Solyd Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloze klantenservice! Reageren niet meer en bestelling is er nog steeds niet! 1e keer iets besteld en nooit meer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben al jaaren op zoek naar shampoo/conditioner voor mijn lange haar. Het was altijd best zwaar, viel daarom niet mooi en hitte was ook geen optie voor mij. Toen zag ik jullie producten en heb nu... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met de shampoo, conditioner en body bars! Super fijn dat het dierproefvrij, plasticvrij, vegan, parabenen vrij, palmolievrij én lokaal gemaakt is. Mijn haar voelde na eerste keer wassen al v... Mehr ansehen

Hervorragend

1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Superfijn en handig

Superfijn altijd maar vooral ook om mee te nemen bij weekendjes weg en vliegen. Lekker licht in je koffer! En mag ook in je handbagage!
Mijn krullen doen het er goed op!
Heerlijke geuren en lekker schuimend!

Antwort von Solyd

Bedankt voor de fijne recensie Stefanie! De Bars zijn inderdaad de perfecte reisgenoten! 🫧

Supertevreden!

Ik gebruik sinds ongeveer een jaar de shampoo- en conditionerbars en ben supertevreden! Eindelijk geen voorraden plastic flessen meer in huis. Zelfs mijn man, die wat weinig openstaat voor verandering, is helemaal overstag en ook onze zoon heeft inmiddels zijn eigen favoriete bars. Sinds kort gebruik ik ook de deobar en die is ook super.

Antwort von Solyd

Bedankt voor je fijne recensie! Wat super om te horen dat het heel huishouden over is op plasticvrij douchen! Worden we heel erg blij van! 💚🫧

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mij alleen nog maar bars!

Al jaren gebruik ik de shampoo-, conditioner- en haarmaskerbars naar volle tevredenheid. Mijn haar is heerlijk zacht en het plastic afval een stuk minder. De papieren verpakkingen leg ik in mijn kledingkast; zo ruikt mijn kleding ook lang lekker 😁

Bedankt voor je fijne recensie Diana! 💚🫧

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al meer dan een jaar gebruik ik de…

Al meer dan een jaar gebruik ik de shampoobars en wil niet anders meer. Mijn haar is veel gezonder en het gaat veel langer mee dan een gewone fles shampoo

Bedankt voor je fijne recensie Jeannette! 💚🫧

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben heel tevreden met de producten…

Ik ben heel tevreden met de producten van shampoobars. Het is fijn dat alle producten plasticvrij zijn en mijn huid merkt dit ook.

Bedankt voor je fijne recensie Caren! 💚🫧

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Werkt echt helemaal super!

Ik ben gestart met een proefpakket met verschillende soorten shampoo. Daarna geprobeerd welke het beste bij mijn haar past. Dat was een andere shampoo dan ik had verwacht. Degene die ik gekozen heb, werkt echt helemaal super! Lekkere geur en heel makkelijk in het gebruik.

5. Mai 2025

Antwort von Solyd

Wat superfijn om te horen dat je de beste match hebt gevonden voor je haar met ons proefpakket! Bedankt voor je fijne recensie! 💚🫧

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik vind mijn haar superdroog na alle…

Ik vind mijn haar superdroog na alle shampoos uit het proefpakket. Zo jammer!

25. August 2025

Hi Bianca,

Wat super vervelend om te horen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Als eerste kan het zo zijn dat je haar even moet wennen aan een natuurlijke shampoo. Ook kan het zo zijn dat je haar net wat meer voeding nodig heeft, hier hebben we eventueel Haarmasker Bars voor in ons assortiment. Als je even een berichtje stuurt naar onze klantenservice denken we héél graag met je mee hoe we plasticvrij douchen wél een succes kunnen laten worden!

Hele fijne producten

De geuren zijn heerlijk. Makkelijk in gebruik. Makkelijk mee te nemen door de blikjes die je er bij kunt bestellen. De anti-insect bar is dagelijks meegegaan op onze wandelingen in Canada. Voordeel is ook dat de bars niet als vloeistof worden gezien in het vliegtuig en je ze dus makkelijk in je handbagage mee kunt nemen! Ik ben fan!

12. August 2025

Antwort von Solyd

Bedankt voor je fijne recensie, Sigrid! Superleuk om te horen dat de Bars mee zijn gegaan op vakantie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik al een aantal jaar bars

Ik gebruik al een aantal jaar bars, waaronder van Shampoobars. Even wennen in het begin maar vooral super tevreden over de shampoo bars, conditioner bars en shave bar. Mijn krullende haar is enorm vooruit gegaan sinds ik de bars gebruik. Laatst weer een keer conditioner uit een fles gebruikt en dan is mijn haar dagen van slag. Echt een aanrader zowel voor minder plastic gebruik als voor de kwaliteit van mijn haar.

4. August 2025

Bedankt voor je fijne recensie Irene! Hier worden we heel erg blij van! 💚🫧

Goede shampoo

Goede shampoo, goed initiatief om plasticvrij te gaan. Fijn dat de sulfaten achterwege blijven.

Bedankt voor je fijne recensie Ro! 💚🫧

Fijne producten

Gebruik nu al jaren de bars. Het werkt allemaal goed en het is fijn dat je geenplastic flessen meer gebruikt. Ze gaan ook lang mee. De shampoo bar voor gekleurd haar houdt mijn jleur lang mooi. De masker bar mango zorgt voor gezond makkelijk kambaar haar. Ik gebruik ook de body scrub en de body oil bar (die ruikt zo lekker). Kortom ik ben fan

Bedankt voor je fijne recensie Abrina! 💚🫧

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd met plezier samen gewerkt

Altijd met plezier samen gewerkt! Ook mijn familie was er altijd blij mee! ✨ Het maakt je badkamer 🧼 plastic vrij & het ruikt ook nog eens heerlijk!

23. August 2025

Bedankt voor de fijne recensie Rhodee! 🧼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niet alleen ik, maar het hele gezin is blij met shampoobar!

Sinds een paar jaar overgegaan op de bars. Enorm blij mee! Beter voor mijn haar/lichaam en het milieu! Inmiddels is mijn hele gezin én familie er blij mee. Geen jeuk of uitslag meer, maar lekker geurend en fijn in gebruik.

Bedankt voor je fijne recensie Ilse! 💚🫧

Wat een heerlijke bars!

Wat een heerlijke bars!
We zijn gestart met de baby bar toen wij ontdekte dat onze zoon een gevoelige huid had, inmiddels gebruiken we ze allemaal, van haar tot body bar allemaal ruiken ze ook erg lekker!

Wat fijn dat de Baby Bar zo goed bevallen is bij jullie zoon! 💚🫧

Nooit weer anders

Het is aan het begin even wennen hoe je ermee om moet gaan, maar als je de goede manier hebt gevonden dan wil je nooit meer anders. Ik gebruik t nu 5 jaar en laatst toch weer een keer shampoo gebruikt uit een fles omdat ik m'n bar vergeten was. Hierdoor de volgende dag gelijk alweer jeuk en vet haar terwijl ik met de bars lang zo snel niet vet haar krijg.

Op reis is het super handig want ze mogen gewoon mee in de handbagage en ze spoelen heel makkelijk uit ook met koud water. Dus op reis kun je overal douchen als je wil!

Wauw, 5 jaar! Bedankt voor je support Trinette! 💚🫧

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisch bedrijf met heerlijke en…

Fantastisch bedrijf met heerlijke en eerlijke producten. Hun shampoo doet mijn haar goed, maar ook de natuur. Geen flessen neer in de douche. Ook alle andere producten zijn erg fijn.

Bedankt voor je fijne recensie Karin! 💚🫧

Elke dag feest !!

Elke dag is het hier feest met de ShampooBars!! Onze favoriet Is de 3 in 1 birthday cake. Schuimt prefect en ruikt heerlijk en er zit natuurlijke confetti in. Wat wil je nog meer. Sinds de shampoo bar is het haren wassen voor de kids geen strijd meer.

Antwort von Solyd

Bedankt voor je fijne recensie! 💚🫧

Heerlijke producten

Heerlijke producten, niet alleen qua geur maar ook heel fijn voor mijn haar. En die deo! Die is fijn 😍

20. August 2025

Antwort von Solyd

Bedankt voor je mooie woorden! 💚🫧

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr