Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så bra bemötande. Enkelt att beställa (dock svårt att välja på allt fint som finns) snabb leverans, snabbt svar på mejl och otroligt bra och proffsig service. Kommer definitivt beställa från SoPoster... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra tryck på sina posters. Fint paketerat och ett personligt företag. Snabba svar vid frågor. Finns många fina posters som är gjorda av kreatörer där det finns något som passar alla.

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Künstlerbedarf
  2. Einrichtung für betreutes Wohnen
  3. Postergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Prints från en samling svenska kreatörer. Affischer för alla rum och stilar.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Väldigt nöjd!

Snabb leverans, jättetrevlig personal och superbra service!

26. Februar 2026

Antwort von SoPosters

Så fint att höra! Tack för att du delade med dig <3.

Toppenbra alltihopa!

Toppenbra alltihopa!

4. Dezember 2025

Antwort von SoPosters

Tack för att du delade! Härligt att höra att du är nöjd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Himla trevlig poster och snabbt gick…

Himla trevlig poster och snabbt gick det också. Prisvärt för att få något annorlunda på väggen.
Det enda negativa är väl att nu måste jag ju kika på en till 😄

4. November 2025

Antwort von SoPosters

Haha! Du är varmt välkommen tillbaka när dina andra väggar börjar skrika efter mer :) Tusen tack för dina fina ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fina posters och det lilla extra

Så nöjd med våra posters! Jättefin kvalitet och superbra service. Det visade sig att vi bor precis i närheten så istället för att hämta leveransen hos ett ombud fick vi dem personligt levererade hem. Så roligt att kunna stötta lokala företag när de är så bra och verkligen har det lilla extra!

8. Oktober 2025

Antwort von SoPosters

Åh så roligt att höra! Hoppas ni får glädje av era nya tavlor :)

Så bra bemötande

Så bra bemötande. Enkelt att beställa (dock svårt att välja på allt fint som finns) snabb leverans, snabbt svar på mejl och otroligt bra och proffsig service. Kommer definitivt beställa från SoPoster igen.

7. August 2025

Tack Rebecca för dina fina ord. Du är mer än välkommen tillbaka <3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en namnposter

Beställde en namnposter. Väldigt dåligt att det inte gick att förhandsgranska så man kunde se bokstäverna.

25. Juli 2025

Hej Moa

Ledsen att höra att du inte är nöjd med din beställning. Det finns absolut möjlighet att se en förhandsgranskning innan vi skickar. Ta gärna kontakt med oss på info@soposters.com så ser vi till att hitta en lösning.

Allt gott,
Karolin på SoPosters

Leverans i handen

Leverans i handen, vilken service! Fin kvalitet på postern och snabb order.

10. April 2025

Antwort von SoPosters

Tusen tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du är nöjd med beställningen.

Bra utbud

Bra utbud, snabb leverans och trevlig köpupplevelse.

10. März 2025

Antwort von SoPosters

Så roligt att höra! Tack för att du delar med dig av din upplevelse och välkommen åter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktigt snabba och fin poster.

Riktigt snabba och fin poster.
Kommer definitivt handla där igen.
Över förväntan

6. März 2025

Antwort von SoPosters

Hej Anders. Tusen tack för dina fina ord. Roligt att höra att du uppskattade våra posters!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, snabbt svar och väldigt tillmötesgående.

31. Januar 2025

Antwort von SoPosters

Så roligt att höra. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Snabbt och trevligt bemötande

Snabb hantering på beställning och trevligt bemötande av kundtjänst vid frågor. Hade varit på jakt i flera veckor efter de perfekta posters till mitt kök innan jag snubblade in på SoPoster och hittade de perfekta trycken, så nöjd!

27. November 2024

Antwort von SoPosters

Åh så roligt att höra! Tack för ditt fina omdöme och välkommen åter!

Beställde söndag natt

Beställde söndag natt, fick leverans tisdag, snabbt o smidigt!

19. November 2024

Antwort von SoPosters

Kul att höra! Tack för din beställning!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra tryck på sina posters

20. August 2024

Tack för dina fina ord!

Snygga bilder/posters

Snygga bilder/posters. Snyggt och personligt förpackade vid leverans.

8. August 2024

Antwort von SoPosters

Tack för att du delar med dig! Hoppas du får glädje av dina posters och välkommen åter <3

SoPosters ♥️

Jag hade inte kunnat bli mer nöjd! Snabb, smidig leverans och ett mycket trevligt bemötande! Supersnygg poster och en stadig ram. Tack!

2. Mai 2024

Antwort von SoPosters

Så kul att höra! Tack för att du delade med dig!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr