Spijkkapel Bewertungen 110

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dakkapel en zolderverbouwing laten uitvoeren. Offerte maken en doorspreken van plannen ging erg prettig met Rob. Is goed over nagedacht wat er moet gebeuren en hoe. Tijdens uitvoering ging h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig mooi dakkapel geleverd ziet er schitterend uit ook van de buitenkant past precies bij het huis volgens de verkoper was dit de beste stijl idd klopt bedankt !! stuc werk waldi & romano net... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spijkkapel heeft bij ons de dakkapel vervangen. Het project is prima verlopen. We zijn erg blij met het resultaat. Wat maakt Spijkkapel een aanrader? - klantvriendelijk - prima advies - oog... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij kunnen Spijkkapel van harte aanbevelen na 3x met hen te hebben gewerkt: 2x dakkapel en 1x plaatsing Velux raam. Prijzen zijn goed, zeker in verhouding tot geboden kwaliteit van werk. 2 jaar gele... Mehr ansehen

1. Baufirma
  2. Bauunternehmer
  3. Lieferant von PVC-Fenstern
  4. Dachfensterbau

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Spijkkapel te Spijkenisse is dé bouwer van dakkapellen, dakopbouwen en nokverhogingen voor Spijkenisse en omstreken. Vanuit onze werkplaats te Spijkenisse fabriceren wij prefab dakkapellen en verzorgen wij tevens de bouw van dakopbouwen en nokverhogingen.

4,8

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Plaatsen dakkapel

Bij kennismaken kregen wij meteen de indruk dat de mannen veel verstand hebben van wat ze doen en dat ze oog hebben voor details. We kregen duidelijke informatie en passend advies. Na akkoord op de offerte is er binnen 6 weken een super mooi dakkapel geplaatst. We zijn erg tevreden over de service en de communicatie. Voor het vervangen van onze ramen komen wij zeker terug bij Spijkkapel.

1. März 2024

Vakwerk!!!!!

Bij ons zijn Jimmy en Pablo bezig geweest om de kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen ,kozijnen zaten heel vast moeilijk los te krijgen daardoor meer werk om alles weer keurig in orde te krijgen maar dat hebben ze top gedaan ,fijne gasten en een prima resultaat,vakwerk!!!

Gewoon doen bij dit bedrijf,fijn contact ook met de contactpersonen marcel en chelsea

6. März 2024

Dakkapel + zolderverbouwing

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Marcel en Rob. We gingen voor een dakkapel en kwamen er achter dat spijkkapel ook voorzag in een volledige zolderverbouwing. We hebben naast de dakkapel op zolder, een vliering en 2 kamers laten maken (incl stucwerk). En dat allemaal in 5 dagen. Communicatie was goed en de werknemers gingen professioneel te werk. Met dank aan Jimmy en Pablo die ontzettend goed werk hebben verricht. Ze zijn zeer vakkundig te werk gegaan, niks om aan te merken. Dank je wel Spijkkapel, wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

26. Februar 2024

Super fijne partij !

Super fijne partij, jongens leveren snel - denken mee en geven goede adviezen! Enorm snelle levertijd. Later nog een schuifpui nodig waar ieder 8 a 10 weken levertijd heeft, zet Spijkkapel de prachtige schuifpui binnen 2 weken op de stoep! Ook mooie showroom en duidelijke uitleg.

27. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben een dakkapel laten plaatsen

Wij hebben een dakkapel laten plaatsen, alle raamkozijnen en buiten deuren laten vervangen en de zolder af laten werken.

Wij zijn erg tevreden. Rob en Marcel zijn erg prettig in het contact. Zij gaven daarnaast zowel in de showroom als bij het thuis opmeten duidelijk advies, waardoor wij de werkzaamheden hebben gekozen die het beste bij ons paste. Dit was met name relevant voor de dakkapel, waar veel keuze opties zijn.

We konden erg snel terecht. Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd binnen 3 maanden vanaf de beslissing. Dit was heerlijk snel.

Pablo en met name Jimmy hebben alle werkzaamheden verricht. Zij waren professioneel, hard werkend en vakkundig. Waar er onverwachte bevindingen waren, werd dit professioneel opgepakt. Als dit betekende dat zij nog een keer terug moesten komen, deden ze daar niet moeilijk over. Dit werd gewoon ingepland en even vrolijk en professioneel als altijd werden wij verder geholpen ondanks de lange afstand die zij daarvoor af moesten leggen.

Tussen ons bezoek aan de showroom en het indienen van de laatste aanpassingen zat wat tijd door drukte bij ons. Daardoor was het contact iets verwaterd en lukte het een aantal keer niet Spijkkapel telefonisch te bereiken. Maar hierbij geldt: de aanhouder wint. Dit bedrijf is het zeker waard om dat te accepteren. Zodra de opdracht ingepland was, hadden wij meer opties om hen te bereiken en is dit niet meer voor gekomen.

6. Februar 2024

Solide adviesgesprek gehad

Zojuist een adviesgesprek gehad, en ik ben erg goed begeleid in mijn beslissing. Er is goed gekeken naar de situatie van de woning, de mogelijkheden alsmede de onzekerheden bij het plaatsen van een dakkapel. En er is ook meegedacht over mijn persoonlijke situatie.

Mijn complimenten voor dit voortraject, dit zijn duidelijk vakmensen!

30. Januar 2024

Complimenten!

Eerlijke, snelle en duidelijke communicatie. Komen hun afspraken na en denken met je mee. Enorm tevreden over het hele proces en de oplevering. Prijs kwaliteit verhouding is helemaal in orde. Blij met onze nieuwe dakkapel.

15. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik schrijf eigenlijk nooit een review

Ik schrijf eigenlijk nooit een review, maar soms kom je zulk uitstekende service tegen dat je ook iets terug wilt doen.

Spijkkapel heeft bij ons binnen een maand(!) na de eerste afspraak een dakkapel van formaat geplaatst en heeft gedurende het hele traject service van hoog niveau verleend.

Onze zoektocht begon naar een partij die zowel binnen als buiten de afwerking volledig wilde verzorgen. Ik ben zelf gezegend met twee linker klushanden en werken met verschillende aannemers zag ik niet zitten. Eenmaal uitgekomen bij de unieke en uitgebreide calculator van Spijkkapel allerlei opties en variaties bekeken en meermaals herrekend totdat we een aardig beeld hadden van hoe we de dakkapel zouden willen en de bijbehorende prijsindicatie. Tijd om de diepte in te gaan en eens kennis te maken.

Marcel heeft ons binnen de showroom uitgebreid uitleg gegeven over alle (on)mogelijkheden in de veelvoud van opties. Van de werking van de isolatie, verschillende kozijnen en diverse afwerkingen aan binnen en buitenzijde tot aan het nut van ventilatieroosters en waterafvoer. Dat alles onder genot van een kop koffie en een goede dosis humor. Marcel schroomt niet om zn mening te geven. Een verademing voor leken zoals wij; het maakte het maken van sommige keuzes een stuk overzichtelijker (nemen we nu een 5 of 7cm diep kozijn?).

We zijn die middag al direct voorwaardelijk evt. bijzonderheden bij het inmeten akkoord gegaan.
Ook het inmeten door Rob gaat als een trein, met nog enkele adviezen (geen knieschot schuifdeuren) voor de definitieve offerte.

Nog geen maand verder stond de afvalbak voor de deur en stipt 8 uur twee vriendelijke klusmannen (Dennis en Romano) die in no time de afvalbak gevuld hadden met onze dakpannen, dakraam etc. Direct ook advies om nog wat herstelwerk uit te voeren op het dak, waarbij ze ook de schoorsteen nog even schoongemaakt hebben. Helden! Marcel zei het al, als je net te lang met je ogen knippert staat de dakkapel al op je dak. En zo geschiedde.

Verder geen gedoe met niet op komen dagen, uurtje factuurtje of halve oplossingen. Bij iedere klus komt er wat onverwachts naar voren. Ook bij ons, maar daar werd direct over overlegd en verschillende oplossingen aangedragen. Er wordt echt met je meegedacht en gezocht naar de beste oplossing. Zij zijn pas tevreden als wij dat ook zijn en dat merkten wij in alles.

Al met al heel erg blij met de dakkapel en bijzonder onder de indruk van de geoliede machine van Spijkkapel. Misschien zetten we over een paar jaar ook 1 aan de voorzijde. Zonder twijfel kiezen we dan voor Spijkkapel. Bedankt!

2. Oktober 2023

Prachtige dakkapel

Prachtige dakkapel !

Goede en duidelijke uitleg op kantoor over hoe alles in zijn werk gaat. Het plaatsen van de dakkapel is veel sneller gegaan dan ik dacht. Het maken van het gat en het plaatsen van de dakkapel was in 1 dag gedaan. Het afwerken op dag 2, en zo was het in 2 dagen compleet gedaan.

De dakkapel zelf is groot en zichtbaar goede kwaliteit. We zijn heel blij met de service en hoe professioneel het gedaan is.

9. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn heel tevreden met dit bedrijf

Wij zijn heel tevreden met spijkkapel.bij ons hebben ze een dakkapel geplaatst op een dag dat er opeens een wolkbreuk was maar dat hebben die jongens die hem geplaats hebben zo goed opgevangen met droog maken enzo dat wij helemaal geen waterschade hebben.alles ziet er perfect uit. Dit bedrijf is echt aan te raden

24. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oude dakkapel vervangen door een nieuwe van Spijkkapel

Onze antieke dakkapel van 25+ jaar oud moest vervangen worden, contact opgenomen met spijkkapel. Als eerste, de uitgebreide online offerte calculator. Ideaal! Gewoon duidelijk en meteen een offerte, je weet meteen waar je aan toe bent.
Na telefonisch contact op zaterdag langs geweest in de showroom. Marcel neemt je mee in alle opties en mogelijkheden en geeft daarbij zijn eerlijke mening. Niet om dure dingen te verkopen, maar heldere uitleg waarom hij wel of niet voor iets zou gaan, en daarbij ook gewoon de goedkopere opties aanprijst. Heel fijn dat je alles kan bekijken en ze besteden ook aandacht aan hun afvoer systeem van water wat op het dak ligt, wat zo slim is en zoveel beter dan alleen een pijpje die aan 1 kant hangt.
De fabriek zit er naast, daar mochten we kijken bij dakkapellen die klaar waren en binnenkort geplaatst werden. Je kan dus meteen zien wat de kwaliteit is.
Omdat wij met lekkage zaten in de oude dakkapel en dus een beetje haast hadden, kwam er maandag avond gelijk iemand opmeten. De dag erna kregen wij de definitieve offerte met tekeningen en afmetingen op de mail. Geen geduw of gedrang om meteen akkoord te gaan, bij vragen mochten wij altijd bellen en ze wachten op onze reactie. Wij zijn gelijk akkoord gegaan.
Later nog een keer door Marcel gebeld, hij vond iets niet mooi aan de afmetingen aan de ramen en met onze toestemming wilde hij aanpassingen maken zodat het allemaal mooier werd en meer in balans is. Zo fijn dat er iemand zo meedenkt om het mooiste resultaat te behalen.

7 weken na tekenen werd de dakkapel geplaatst. In 1 dag werd de oude dakkapel weggehaald, en de nieuwe neergezet. Vriendelijke en gezellige mannen die binnenstapten om 8 uur, en gelijk aan de slag gegaan. Keihard hebben ze gewerkt. Om half 1 stond de nieuwe dakkapel op het dak.

Om kwart over 4 waren ze klaar. Wat een verbetering met dat oude ding wat er op stond! Ook al waren degene die onze vorige dakkapel hebben geplaatst een stelletje prutsers, heeft spijkkapel ervoor gezorgd dat bij nieuwe dakkapel alles goed, veilig en stevig stond.

Wij zijn zeer tevreden. We hebben extra ruimte (de nieuwe dakkapel is groter), het ziet er fantastisch uit, en nu met een temperatuur van 30 graden merken we al dat de isolatie zoveel beter en wordt het niet kokend heet in de kamers.

De heren die de dakkapel kwamen plaatsen hebben nog allemaal tips gegeven voor de afwerkingen aan de binnenkant, wat wij zelf doen.

Wij raden Spijkkapel zeker aan! Naar mijn persoonlijke mening hebben wij nu echt de mooiste dakkapel van de straat op het dak.

6. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie dakkapel en uitstekende afwerking

Spijkkapel heeft ons goed voorgelicht en meegedacht in de keuze voor een dakkapel.
Dakkapel is snel geplaatst en afwerking is uitstekend.
We zijn heel erg tevreden over het proces en het eindresultaat.

27. Juni 2023

Superblij met de dakkapellen

Gestart met een bezoek aan de showroom bij Marcel en een uitgebreide uitleg gekregen met veel handige tips. Goede afspraken gemaakt betreffende een nieuwe kapel en een renovatie. Top mannen Jimmy en Dennis waar je prima mee kunt overleggen die vakkundig, vlot en netjes werken. Alles rommel in de container en netjes afgevoerd. Tenslotte ook gelijk passende zonwering erbij gekomen. Werend met zicht en compleet verduisterd. Super blij mee

8. Juni 2023

Dakkapel en dakramen

Goed overleg op voorhand.
Het plaatsen van de dakkapel was zo voor elkaar.
Klein oponthoud bij de dakramen maar ook dit werd snel opgelost
Ramen zij. Keurig afgewerkt
En de dakkapel ziet er ook super netjes uit!

22. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne verbetering van woongenot.

Bij het bezoek aan de showroom prima geholpen door Marcel die de tijd nam en van alles uitlegde aan ons over wat de mogelijkheden waren bij een dakkapel onder het genot van een kop koffie.
Na wat aanpassingen van onze kant in de offerte hebben we de bestelling geplaatst.
Voor mijn gevoel duurde het lang met de aanvraag bij de gemeente maar ik heb hiervoor denk ik te weinig geduld.
Na goedkeuring van de gemeente ging het plaatsen ging lekker snel en degene die dit deden gingen professioneel en gezellig aan het werk.
Uiteraard geeft het enige stof en rommel maar aan het eind van de dag maakte ze ook nog redelijk schoon. Hierna hebben we zelf nog de stofzuiger ter hand genomen om alle hoeken en kieren helemaal stofvrij te maken.
Ook werd gelijk naar de staat van de rest van het dak gekeken en deze was gelukkig nog dik in orde.
Het uiteindelijke resultaat is super, lekker veel ruimte erbij en extra licht en ventilatiemogelijkheden op zolder.
Nu mogen we zelf nog even lekker aan de slag met de rest van de zolder verbouwing.

30. Mai 2023

Dakkapel

Goed advies op voorhand en goede begeleiding bij vergunning aanvraag.
Levering en plaatsing volgens afspraak door een vakbekwaam team.

22. Mai 2023

In één woord SUPER!!

In één woord SUPER!!
Vriendelijk deskundig personeel, snelle werkers. Zo ongelofelijk blij met mijn dakkapellen!! Van een donkere zolder waar ik alleen in het midden kon staan naar een compleet afgewerkte verdieping op mijn huis erbij. Marcel kwam met goede tips, hij denkt echt met je mee en Rob is een kanjer.
De zolder is koel ook al staat de zon erop.
Alles mooi afgewerkt, helemaal zoals afgesproken!! Goede communicatie.
Dit bedrijf raad ik iedereen aan!!

20. April 2023

Topervaring

Spijkkapel bedankt! 2 dakkapellen werden super snel geleverd en stonden binnen no-time op het dak. De rest van de week werd besteed aan het renoveren van het dak en nieuwe dakpannen leggen. Alles ziet er keurig uit, veel tips gekregen over het aftimmeren en afwerken binnen. De jongens die alles deden waren vriendelijk en kundig, werkten hard. Vooraf werden we al goed geadviseerd ook met betrekking op zonnepanelen, ze dachten mee en zorgden dat we geen onnodige uitgaves deden. Dus: Dank Spijkkapel. Wij zijn blij!

23. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr