SPAXO.no Europa Produserte Spabad Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk opplevelse med Spaxo.no! Vi er superfornøyde med både jacuzzien og servicen fra Spaxo.no. Kundeservicen var hjelpsom og effektiv, og leveringen gikk knirkefritt. Jacuzzien er av topp kva... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt supert bad av den beste kvaliteten. Meget godt isolert da vi nesten ikke merker det på strømregningen. Hadde Mspa fra de kom på markedet frem til 2023 hvor vi gikk over til Spaxo fra de samme f... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

22 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eierglede og proff kundebehandling…

Eierglede og proff kundebehandling etter tre år med spabad fra Spaxo! Min kundekontakt, Jonathan svarer alltid grundig på alle henvendelser selv i travle perioder. Kjøpte spabadet «Loen» i 2023 og har vært veldig fornøyd med det. Som med alle spabad dukker det opp småting, men Spaxo leverer raskt reservedeler og søker samarbeid med lokale firma i Tromsø for å utføre reparasjon. Det er synd at lokal spaforhandler ikke tar enkle støtte oppdrag, men løsninger er å finne og jeg sitter igjen med eierglere av et deilig spabad og følelsen av at Spaxo verdsetter sine kunder. -Anbefales på det sterkeste!

19. Mai 2026

Tok 14 uker før vi fikk badet vårt

Tok 14 uker før vi fikk badet vårt, måtte true med kanselering før dem sendte det. Ringte dem annen hver uke siden uke 8 og dem sa det var på vei hver gang, siste gangen jeg snakket med dem sa han det ennå sto på lager og ventet på lokket. Forsendelsen kom i tre deler hvor lokket kom 3 dager senere(helg) alikevell. Dem sa også at jeg skulle få noe ekstra som kompensasjon for ventingen etter 10 uker(nevnte noe om en vannpumpe). Dette gidder jeg ikke å jobbe for så det jeg kan konstantere med er Hyggelig folk på kundesenteret, som lyger så det renner av seg. Jeg fikk heller ingen ekstra opplysninger om forsinkelser eller noe. Badet i seg selv virker bra, men prossesen for å få det var så dårlig at et tidpunkt lurte jeg på om dette var scam. Spaxo før dere kommer med en kommentar om at dere skal forbedre dette, spar meg løgnen og les kommentarene dere har gitt over de siste årene! Flere venner ville ha samme bad, men alle går en annen plass på grunn av prossen for å få badet og min anbefaling.

5. September 2025

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad

Hei Jan, vi leverer spabad i svært god kvalitet og har gode rutiner slik at vi normalt leverer høy kvalitet på både produkter, leveringstid og kundeservice. Denne gangen må vi erkjenne at vi ikke har levert til den standarden som vi skal levere på og vi forstår at vi ikke innfridde. Det kan dessverre skje at det er flere ting med feks logistikken ifbm transport og med underleverandører som blir forsinket av ulike årsaker. Håper du blir fornøyd med ditt spabad og at dine venner vil gi oss en mulighet til å levere spabad og kundeservice med den kvaliteten og høye servicegrad våre kunder skal forvente. Det er viktig å velge en leverandør av spabad som leverer høy kvalitet og driftssikre spabad. Det er vi 100% trygge på at vi leverer. Om det er noe vi kan hjelpe deg med fremover håper vi at du gir oss en ny mulighet til å levere på dine forventninger.

Fantastisk kunde service

Fantastisk kunde service ! Føler jeg har fått en kanon bra oppfølging helt fra kjøpet ble gjort. Kommer garantert til og kjøpe neste bad fra Spaxo og Jonathan 🤩

12. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget godt fornøyd med kjøp av spabad…

Meget godt fornøyd med kjøp av spabad hos Spaxo Kolbotn. Stor servicegrad hos alle i butikken. Kan trygt anbefales, du blir garantert fornøyd 👍Badet står på hytta, fungerer utmerket både sommer som vinter, utrolig god kvalitet!

3. Mai 2024

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad

Takk for hyggelig og flott tilbakemelding! Det er veldig fint å høre at du er fornøyd med både spabadet og servicen hos oss på Spaxo Kolbotn.

Vi er glade for at badet fungerer som det skal året rundt – det er akkurat det vi jobber for å levere til våre kunder. Hvis det skulle være noe vi kan hjelpe deg med fremover, er du alltid velkommen til å ta kontakt.

Tusen takk for anbefalingen, og vi håper du får mange gode stunder i spabadet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spaxo badet (Hovden) er helt utrolig…

Spaxo badet (Hovden) er helt utrolig bra. Alt ble levert etter avtale og servicen fra de ansatte har vært mer enn hva man kan forvente. Anbefaler Spaxo på det sterkeste.

23. Januar 2025

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad

Hei Espen, tusen hjertelig takk for fantastisk hyggelig anmeldelse av SPAXO og spabadet vi var så heldige å få levere hos degog familien for et par år siden når du ønsket oppgradere til et spabad etter flere år med Mspa boblebadet. Fornøyde kunder er det beste vi vet! Ta bare kontakt med oss om det er noe vi kan bistå med :) Alt godt,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk opplevelse med Spaxo.no!

Fantastisk opplevelse med Spaxo.no!

Vi er superfornøyde med både jacuzzien og servicen fra Spaxo.no. Kundeservicen var hjelpsom og effektiv, og leveringen gikk knirkefritt. Jacuzzien er av topp kvalitet, enkel å bruke, og gir en ekte spa-opplevelse hjemme. Jetsene gir fantastisk massasje, og hele familien nyter den til fulle. Anbefales på det varmeste!

21. Januar 2025

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Vi setter utrolig stor pris på tilbakemeldingen din. Takk for tidligere innsendte bilder av den flotte uteplassen deres:) Det gleder oss å høre at dere er fornøyde med spabadet og kundeservicen fra Spaxo.no. Det er nettopp slike opplevelser vi jobber hardt for å levere til kundene våre. Håper dere får mange avslappende og hyggelige stunder i spabadet! Ta gjerne kontakt dersom det er noe vi kan hjelpe med i fremtiden. Tusen takk for anbefalingen Jake! Hilse så godt til hele familien.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt supert bad av høy kvalitet

Hadde Mspa fra de kom på markedet frem til 2023 hvor vi gikk over til Spaxo fra de samme folkene som yter en super service og løser det om det skulle være noe problem.
Anbefales på det sterkeste ❤️

19. Januar 2025

Hei,

Tusen takk for den strålende tilbakemeldingen! 😊 Det er fantastisk å høre at du er fornøyd både med kvaliteten på badet og isoleringen som holder strømforbruket lavt. Det gleder oss også at du har vært med oss fra starten med Mspa og nå har gått over til Spaxo.

Vi er stolte av å kunne levere produkter som gir gode opplevelser, og det betyr mye for oss at du setter pris på servicen vår. Tusen takk for anbefalingen – det setter vi enormt stor pris på! 🙏

Vi ønsker deg mange avslappende og fine stunder i ditt nye bad. 💦

Veldig fornøyd

Gode priser, førsteklasses produkter og utmerket service ☺️ Veldig fornøyd.

19. Oktober 2024

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad

Tusen takk for din anmeldelse Maria og tusen takk for alle de fine bildene du har sendt inn til oss gjennom årene av badeglade familiemedlemmer i solnedgangen! :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Spa-en er av meget godt kvalitet

Spa-en er av meget godt kvalitet. Enkelt å drifte og vedlikeholde. God oppfølging og kundeservice gjennom innkjøpet og etterpå.

15. Juli 2024

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad

Hjertelig takk Tejal for din hyggelige anmeldelse! :) Fornøyde kunder er det beste! Alt godt,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

mspa i 6 år før eg kjøpte meg en…

mspa i 6 år før eg kjøpte meg en norefjell spaxo strålende fornøgd aldri vert et problem med den og den har blitt brukt mye dei siste 4-5årene innmaten er fra kjente produsenter som balboa so reserve deler eller moding er ikke et problem, eg monterte en wifi modul som gjør eg kan styre den fra app

18. Mai 2024

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad

Så fint å høre at du har hatt en Mspa i hele 6 år før du gikk over til en Norefjell SPAXO – og at du er strålende fornøyd! Det er jo fantastisk at den har fungert uten problemer selv med mye bruk de siste 4–5 årene. Det er ekstra praktisk at innmaten kommer fra kjente produsenter som Balboa, så det er enkelt å få tak i reservedeler eller gjøre modifikasjoner. Wifi-modulen høres ut som en genial oppgradering om vi får si det selv – utrolig praktisk å kunne styre alt fra en app! Tusen takk for at du deler erfaringen din!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjøpte spabadet Norefjell for noen år…

Kjøpte spabadet Norefjell for noen år siden. Like godt enda. Ikke noe problemer. Så 5 stjerner her

18. Januar 2025

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så gøy å høre at du fortsatt er like fornøyd med Norefjell-spabadet etter flere år, og at det har fungert uten problemer. Det varmer virkelig å få 5 stjerner fra deg – vi setter stor pris på det!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rett og slett elendig kundeoppfølging

Ikke imponert over kundeoppfølging.

12. Mai 2024

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad

Det er leit å høre at du ikke er fornøyd med kundeoppfølgingen. Vi tar slike tilbakemeldinger på alvor og ønsker alltid å forbedre oss. Vi ønsker å sikre at alle våre kunder føler seg godt ivaretatt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mye spabad for pengene!

Mye spabad for pengene. Gir ikke fullt score på stjerner, da tilbakemelding vedr. Leveringstid kunne vært bedre. De oppga til slutt 6 uker, men ble 10 uker i realiteten. Men hey! 10 uker er ikke mye i dagens marked med tanke på type produkt.
Spaxo Hvaler har innfridd så langt. Har hatt det i ca 3mnd. Bor på en kald plass hvor det kryper under 30 blå titt og ofte, hvor badet holder varmen godt. Vi føler heller ikke at badet trekker mye strøm.
Har etterbestilt både filter og kjemi, som er raskt ekspedert.
Litt ærligere tilbakemelding på leveringstid, og jeg hadde gitt 5 av 5 stjerner.

27. Januar 2024

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad

Hei Rolf, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så detaljert og ærlig tilbakemelding! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med Spaxo Hvaler, og at det har innfridd så langt – selv i tøffe vinterforhold. 😊

Vi beklager at leveringstiden ikke var som forventet, og vi tar med oss din tilbakemelding om bedre kommunikasjon på dette området. Det er viktig for oss at kundene våre føler seg godt informert gjennom hele prosessen.

Det er også flott å høre at etterbestillinger har blitt raskt ekspedert. Vi håper du får mange flere deilige spa-stunder fremover, og vi setter stor pris på din ærlige vurdering!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tar over konkursbo sender ut varer som…

Tar over konkursbo sender ut varer som ikke fungerer . Null lys i juletreet , følger ikke med transformator så jeg måtte bruke en jeg hadde. Null lys. Svarer ikke på kundemail!!!!

21. Oktober 2023

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad

Vi beklager at du har hatt en så dårlig opplevelse med produktet og vår kundeservice. Det er absolutt ikke slik vi ønsker at våre kunder skal føle seg behandlet.

Når det gjelder situasjonen med det varepartiet, vil vi presisere at vi gjør vårt beste for å håndtere slike saker, men vi beklager dersom kommunikasjonen har vært utilfredsstillende.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bag’in utemöbelskyddet är av…

Bag’in utemöbelskyddet är av medelmåttig kvalitet. Det är inte vattentätt, dålig cirkulation så det började mögla på möblerna.

20. September 2023

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att Bag’in inte levde upp till dina förväntningar och att du upplevde problem med både vattentäthet och ventilation.

Vi vill informera om att Bag’in sedan dess har fått nya ägare och att produktionen har flyttats till en ny fabrik. Våra produkter har genomgått stora förbättringar för att säkerställa högre kvalitet och bättre funktionalitet, särskilt när det gäller skydd mot fukt och mögel.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare och återvinna ditt förtroende.

Tack för att du hjälper oss att utvecklas och bli bättre.

Kundeservice eksiterer ikke

Kundeservice eksiterer ikke!

Er du glad i å bli fulgt opp, ha god kundeservice og service innstilt personer på massasjebadet du kjøper? Velg noen andre!!! Skal godt la seg gjøre å være så dårlig om man faktisk gikk inn for det og prøvde… spaxo og mspa er samme greia, man blir bare flådd for mye mer penger via spaxo

19. Juli 2022

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad

Takk for at du deler din erfaring. Det er veldig beklagelig å høre at du ikke opplevde den oppfølgingen og servicen du naturligvis forventet, spesielt når dette er noe vi jobber hardt for å levere.

Vi setter stor pris på din ærlige tilbakemelding og vil bruke den som en påminnelse om viktigheten av god kundeservice. Skulle du ha spørsmål eller behov for hjelp i fremtiden, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

ELENDIG kundeservice

ELENDIG kundeservice, styr unna! Alt er fint i kjøpsprosessen, men så snart det er problem, er de umulige å få tak i. Fikk levert boblebad med skade. Skulle fikse det kjapt. Ingenting skjer. Tatt kontakt utallige ganger. Hever kjøpet via rette instanser. Mer useriøst firma ledet av en særdeles useriøs fyr skal du lete lenge etter.

19. Juli 2022

Antwort von SPAXO.no Europa Produserte Spabad

Vi beklager på det sterkeste at du har hatt en slik opplevelse med oss. Det er absolutt ikke slik vi ønsker at våre kunder skal føle seg, og vi forstår frustrasjonen din når ting ikke blir fulgt opp som forventet.

Vi jobber hardt for å sikre at kjøpsprosessen og oppfølgingen etterpå skal være så smidig som mulig, og det er tydelig at vi har sviktet i dette tilfellet. Din tilbakemelding er svært viktig for oss, og vi tar den på alvor.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Kjøpt en pizzaovn - sen leveranse, ingen info, utilgjengelig kundeservice. Samme firma som MSpa, tilbakemeldingen på dem sier sitt om hvilken dårlig kundebehandling dette firmaet har.

24. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr