Söderberg & Partners Bewertungen 1.013

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag uppskattar verkligen min Rådgivare Liv Marielle Ramel. Hon är kunnig, konsekvent och täcker effektivt in samtliga delar av min personliga pensionsplanering. Hon är dessutom trevlig med en varm per... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I alla mina kontakter med S&P visar de stor kunskap i området Försäkring, förvaltning och fond. Jag har stort förtroende för företaget men framför allt de personer som jag arbetar med och har arbetat... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Känns bra att få ett samlat grepp om planerna framåt gällande pension och sjukvårdsförsäkringen som nu är upphandlat för bolaget. Beroende på andra alternativa försäkringslösningar hoppas jag på hjä... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kändes avslappnat och seriöst. Inlyssnande av mina tankar och frågor. Väldigt hjälpsam och tryggt bemötande. Jag saknar kunskap, intresse och erfarenhet gällande pensionssparande och allt som kommer... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Berater für die australische Rente (Superannuation)
  2. Versicherungsmakler
  3. Investmentservice
  4. Hypothekengeber
  5. Lohnbuchhaltungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Söderberg & Partners hjälper företagets medarbetare att hitta rätt på marknaden. Vi erbjuder rådgivning och förmedling av försäkringar och finansiella produkter. Med utgångspunkt i individens totala situation- förutom pensioner även sparande, försäkringar, lån, aktier, fonder och andra tillgångar- letar vi upp de bästa produkterna. För att du ska kunna fatta rätt beslut hjälper vi på Söderberg & Partners dig att få ett helhetsperspektiv och presenterar därefter produkter och tjänster som passar din unika situation bäst. Söderberg & Partners vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. För att möjliggöra det vilar vårt arbete på en värdegrund där personlig hänsyn, gedigen analys och öppenhet utgör hörnstenarna. Det innebär att du som kund får till gång till hela marknadens lösningar och har kontroll på dina risker, alltid med utgångspunkt i din specifika situation. Välkommen till Söderberg & Partners!

Kontaktinformationen

1 Stern

Per Sörman.

12. Dezember 2025

Hej Klas,

Kul att höra att du uppskattar Pers assistans.

Önskar en fin fredag!

Kunniga och proffsiga

10. Dezember 2025

Hej Karl,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med ditt möte.

Vänligen,
Sandra, Söderberg & Partners

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Saklig och förtrende givande…

Saklig och förtrende givande information.

9. Dezember 2025

Hej Björn,

Tack för din återkoppling! Vi är glada att informationen upplevdes som saklig och förtroendeingivande.

Väldigt nöjd.

Jag saknar kunskap, intresse och erfarenhet gällande pensionssparande och allt som kommer därtill. Självklart finns intresset att ändå ha en god pension när det är dags men väldigt skönt med hjälp av någon kunnig.

9. Dezember 2025

Hej Tina,

Fantastiskt fin läsning om din upplevelse, det är precis så vi vill uppfattas. Stort tack för att du delade med dig.

Trevligt som vanligt

8. Dezember 2025

Hej Terese,

Roligt att höra. Stort tack för din recension!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Att det blev en grundlig genomgång med…

Att det blev en grundlig genomgång med olika alternativ och att det fanns tid att ställa frågor

5. Dezember 2025

Hej Mona,

Vi är glada att du uppskattade den grundliga genomgången och möjligheten att ställa frågor. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss!

Proffsigt bemötande

Jag har fått väldigt bra information och ett otroligt trevligt o proffsigt bemötande.
Känner mig trygg i allting

5. Dezember 2025

Hej Cecilia,

Vi är glada att du känner dig trygg och att du upplevt vårt bemötande som trevligt och professionellt. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Madelene, Söderberg & Partners

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hög kompetens nivå och väldigt trevligt bemötande

På ett enkelt och tydligt sätt förmedlat rådgivning och delat information som är relevant och viktigt för mig. Hög kompetens och väldigt trevligt bemötande

4. Dezember 2025

Hej Souzi,

Stort tack för en fantastisk recension. Din upplevelse gläder oss verkligen och är helt i linje med hur vi vill arbeta.

Önskar dig en riktigt fin torsdag!

Alexander, Söderberg & Partners

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är hittills mycket nöjd med råden…

Jag är hittills mycket nöjd med råden och det dedikerade, professionella bemötandet från den personliga rådgivare jag har varit i kontakt med.

3. Dezember 2025

Hej Heidi,

Vi är glada att höra att du är nöjd med rådgivningen och det professionella bemötandet från din rådgivare. Tack för ditt positiva omdöme, det betyder mycket för oss.

Effektivt

Effektivt, informativt, trevligt

27. November 2025

Hej Michael,

Fantastiskt att höra. Tack så jättemycket för din recension!

Ökad kunskap

Hjälp att öka pensionsparande genom att återuppta löneväxling. Pedagogisk förklaring kring fördelning av kommande uttag för undvika statlig skatt

26. November 2025

Hej Johan,

Vi är glada att du uppskattade den pedagogiska förklaringen kring pensionssparande och löneväxling. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Önskar en fin torsdag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en bra genomgång och jag är…

Det var en bra genomgång och jag är nöjd med råden jag fick.

26. November 2025

Hej Yvonne,

Vi är glada att du är nöjd med genomgången och råden. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Vänligen,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har haft Benify tidigare som är 100ggr…

Har haft Benify tidigare som är 100ggr bättre. Vårt företag bytte pga? (Antagligen pengar?)

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Jonas,
Nuvarande portal kommer att uppdateras grafiskt och funktionellt under nästa år. Bland annat förändras användarupplevelsen med tydligare översikt och nya sökfunktioner som kartvy.

Vi tar gärna emot dina reflektioner och du är varmt välkommen att höra av dig till benefits@soderbergpartners.se.

Önskar dig en fin fredag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra och trevligt bemötande där…

Mycket bra och trevligt bemötande där jag fick goda råd kring min ekonomi.

Hej Lars,

Det gläder oss att du upplevde ett gott bemötande och att du fick goda råd kring ekonomin. Tack så jättemycket för att du tog dig tiden att skriva en recension, det uppskattas!

Önskar en fin tisdag!

Toppen

Trevlig, saklig, och kunnig. Lämnade mötet mycket nöjd

Hej Åsa,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du känner dig nöjd efter ditt rådgivningsmöte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompetens och personligt engagemang på högsta nivå

Genom kompetent rådgivare blir jag guidad genom frågeställningar som normalt inte hanteras i min vardag. Jag är jättenöjd

24. November 2025

Hej Stefan,

Underbart att höra. Stort tack för att du tog dig tid att skriva denna recension.

Allt gott!

Alexander, Söderberg&Partners

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr