Somfy Nederland Bewertungen 33

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Probeer al weken contact te krijgen, gisteren eindelijk gelukt. Installateur zegt dat ik de consumentenlijn van Somfy moet hebben om me te helpen, maar die willen geen consumenten helpen. Nieuwe motor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel erg goede support dienst, en uiterst vriendelijk op de koop toe. Had een probleem met een tweedekans (bol.com) bestelde Tahoma Switch die niet kon registreren via de app, wegens pre-registrati... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is duidelijk een bedrijf dat NIET te vertrouwen valt. Zonder enige voorafgaande info nemen ze een BELANGRIJKE functionaliteit af : het beheer van je rolluiken zonder internettoegang. Terwijl di... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De Somfyhelpdesk geeft het advies om rolluiken en screens te verwijderen van een v2 Tahoma Switch met de garantie dat deze weer toegevoegd kunnen worden. De medewerker vergat te vragen of het om een... Mehr ansehen

1. Elektrogerätehersteller
  2. Gardinenlieferant und -hersteller
  3. Sicherheitsausrüstungsgeschäft
  4. Smartshop

Vom Unternehmen geschrieben

Al meer dan 50 jaar zet Somfy zich als pionier op het gebied van raam- en deurautomatisering in voor duurzame ontwikkeling. Onze naadloze en onderling verbonden oplossingen zijn ontwikkeld met comfort, gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid in het achterhoofd. Zo helpen wij mensen om hun leefruimtes te verbeteren met minder impact op het milieu.

2,1

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Koop een ander systeem

Het systeem geeft continue foutmeldingen. Daarnaast is de vrij dure camera al na twee jaar defect. Buiten de garantieperiode dus geen hulp van Somfy.

20. Januar 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Klantenservice onbereikbaar

Na eindeloos in de wachtstand met een irritant saxofoon muziekje heb ik de moed opgegeven. Totaal 43 min. in de wacht en nog steeds 1 wachtende voor mij.....al 14 minuten! Volgens mij maar 1 medewerker op de klantenservice. Wat een ***service!!

13. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De Somfy helpdesk geeft verkeerd advies.

De medewerker vergat te vragen of het om een solar of bedraade netstroom motor gaat. Hierdoor moet ik nu een installeur inhuren wat kosten met zich mee brengt om de boel te herstellen. Het mooiste is dat Somfy haar eigen fout toe geeft maar gewoon niet wil oplossen, want dat is simpelweg de procedure niet. Dus als ik iets kapot maak bij een ander zeg ik gewoon de volgende keer 'dat is niet mijn procerdure' :P , te krom voor woorden. Dit wordt een gevalletje procederen/rechtsbijstand natuurlijk.

12. März 2024

Slechte service!

Vorige week de hele week geprobeerd de Somfy te bereiken. Aan het einde van de week, wanneer het product uit al verkocht was, eindelijke iemand via de chat kunnen bereiken. Via de telefoon totaal niet bereik!

Na zijn zegge zou het product voor het weekend opnieuw op voorraad komen. Dit was niet het geval, pas op maandag ochtend was het product weer op voorraad, wanneer de actie verlopen was.

Van een bedrijf als Somfy had ik toch wel een betere service verwacht. Wij gaan in ieder geval naar een andere leverancier!

13. November 2023

Somfy alarmsysteem

Ik heb het alarmsysteem van Somfy nu al ongeveer 4 jaar. Continue problemen. Link valt weg dan doen de deur sensoren het weer niet en als die het eindelijk weer eens doen doet de camera niets.
Dit is in iedergeval geen aanrader.

29. Juni 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dure Tahoma switch afhankelijk van beschikbaarheid Somfy services.

Duur geautomatiseerd gordijnensysteem Somfy Tahoma gekocht, omdat dit communiceert met Google Home.

Let op!
Dit dure systeem is afhankelijk van de beschikbaarheid van Somfy services en het systeem staat niet op zichzelf. Het systeem ligt regelmatig plat door storingen bij Somfy.

Het automatiseren van gordijnen is leuk en handig, maar omdat het erg dure systeem van Somfy afhankelijk is van de beschikbaarheid van Somfy services is dit systeem van deze fabrikant af te raden.

Beter is om een goedkoper systeem uit te zoeken zonder afhankelijkheden van de fabrikant en zelf volledig beheerd kan worden.

23. April 2023

Somfy protect Alarmsysteem

Helaas heb ik na een jaar gebruik van 2 Somfy protect systemen op 2 verschillende locaties moeten besluiten om over te gaan op een ander alarm systeem. De 2 systemen die ik heb zijn beide voorzien van 2 buiten camera’s en daar zitten de problemen. De camera’s lijden een geheel eigen leven en zijn daardoor heel onbetrouwbaar en geven vaak vals alarm. De camera’s verbreken vaak de verbinding met de wifi. Omdat de systemen op 2 locaties staan ligt het dus niet aan de Wifi. Soms heeft 1 camera wel verbinding en de andere niet. Daarna kan het zomaar andersom zijn de. De gevoeligheid van de camera’s staan allemaal minimaal afgesteld maar een kat door het beeld geeft al alarm. Ook als je sommige gedeelde van het camera zicht afgeblokt hebt. Veel contact gehad met de helpdesk van Somfy maar ook zij konden het helaas niet oplossen. De klacht is doorgestuurd naar de fabriek In Frankrijk en natuurlijk ligt het niet aan de camera’s maar aan de WIFI. Een wifi speedtest gedaan en met glasvezel wifi een uitstekende snelheid te realiseren 4 camera’s op 2 verschillende locaties en er is er geen 1 die doet wat hij doen moet. Het alarm systeem dat aan deze camera’s gekoppeld zit functioneert wel goed. Maar wordt helaas onbetrouwbaar omdat de buiten camera’s slecht of niet functioneren. Als je ruzie met de buren wilt i.v.m. geluidoverlast moet je dit systeem aanschaffen. Wil je echter een betrouwbaar alarm. Somfy protect niet aanschaffen.

1. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

don't buy, expensive and poor integration and online support.

Product information confusing, especially around home automation, the Tahome Switch is a product that isn't finished. The online documentation doesn't make it clear which device it's relevant to; a lot of functionality just doesn't work with the Switch. Now my Alexa integration has stopped working, but there's no diagnostics

4. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reageert wel maar levert niet. Wachten nu al vanaf januari 2022 op een motor van de zonwering. Maar omdat het motortje uit China moet komen leveren ze niets. Als je mailt krijg je binnen enkele dagen een telefonisch reactie. De reactie is ' bla bla bla we weten het ook niet bla bla bla.'.

1. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reageren niet op verschillende mails en…

Reageren niet op verschillende mails en contactformulieren op de website. Al meer dan een maand aan het wachten op een antwoord. Telefonisch ook niet bereikbaar. Kan je voor 30 cent per min in de wachtrij zitten.

18. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service

Niet alleen de kwaliteit van de producten is goed maar ook de service. Had voor een behoorlijk bedrag een mix van artikelen besteld maar ik had daarbij een ander basisstation nodig en dat had ik niet goed gelezen. Die wordt alleen verkocht in combinatie als een pakket. Ik heb gebeld of ik het artikel ook los kon bestellen. Ze zouden dat uitzoeken en kort daarop werd het artikel zonder extra kosten naar mijn huis verstuurd. Top!

22. Juni 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr