Das sagen Bewerter
Fantastisk opplevelse med Spaxo.no! Vi er superfornøyde med både jacuzzien og servicen fra Spaxo.no. Kundeservicen var hjelpsom og effektiv, og leveringen gikk knirkefritt. Jacuzzien er av topp kva... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt supert bad av den beste kvaliteten. Meget godt isolert da vi nesten ikke merker det på strømregningen. Hadde Mspa fra de kom på markedet frem til 2023 hvor vi gikk over til Spaxo fra de samme f... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Eierglede og proff kundebehandling…
Eierglede og proff kundebehandling etter tre år med spabad fra Spaxo! Min kundekontakt, Jonathan svarer alltid grundig på alle henvendelser selv i travle perioder. Kjøpte spabadet «Loen» i 2023 og har vært veldig fornøyd med det. Som med alle spabad dukker det opp småting, men Spaxo leverer raskt reservedeler og søker samarbeid med lokale firma i Tromsø for å utføre reparasjon. Det er synd at lokal spaforhandler ikke tar enkle støtte oppdrag, men løsninger er å finne og jeg sitter igjen med eierglere av et deilig spabad og følelsen av at Spaxo verdsetter sine kunder. -Anbefales på det sterkeste!
Tok 14 uker før vi fikk badet vårt
Tok 14 uker før vi fikk badet vårt, måtte true med kanselering før dem sendte det. Ringte dem annen hver uke siden uke 8 og dem sa det var på vei hver gang, siste gangen jeg snakket med dem sa han det ennå sto på lager og ventet på lokket. Forsendelsen kom i tre deler hvor lokket kom 3 dager senere(helg) alikevell. Dem sa også at jeg skulle få noe ekstra som kompensasjon for ventingen etter 10 uker(nevnte noe om en vannpumpe). Dette gidder jeg ikke å jobbe for så det jeg kan konstantere med er Hyggelig folk på kundesenteret, som lyger så det renner av seg. Jeg fikk heller ingen ekstra opplysninger om forsinkelser eller noe. Badet i seg selv virker bra, men prossesen for å få det var så dårlig at et tidpunkt lurte jeg på om dette var scam. Spaxo før dere kommer med en kommentar om at dere skal forbedre dette, spar meg løgnen og les kommentarene dere har gitt over de siste årene! Flere venner ville ha samme bad, men alle går en annen plass på grunn av prossen for å få badet og min anbefaling.

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad
We are superhappy with both the design…
We are superhappy with both the design and quality on our SPAXO. If you are looking for a solid and powerful jacuzzi, we recommend this brand/company.
Fantastisk kunde service
Fantastisk kunde service ! Føler jeg har fått en kanon bra oppfølging helt fra kjøpet ble gjort. Kommer garantert til og kjøpe neste bad fra Spaxo og Jonathan 🤩
Bra kvalitet til bra pris
Bra kvalitet til bra pris! Fungerte perfekt til vårt behov :)
Meget godt fornøyd med kjøp av spabad…
Meget godt fornøyd med kjøp av spabad hos Spaxo Kolbotn. Stor servicegrad hos alle i butikken. Kan trygt anbefales, du blir garantert fornøyd 👍Badet står på hytta, fungerer utmerket både sommer som vinter, utrolig god kvalitet!

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad
Spaxo badet (Hovden) er helt utrolig…
Spaxo badet (Hovden) er helt utrolig bra. Alt ble levert etter avtale og servicen fra de ansatte har vært mer enn hva man kan forvente. Anbefaler Spaxo på det sterkeste.

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad
Fantastisk opplevelse med Spaxo.no!
Fantastisk opplevelse med Spaxo.no!
Vi er superfornøyde med både jacuzzien og servicen fra Spaxo.no. Kundeservicen var hjelpsom og effektiv, og leveringen gikk knirkefritt. Jacuzzien er av topp kvalitet, enkel å bruke, og gir en ekte spa-opplevelse hjemme. Jetsene gir fantastisk massasje, og hele familien nyter den til fulle. Anbefales på det varmeste!

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad
Helt supert bad av høy kvalitet
Hadde Mspa fra de kom på markedet frem til 2023 hvor vi gikk over til Spaxo fra de samme folkene som yter en super service og løser det om det skulle være noe problem.
Anbefales på det sterkeste ❤️

Veldig fornøyd
Gode priser, førsteklasses produkter og utmerket service ☺️ Veldig fornøyd.

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad
Spa-en er av meget godt kvalitet
Spa-en er av meget godt kvalitet. Enkelt å drifte og vedlikeholde. God oppfølging og kundeservice gjennom innkjøpet og etterpå.

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad
mspa i 6 år før eg kjøpte meg en…
mspa i 6 år før eg kjøpte meg en norefjell spaxo strålende fornøgd aldri vert et problem med den og den har blitt brukt mye dei siste 4-5årene innmaten er fra kjente produsenter som balboa so reserve deler eller moding er ikke et problem, eg monterte en wifi modul som gjør eg kan styre den fra app

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad
Kjøpte spabadet Norefjell for noen år…
Kjøpte spabadet Norefjell for noen år siden. Like godt enda. Ikke noe problemer. Så 5 stjerner her

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad
Rett og slett elendig kundeoppfølging
Ikke imponert over kundeoppfølging.

Mye spabad for pengene!
Mye spabad for pengene. Gir ikke fullt score på stjerner, da tilbakemelding vedr. Leveringstid kunne vært bedre. De oppga til slutt 6 uker, men ble 10 uker i realiteten. Men hey! 10 uker er ikke mye i dagens marked med tanke på type produkt.
Spaxo Hvaler har innfridd så langt. Har hatt det i ca 3mnd. Bor på en kald plass hvor det kryper under 30 blå titt og ofte, hvor badet holder varmen godt. Vi føler heller ikke at badet trekker mye strøm.
Har etterbestilt både filter og kjemi, som er raskt ekspedert.
Litt ærligere tilbakemelding på leveringstid, og jeg hadde gitt 5 av 5 stjerner.

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad
Tar over konkursbo sender ut varer som…
Tar over konkursbo sender ut varer som ikke fungerer . Null lys i juletreet , følger ikke med transformator så jeg måtte bruke en jeg hadde. Null lys. Svarer ikke på kundemail!!!!

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad
Bag’in utemöbelskyddet är av…
Bag’in utemöbelskyddet är av medelmåttig kvalitet. Det är inte vattentätt, dålig cirkulation så det började mögla på möblerna.

Kundeservice eksiterer ikke
Kundeservice eksiterer ikke!
Er du glad i å bli fulgt opp, ha god kundeservice og service innstilt personer på massasjebadet du kjøper? Velg noen andre!!! Skal godt la seg gjøre å være så dårlig om man faktisk gikk inn for det og prøvde… spaxo og mspa er samme greia, man blir bare flådd for mye mer penger via spaxo

ELENDIG kundeservice
ELENDIG kundeservice, styr unna! Alt er fint i kjøpsprosessen, men så snart det er problem, er de umulige å få tak i. Fikk levert boblebad med skade. Skulle fikse det kjapt. Ingenting skjer. Tatt kontakt utallige ganger. Hever kjøpet via rette instanser. Mer useriøst firma ledet av en særdeles useriøs fyr skal du lete lenge etter.

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Kjøpt en pizzaovn - sen leveranse, ingen info, utilgjengelig kundeservice. Samme firma som MSpa, tilbakemeldingen på dem sier sitt om hvilken dårlig kundebehandling dette firmaet har.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.