Das haben sich andere Leute angesehen
zeer proffesioneel en ze weten heel…
zeer proffesioneel en ze weten heel goed wat ze doen. mijn instagram pagina ziet eruit als een A merk nu
Het bedrijf heeft mij zeer goed…
Het bedrijf heeft mij zeer goed begeleid, al met al een samen fijne werking
Social Compass is een eerlijk en fijn Team…
Social Compass is een eerlijk en fijn team om mee samen te werken. Ze denken mee en zijn betrokken bij het product en bedrijf waarvoor ze werken.
Betrouwbaar en leveren wat ze beloven
Betrouwbaar en doen wat ze zeggen dat ze doen. Kan ze oprecht aanraden
Prettige samenwerking
We hebben onze social media al enige tijd uitbesteed aan Social Compass. De samenwerking is prettig, zeer kundig team met leuke en creatieve ideeën. Lijntjes zijn kort, wat ik erg prettig vindt. Posts zien er goed uit en vele male beter dan dat ik zelf deed voorheen.
Doen wat ze beloven
Doen wat ze beloven: kwalitatieve volgers op Instagram. Krijg snel reactie op vragen, en resultaten zijn goed. Tevreden dus!:)
Volledige ontzorging op online gebied
Social Compass helpt ons bij de online aanwezigheid. Zijn daar erg tevreden over. Ze verzorgen voor ons de Facebook en Google advertenties die bijna dagelijks nieuwe leads opleveren. Daarnaast verzorgen ze voor ons alle content voor de sociale kanalen, zoals Facebook, Instagram en Linkedin naar alle tevredenheid. Ze hebben prachtig foto's gemaakt op locatie en we starten binnenkort met het maken van korte video's voor Reels. Ze Denken goed mee, komen met frisse ideeën en houden ons goed op de hoogte van de voortgang. Kortom, super om hier alles uit handen te kunnen geven.
Mijn account is meerdere keren door…
Mijn account is meerdere keren door Instagram geblokkeerd door deze service. Nu heb ik al maanden een beperking op mijn account. Niet aan beginnen!
Wat een domper is social compass!!
Wat een domper is dit geweest zeg! Na lang overwegen toch een poging gewaagd, maar wat een nare ervaring. Voor je aangemeld bent persoonlijk contact, vervolgens automatische mailing en geen persoonlijk contact meer.
Binnen 14 dagen aangegeven dat hun service niet leek te werken, constant uit onze pagina gezet waarna ik zelf contact met ze op moest nemen.
Vervolgens overgehaald door te gaan en zwart op wit gekregen dat als hun service niet zou werken ik mijn geld terug zou krijgen. Na 3 ellendige maanden, waarin we diverse malen geblokkeerd zijn, geen retour betaling hebben ontvangen en niks gegroeid zijn op instagram, verlost van social compass. Wat een ellende was dit en hoewel ik niet snel een negatief review plaats maar enkel positieve feedback geef is in dit geval 1 ster nog teveel.
Volgeraantal flink gestegen
Ik ben blij met Social compass. Mijn doel was om mijn volgeraantal te laten stijgen en dat is zeker gelukt. Ik ben binnen twee maanden van 600 naar ruim 1400 volgers gegaan.
Ze reageren snel, zijn goed in het contact onderhouden.
Organisch groeien
Social Compass heeft een slim systeem bedacht om organisch te groeien op de socials. Daar ben ik tevreden over. Daardoor kan ik mijn focus op andere gebieden richten en daardoor mijn bedrijf laten groeien.
Mijn onderneming op de kaart gezet
Via Google bij Social Compass terecht gekomen. Was aanvankelijk een beetje sceptisch over of dit daadwerkelijk groei zou creëren met kwalitatieve volgers en om ze toegang te geven tot mijn account. Ze hebben het tegendeel bewezen. Ze hebben echt geholpen mijn Instagram-account te laten groeien en hiermee mijn onderneming op de kaart gezet. Als startende onderneming had ik zelf geen tijd om dit zelf aan te pakken en ik ben heel blij dat zij mij deze klus uit handen hebben genomen.
Een ontzettend fijne samenwerking
Een ontzettend fijne samenwerking. Op elke mail een vriendelijke antwoord. Wij waren nogal sceptisch, omdat onze samenwerkingen met anderen op marketing gebied niet altijd goed bevallen zijn. Maar Social Compass maken waar wat ze aanbieden. Ze weten wat ze doen.
En dat is ontzettend fijn! Onze zichtbaarheid groeit met de dag. Een echt aanrader wat ons betreft dus.
Goede, snelle service en ze doen wat ze beloven: meer volgers op Instagram creëren.
Op een jaar tijd toch veel meer bereik…
Op een jaar tijd toch veel meer bereik geboekt op Instagram en aardig gegroeid qua volgers. We zouden het aanraden voor degenen die op een korte tijd snel hun bereik willen uitbreiden.
Echte geïnteresseerde volgers
Social Compass heeft me heel goed geholpen met het groeien van mijn Instagrampagina. Binnen twee maanden is mijn aantal volgers verdrievoudigd met echte geïnteresseerde volgers. Daar ben ik heel erg blij mee.
Fantastische samenwerking
Fantastische samenwerking! Ik kan het iedere ondernemer aanraden die wil groeien op Instagram en daar zelf niet voldoende tijd of kennis voor heeft. Het gaat sneller dan ik had verwacht en het zijn ook nog eens relevante volgers. Daardoor haal ik op korte termijn al veel meer uit Instagram dan ik ooit zelf had kunnen doen!
Ze maken waar wat ze beloven
We groeien maandelijks ongeveer met 150-180 volgers op instagram. Hiervan zijn er ongeveer 65-70% die voldoen aan onze doelgroep. Zeker waard om deze groeiservice af te nemen.
Social Compass heeft onze pagina goed geholpen om te groeien met volgers. Volgers passen bij wat we doen en we groeien dagelijks met nieuwe mensen. Klantenservice is ook snel en toegankelijk.
Wat een vieze afzetters
Wat een vieze afzetters, en nog incassobureau sturen ook😂.
Op tijd aangegeven dat ik niet tevreden ben en ik elke keer uit insta word gegooid en zo niet de behaalde doelen word behaald.
Communicatie is ook een zwaar probleem bij ze & omdat ik niet tevreden ben en ik heb recht op een goed product sturen ze nog een incassobureau op je af ook😂
Vieze smerige vuile geldklopperij en iedereen mag het weten. Kijk uit voor deze scam praktijken en vieze geldklopperij
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.