Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Synes oppfølgingen har vørt topp. Kundeservisen vært topp. Kunskapene på produkterne er topp. Kvaliteten på produktet virker bra. Har brukt borevan fik misfarging pga mineraler i vannet. Oppfø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kjøpte et Supreme Spabad i 2023. Det var en veldig hyggelig betjening og veldig god service vi opplevde for tre år siden. Når badet viste seg litt vanskelig å plassere den gangen det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Greit når de får pengene for produktet uten å yte service. Kjøpte et covana lokk og måtte betale hele summen på forskudd 125.000 før de bestilte. Det kom og vi monterte det. Duken på taket løsnet og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er så fornøyd med både hagemøbler og service! Fikk veldig god hjelp og veiledning på alt fra valg av stoff, kolleksjon samt plassering! Jeanette er helt super som virkelig forstår hva kunden er ute et... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Whirlpool-Fachhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Our long experience will help you make the right choice of jacuzzi, hot tub og swim spa. We are also selling outdoor living furniture as well as inflatable spas. Vår lange og gode erfaring gjør at vi hjelper deg å ta det riktige valget.

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

27 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har i dag fått montert Covana lokk til…

Har i dag fått montert Covana lokk til vårt swimspa, begge deler kjøpt hos Spa huset ( hadde tidliger et mindre spa kjøpt på samme sted ). Vi har vært kjempefornøyde med begge badene og fått meget bra service hele tiden. Da Covana taket kom på plass var dette prikken over i en ! Bassenget kom virkelig til sin rett , en ekte luksusfølelse ! 😃 Alt blir selvfølgelig også mere lettvint , bare å vri på bryteren . Takk til Spa huset og flinke medarbeidere ! 😃😃😃😃😃 Mona og Espen

28. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Svært god service og veiledning

Svært god service! Kjøpte spabad som vi er veldig fornøyde med. Til tross for forsinkelser pga korona fikk vi god informasjon og hyppige oppdateringer på vår leveranse som kom raskere enn først forventet. Fikk god veiledning da vi skulle kjøre i gang spabadet for første gang, men også i ettertid da vi opplevde litt trøbbel med vannkjemien fikk vi svært god oppfølging.

25. Mai 2021

styr unna

ikke handle der fordi kundeservice suck
Sigma Living er nettbutikk og ligger under Spa-huset.Ut fra hjemmesiden får en fort inntrykk at her får man noe særegent. Prisene får en og til å tro det. Men ja møblene bestilles på alibaba og AliExpress. Så forvent at ting du bestiller kan komme i feil farge og med vridde bordbein. Selve møbler er forsovidt bra men det er servicen ved spahuset/sigmaliving som er og bør være av bekymring. Du må forvente at det er fabrikken som får skyld og forhandleren ikke er villig til å ordne opp. Du må forvente å bli behandlet som en drittunge og.og du må mase deg til alt!Til slutt hvis du skal reklamere så er du heldig at de vil betale tilbake penger- for det betegner de som god service!Men forvent der å få krav om original emballasje mm.Dersom du sier at du skal ta saken i sosiale medier, avisen eller forbrukerrådet blir du ledd av fordi a) du er nettroll og det er ikke akseptert i dagens samfunn. b) så bryr ingen seg om slike avisoppslag ( eierens tanker) Så hvis du er forberedt på noe slik- handle i vei, ellers fraråder jeg på det sterkeste. Har fått møbler og må dessverre levere tilbake. Fordi etter en runde med heftige diskusjoner hvor jeg som kunde ble avfeid, ledd av, kalt for nettroll mm ikke tørr lenger å beholde møbler. Henting av møbler avtaler de etter de sender transport. Og om en ikke er hjemme ble det truet med politi og tusen uhøflige email.
Handler man der og det oppstår en reklamasjonssak så vet en nå hvordan man blir behandlet.
Min anbefaling er å gå til andre forhandlere som er mer hyggelige. Viktig når man investerer i kostbare møbler for ja feil kan forekomme men det er hvordan de blir løst som er av stor betydning. Hadde dårlig magefølelse fra starten av da det var vanskelig finne omtaler- ser nå at bedriften er ikke transparent og det er kun bra omtaler som får innpass. Sier en del det.
Må ikke bli lurt av svaret de kom her under- løsningen deres var først total ansvarsfraskrivelse og etter jeg kansellert handelen ble jeg bombardert med mail, sms og telefoner samt trusler om politi. Jeg anbefaler å ta direkte kontakt med fabrikken på alibaba Jinhua Sigma Industrial And Trading Co., Ltd og bestille møbler hos de da de er langt mer kundevennlige.

4. Mai 2021
SpaHuset-Logo

Antwort von SpaHuset

Hei.

Vi beklager for at denne handelen ikke gikk som forventet pga. feil leveranse fra fabrikk. Da anså vi beste løsning å ta varene tilbake og refundere beløpet i sin helhet.
Alt var løst fra vår side innen kort tid.

Mvh SpaHuset

Leveringsproblemer ble til avbestillingsgebyr

HOLD DERE UNNA!!

Salgsprosessen var meget hyggelig, med lovnader om at spabadet var på vei fra Kina. Det var nok informasjonen de hadde også.

25% forskuddsbetaling krevde de.

Etter et par uker så viser det seg at container ikke engang var bestilt.

De hadde altså leveringsproblemer , og det ble avtalebrudd. Mange uker forsinket.

Ingen tilbud om avslag i prisen for manglende levering.

De klarte å vri det til at vi avbestilte, og krevde 10% avbestillingsgebyr, (av totalsummen og ikke bare av forskuddsbetalingen) , uten at det sto noen steder i kontrakten.
Fortsatt var det jo faktisk leveringsproblemer som var årsaken her.....Ikke vi som avbestilte!!

Har tatt en prat med Forbrukerrådet , og de sier butikken bryter all verdens forretningsskikk.

Avbestillingsgebyr kan de ikke ta med mindre det er avtalt på forhånd, eller de ikke får solgt varen på ny til full pris. Og kunden kan da forlange å få dokumentert utgiften butikken er påført ved avbestilling.

Vi var redd vi ikke fikk igjen noe av forskuddsbetaling i det hele tatt, så vi godtok gebyret, og kommer aldri igjen!!

Gangstervirksomhet er en dårlig modell for å tjene penger!!

Hold dere unna!!

4. Oktober 2020
SpaHuset-Logo

Antwort von SpaHuset

Hei Ronni.

Først og fremst finner vi ingen kunder med ditt navn, så du kan ikke ha kjøpt et spabad av oss da vi ikke finner noe historikk på ditt navn.
Ved avbestilling av spabad som er bestilt til kunde så står det i våre vilkår at et avbestillingsgebyr tas ved avbestilling. Vi tar depositum nettopp av den grunn. Så når et depositum er betalt er det av den viten at det er en sikkerhet for oss, og for kunden. En forpliktelse som går begge veier.

Mvh Spahuset

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr