Forfærdelig oplevelse. Bestilte en familie pizza for 165, altså 100,- mere end én normal pizza. “Familie-pizzaen” var måske 2 cm bredere, end en normal. Derudover har de glemt halvdelen af det der sk... Mehr ansehen
Bestilte en pølsemix og fik da også pommes frites med pølser. Ikke meget mix der, kedelige opvarmede kyllingepølser direkte fra vacum skåret i tynde skiver. Ikke den klassiske med forskellige slags pø... Mehr ansehen
Super leveringstid, lidt for hurtigt måske for bløde pomfritter all over og kebab hvor det meste leveret vist ik er helt ny? Ellers normalt et sted vi både privat og kollegaer altid ville have haft... Mehr ansehen
Eneste pizza sted jeg har bestilt fra hvor man faktisk leverer til tiden, maden er varm og personalet er imødekommende. Maden smager også fantastisk så de få 5 stjerner her fra! Skal også siges at... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Sindssyg Dårlig service
Sindssyg Dårlig service. Vi fik atvide at maden kostede 125, og da den kom skulle vi betale 169😡efter ringede og klagede og manden flippede helt ud..
Konge mad
Konge mad, fik leveret en halv time for tidligt, de tilbød straks, 2 nye pizzaer til aftalt tid. Dette afslog jeg, har nu 2 pizzaer i banken. Kanon service og mad👍👍👍
Bestilte mad kl 18.08
Bestilte mad kl 18.08. Der blev oplyst at der ville gå 1/2 time. Da jeg ringer kl 18.50 bliver jeg informeret om at pga min adresse går det lidt længere tid. Det er en oplysning de burde give på deres hjemmeside eller slet ikke bringe ud til længere afstande. Pizzaer ankom ca 19.45. De var ikke supervarme men smagen var ok.
Super service🍕😍😍❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Præcis som forventet
Lige til info:
Solo Mio er ikke nogen gourmet-restaurant men et pizzaria - et godt pizzaria!
Vi er kommet der mange gange og får altid præcis det produkt, vi forventede.
Så ønsker man pizza fra den lokale pizzamand og ikke fra en restaurant, så er Solo Mio “the place to go”!
Eneste pizza sted jeg har bestilt fra…
Skal også siges at jeg har bestilt der fra nok over 20 gange, og det har været en rigtig god oplevelse HVER GANG, pånær en gang hvor pizzaen kom lidt sent, men de undskyldte for forsinkelsen og det kan jo ske. Andre steder får man ikke engang en undskylnding når tingene glipper. Er bare så glad for Solo Mio !
DÅRLIG SERVICE!
Bestille 2 burgere og en 1.5L sodavand. Det var 1 time forsinket og havde ringet 3 gange i den periode, og så var det ovenikøbet koldt! Da vi ringer ind for at få nyt mad, var de modvillige og skulle overtales til at lave noget nyt, og lover at kommer efter 20 min. Der gik så 30 min, og så smagte det død kedeligt og salaten var ulækker og sur. Aldrig oplevet så dårlig en service! Aldrig mere!! Og hvis man kunne vælge nul stjerne havde de fået det.
Forfærdelig kundeservice, kan på ingen måde anbefales
Vi bestiller en pizza med hvidløg fra Solo Mio Pizza & Grill. For første gang igennem 9-10 bestilling kommer den faktisk til tiden. Fedt! For vi er bare mega sultne, hvilket er grunden til at vi bestiller pizza.
Vi åbner den for at finde ud af at de har OVERDYNGET den med chilli i stedet for. Vi ringer ind og siger at de har lavet en fejl og at vi IKKE kan lide chilli. Deres første forslag er "Vi kan sende en bøtte hvidløg ud" ... suk. Nå, men de siger så at de sender en ny pizza og den er der om 30 minutter. Ikke den man vil høre når man er dødsulten men okay, de har lavet en fejl (igen-igen) og det sker.
40 minutter efter ringer vi og spørger hvor pizzaen bliver af. "Den er på vej ud af ovnen". UD AF OVNEN. Hvordan kan den være det når den skulle have været her for 10 minutter siden?
Den ender så med at ankomme en time efter i stedet for en halv, uden hvidløg. NU gider vi så ikke mere.
Vi skriver til JustEat's live chat og får derigennem at vide at der bliver ringet til restauranten. Det viser sig, ikke overraskende, at restauranten IKKE vil refundere fordi "Han havde personligt lavet pizzaen denne gang og der VAR hvidløg på".
1) Vi kan altså ikke smage hvidløg, og hvidløg har jo som bekendt en smag der er svær at ignorere.
2) Hvad med det faktum at det tog jeg en EKSTRA halv time sådan at vi ventede på maden i 1 1/2 time sammenlagt? Er det også noget du vil stå personligt inde for?
ændre på at vi aldrig vil bestille hos den restaurant igen.
Så selvom vi har været trofaste kunder hos dem, til trods for alle deres mange fejl (konstant forsinket, mangler ting på pizzaen, etc.) vil de ikke fikse deres egen fejl. Vi bestiller ikke fra dem igen indtil de lærer hvad kundeservice er, og de kan absolut ikke anbefales.
Det gik så godt MEN!
Deres mad sådan set god nok, men hvis budene ikke har gps med når de skal aflevere maden, så kommer maden jo for sent. Hvilket er sket langt mere end det burde. Gentagne bestillinger, hvor buddet ikke anede hvor han skulle hen, hvilket alle gangene har resulteret i at maden har været op mod 45 min. forsinket. Det er bare ikke optimalt, men vi har tænkt at det nok skulle blive bedre, og det gik okay de næste 2 gange og nu er vi nået bunden. En familiepizza uden chili, men med hvidløg bliver bestilt, og da pizzaen kommer, er der chili, men ingen hvidløg. Ringer straks ind til dem og forklarer det, og han siger at hvis jeg vil vente knap 30 min sender de en ny. 40 min efter, er der stadig ikke noget, og jeg ringer ind for at høre, hvad der bliver af den, og han siger at den står i ovnen, og at den er hos os om 5-6 minutter. ca 15 minutter efter er pizzaen her, men ingen hvidløg igen. Kan ikke anbefales!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.