Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
De online sokkenspecialist met alle bekende merken tegen een scherpe prijs. Sokken voor dames en heren en ook enkele kindermodellen! Shop bij ons voor je sokken voor iedere dag, of sokken die je draagt tijdens specifieke sporten of activiteiten. Zo zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in wandelsokken.
Niederlande
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Sokkenzaak communiceert NIET meer. Na levering van sokken maat 47-49 terwijl 42 was besteld eea geretourneerd. Wordt gevraagd na terugontvangst of ik geld terug wil of een alternatief. Ik vraag een alternatief. Sindsdien heerst er radiostilte. Na meerdere malen te hebben gemaild en vergeefs te hebben gebeld geef ik het op.

Antwort von Sokkenzaak.nl
Fijne thermokousen gekocht. Heel snel geleverd. En met een vraag die ik had, heel snel antwoord en goede service geleverd. Aanrader!!
Sokken besteld en het was super snel geleverd! top bedrijf!
Top!!!!
Ondanks black Friday drukte snelle en perfecte levering.
Ontvangen wat besteld en producten precies zoals beschreven.
Levering van mijn bestelling via Bol.com mislukt door een fout van postnl.
Ik kreeg na mijn melding direct een reactie terug van sokkenzaak.nl en ze hebben de betalingsverplichting meteen geannuleerd.
Prima!
Snelle levering van boru bamboo sokken maar wat een slechte service !!!
Ik draag maat 42 van schoen, de Boru Bamboo sokken waren veels te groot. Ik heb ze omgeruild voor maat 35/38 en deze zitten goed. Er werd me gezegd dat ze deze klacht niet eerder hadden doorgekregen en moest retourkosten betalen om ze te kunnen omruilen. Maar ik lees nu dat deze klacht wel eerder is doorgegeven 🤔
Mijn argument dat het eigenlijk bij de tekst bij aankoop vermeld had moeten staan, aangezien het verschil erg groot is nml werd afgewimpeld.
Heerlijke warme sokken gekregen die bij de Sokkenzaak.nl vandaan komen. Merinowol en badstof. Hiermee heb ik boven en op zolder geen koude voeten.
Super fijne sokken gekocht van merino wol! De bestelling was snel binnen en alles zag er netjes uit. Dit wordt voor mij dé plek om mijn sokken te kopen. Ze hebben ook veel toffe sokken die leuk zijn om cadeau te geven.
Inmiddels heb ik een paar keer wat vragen gesteld per mail. Tot nu toe nooit een reactie gehad. Dat vind ik een slechte (sokken)zaak.
Goed advies gehad, snel verzonden. Fijne sokken
Na 3 jaar geleden ook al Worik werksokken te hebben besteld bij Sokkenzaak. Waren de 3 jaar oude sokken nu aan vervanging toe. Sokkenzaak heeft weer keurig netjes geleverd en alles prima inorde met de sokken. Hopen dat deze Worik sokken weer 3 jaar mee gaan. Prima winkel voor kwalitatieve sokken.
Geen contact mee te krijgen en ook geen uitleg op de website waarom dit niet mogelijk is. 2x al voicemail ingesproken met de belofte teruggebeld te worden. 0 op request.
Mail wordt ook niks mee gedaan.
Dit is de 2e keer dat ik bij sokkenzaal.nl bestel. Mijn man is helemaal tevreden met de Soga dikke wollen kniekousen met merino badstof voering S6. Ze houden zijn voeten en onder benen lekker warm. Zeer hoge kwaliteit.
Iedere keer snelle levering. De 2e bestelling heb ik rond 16:30 besteld en ze waren de volgende dag al in huis.
Ik vind sokkenzaak.nl professioneel, vriendelijk en ik raad ze zeker heel hoog aan. Ik zal nooit meer sokken ergens anders kopen.
Niet goed, geld weg.
Retour aanmelden werkte in mijn account niet. Toch moest het via datzelfde account. Hulp daarbij werd geweigerd. Dikke onvoldoende! Jammer dat ik geen min-sterren kan geven.
Verkeerde maat geleverd. En de kwaliteit van de sokken is gering
snel en netjes geleverd.
Echter ik had de verkeerde maat besteld.
Het duurde wel even, maar ze zijn keurig omgeruild voor de goede maat. Heel bij met de warme sokken en ze zijn niet duur.
Snel geleverd en mooie sokken. Dik in orde!
Bamboesokken gekocht die na één keer dragen al ‘doorschijnen’ bij mijn teennagels. Klantenservice bijzonder stroperig met vreemde fotografieverzoeken, maar uiteindelijk nu al een week of drie geen oplossing of reactie. Max en Lisa zouden wat mij betreft wat attenter mogen zijn. Ik heb spijt van mijn aankopen bij deze onderneming.
Klantenservice is niet goed. Áls je een reactie krijgt kun je blij zijn, verder niet verwachten dat er terug wordt gemaild of telefonisch contact met je wordt opgenomen. Zit nu met een stel slechte, zeer pluizerige sokken.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.