Gjorde en beställning den 18 april
Gjorde en beställning den 18 april, pengar har dragits men inte fått mina varor! Ren bluff!
Vi är ett familjeägt företag från västkusten som säljer snus till privatpersoner på nätet. Snusmagasinet.se har kända varumärken och arbetar för bra priser och förmånliga frakter. Köp mer spara mer är vårt motto! lägre pris per dosa ju mer du köper och köper du för mer än 899:- så bjuder vi på frakten.
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
I order snus but didnt get any thing lost my money.fake contact no and email adress
Jag beställde en stock snus den 15 april, det är 10 maj idag. Kan inte spåra paketet någonstans, min orderbekräftelse har försvunnit från min mail samt har de raderat sin hemsida. Bedrägeri!! Skulle ta 1-3 arbetsdagar
Varning!!!! Köp inte, de levererar inte och går inte att få kontakt med.
Bluffbolag, de stal 200 kr från mig vilket inte är hela världen men vill varna andra från att ge pengar till bedragare. Borde insett den gamla devisen "är det för bra att vara sant är det förmodligen inte sant"
/Anders
Bedragare. Inga varor svarar inte på mail, går inte att ringa till.
Beställde snus härifrån och betalade 415 kr. Har inte fått någon leverans alls. Ingen bekräftelse på att varorna skickats, och det går inte längre att komma in på deras hemsida.
Har försökt kontakta dem flera gånger via mejl men får inget svar – mejlen verkar inte ens gå fram. Det känns som att sidan bara försvann efter att jag betalade.
Efter att ha kollat upp fler omdömen ser jag att många andra råkat ut för exakt samma sak – inga varor och ingen kundservice.
Detta är enligt mig en ren bluff. Köp absolut ingenting härifrån om du inte vill bli av med dina pengar.
Har nu behövt kontakta banken för att försöka få tillbaka pengarna.
Undvik till varje pris
OBS !Bedragare skickar ingen varor har anmält till polisen .
Gör reklamation på kortköpet så får ni pengarna tillbaka men först efter 30 dagar kan ni göra det .
Beställde den 9:e april en stock, nu är det den 22:a ,har inte fått den än. Har skickat 2 meddelande och inget svar.
Mina rekommendationer är Köp inte nånting från dem, bättre från ett annat ställe och lägga till 100kr.
Scam!!!!
Beställde för 2500kr, fick mejl direkt om att varorna va på väg. Det skulle ta mellan 1-3 arbetsdagar. Det har gått över en vecka nu och inte ett mejl om att varorna är på väg.
KÖP INTE - polisanmäl!
Fejk,
Betalade för en stock.
Fick mail om beställningen direkt.
Ingen stock dök upp.
Såg deras reklam på Instagram!!!
Trodde det ska vara ligit då.
Bedragare!
Skickade inte varorna och går inte att kontakta
Förening BEDRAGARE skickar inte beställningen svarar inte på frågor och Mail
KÖP INTE!!!
KATASTROF. Beställt saker för 500 Kr. Mailat inget svar och inga varor!!!!!!!!!!!!
Scammers! Varorna skickas inte, hemsidan är sketchy, mailadress till kundservice är ogiltig, svarar inte på telefon.
Bra pris och snabb leverans, vad mer önskar man sig? Rekommenderas starkt
Snabb leverans, bra priser. Personlig service
Snabb och smidig leverans. Rekommenderas starkt