delivering top-quality service.

We appreciate your support and look forward to welcoming you back for many more exciting moments of fun and entertainment!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A unique experience here at SpinMaya

A unique experience here at SpinMaya, everything is exceptional. I highly recommend it.

27. November 2025

Hello Nitu!

Thank you so much for your wonderful feedback! We’re thrilled to hear that you had a unique and exceptional experience at SpinMaya. Your recommendation means a lot to us, and it truly motivates our team to continue providing outstanding service and exciting gaming experiences for all our players. We look forward to welcoming you back and making each visit just as memorable!

Top casino

Top casino
Ik wacht nu op een grote uitbetaling maar ik ben heel tevreden ze hebben er zeker een klant bij !!!

8. November 2025

Hallo Latisha!

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je je als gewaardeerde klant op ons kunt bouwen. We hopen dat je grote uitbetaling snel binnenkomt en je ervaring nog spannender maakt. Je steun en vertrouwen betekenen veel voor ons en we zullen ons blijven inzetten om elke keer dat je speelt een soepele, plezierige en lonende ervaring te bieden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alles ging mis me huurgeld zit erin

1. November 2025

Hallo!

Het spijt ons enorm om te horen over je ervaring en we begrijpen hoe vervelend dit moet zijn. Bij SpinMaya nemen we de feedback van elke speler serieus en streven we naar een veilige, eerlijke en plezierige omgeving. Weet dat we constant werken aan het verbeteren van ons platform en het aanbieden van tools voor verantwoord spelen om spelers te helpen hun activiteiten te beheren.

Neem contact op met support@spinmaya.com met "Trustpilot" in de onderwerpregel, dan helpen we je graag verder.

We stellen het zeer op prijs dat je je ervaring deelt en hopen dat we je kunnen helpen de zaken recht te zetten.

Very good 👍👍👍

2. November 2025

Hello Said!

Thank you so much for your feedback! We’re delighted to hear that you had a very good experience with us. Providing smooth, enjoyable, and engaging gaming moments for all our players is always our priority, and it’s wonderful to know that we’re meeting your expectations. Your support motivates us to continue delivering exciting games and top-quality service.

Tak .........👍

16. August 2025

Hello Marco!

Thank you so much for your feedback! We’re delighted to hear that you’re enjoying your experience with us. Providing fun, engaging, and rewarding moments for all our players is always our priority, and your support motivates us to keep delivering top-quality games and excellent service. We look forward to welcoming you back for even more exciting and enjoyable experiences!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuk casino , afwachting van withdrawal

Tot nu toe een leuk casino om op te spelen , storten gaat soepel. Site /app werkt ook heel goed . Net mijn eerste withdrawal gedaan en zodra ik deze netjes ontvang stel ik mijn review bij naar 5 sterren natuurlijk . Ben heel benieuwd of ze netjes uitbetalen .

Update : uitbetaling netjes ontvangen na iets meer als 24 uur , dus aangepast naar 5 sterren ⭐️

29. Oktober 2025

Hallo Denise!

Hartelijk dank voor je gedetailleerde feedback! We zijn blij te horen dat je SpinMaya leuk vindt en dat stortingen soepel verlopen. Het is fijn om te horen dat de site en app goed werken en een leuke ervaring bieden. We begrijpen je nieuwsgierigheid naar het uitbetalingsproces volledig en zijn ervan overtuigd dat het aan je verwachtingen zal voldoen. Je feedback is erg belangrijk voor ons en we kijken ernaar uit om ervoor te zorgen dat je ervaring soepel en plezierig blijft.

Good casino

27. Oktober 2025

Hello Isak!

Thank you for your feedback! We’re happy to hear that you enjoy the casino. Your support motivates us to keep providing fun, smooth, and exciting experiences. We hope you continue to have many enjoyable moments!

Big win

Big win, free spins

24. Oktober 2025

Hello!

Congratulations on your big win! We’re thrilled to hear that you enjoyed the free spins. Moments like these make the experience truly exciting, and we hope many more wins and fun sessions are ahead for you!

SpinMaya Team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr