Alájar is een mooi rustige locatie midden in de natuur. We zijn heerlijk verwend met een rijkgevulde koelkast en heerlijke maaltijd op de eerste dag. Wandelingen waren mooi en goed te doen. Veel bloe... Mehr ansehen

Piekfijn geregelde wandelreis. We hebben genoten van de mooie omgeving in het Zwarte Woud, de hotels waren prima, bagage werd vervoerd zodat we waren ontzorgd, we hoefden alleen te wandelen! En de SNP... Mehr ansehen
Wij hebben een prachtige en goed georganiseerde reis gemaakt naar Toscane. De informatie vooraf was compleet en goed leesbaar. De app was gebruiksvriendelijk. De hotels waren mooi.
Wat een fijne reis. Alles geregeld. Prachtige wandeling, heerlijk weer en heerlijk ontspannen in het cocoon hotel. Een oase van kleur aan groen, geel, wit en blauw. Een mooie balans aan inspanning en... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij SNP Natuurreizen en Trail Markers vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. We zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Zelfstandig, of in kleine groepen met deskundige reisleiding. Met Trail Markers bieden we daarnaast - speciaal voor de nieuwste generatie avonturiers - gezinsvakanties, gravelfiets- en trailrunreizen aan. Laat je inspireren op onze websites snp.nl en trailmarkers.nl en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.
Hollandiaweg 5C, 6541 BL, Nijmegen, Niederlande
- 024-3277000
- info@snp.nl
- snp.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Prachtige wandelingen
Prachtige wandelingen. Goede reis beschrijving. Uitstekende app waardoor je nooit meer echt hoeft te verdwalen. Authentieke comfortabele overnachtingen.
De reis was zeer gevarieerd in prachtige natuur
De reis was zeer gevarieerd. Elke bestemming had zijn eigen thema die ontzettend leuk waren om te beleven. De sfeer en de prachtige omgeving in de natuurgebieden deden de rest. We hebben enorm genoten. Bij de hotels voelden we ons welkom, ontbijten waren prima in orde en meestal konden we er lekker buiten zitten.
Goed georganiseerde reis langs mooie plekken.…
Goed georganiseerde reis langs mooie plekken
Alles was goed
Alles was goed, hotels, bagage vervoer, route. Hele mooie vakantie gehad.
Fietsen in de Bourgogne
Alweer (voor de derde keer) een perfect georganiseerde reis door SNP. Mooie en gezellige overnachtingsplaatsen, fietsverhuur zonder problemen en een correcte, vriendelijke en snelle service
Betrowbare Informatie door SNP
Tour des Six Aosta 2025
Wij hebben een prachtige tocht gewandeld. De hutten waar we verbleven waren geweldig, het eten was goed en we hebben er heerlijk geslapen.
De routebeschrijving via de SNP reisapp was uitstekend.
De Lungau is een interessant gebied…
De Lungau is een interessant gebied voor bergwandelaars, met mooie natuur, schitterende bergen en pittoreske dalen. De accommodatie was goed. Er werd lekker gekookt, overwegend met streekproducten.
Goed verzorgd met een fijne reisleider
Goed verzorgd met een fijne reisleider. De wandelingen waren uitdagend met steile en soms technische stukken. Het hotel en eten was zeer goed. Smiddags nog tijd om te relaxen. Fijne vakantie!
Voor herhaling vatbaar
Duidelijke info, vervoer en transfers goed geregeld.
Reis ervaring was heel mooi.
Mooie en uitdagende kustwandeling
Mooie wandelingen met prachtige uitzichten en uitstekende organisatie en hotels. De SNP app is heel fijn en maakt het supermakkelijk om je weg te vinden.
Meerdaagse wandeltocht door het Majellagebergte in de Abruzzen Hele mooie en afwisselende wandeltocht…
Hele mooie en afwisselende wandeltocht door het Majella gebergte in de Abruzzen met prachtig gelegen en zeer sfeervolle overnachtingsplekken,alles super georganiseerd.
Wandelen door west Vlaanderen
Ik heb genoten van dit vierdaagse wandelarrangement. De wandelingen voeren langs akkers, weilanden, wijngaarden en deels ook door het bos. Ik vond de natuur heel rustgevend en de reis goed georganiseerd. Het hotel was prima, de bewegwijzering via knooppunten uitstekend.
Betrouwbaar, fijn, groot succes!
Zeer fijne ervaring met organisatie vooraf en de reis was echt heel fijn! Zeer evenwichtig (doch pittig en avontuurlijk!), veel nuttige informatie ontvangen, heel leuke reis met mijn twee kinderen van 14 en 16 jaar.
Erg fijne reis gehad waar alle info…
Erg fijne reis gehad waar alle info makkelijk te vinden was vooraf in de app en in de uitgebreide reisinformatie. Omdat wij GPS-tracks van hen hadden gebruikt konden we heel makkelijk de looproutes pre-laden in onze horloges wat ervoor zorgde dat we nauwelijks op onze telefoons hoefden te kijken.
We hebben erg mooie wandelingen gemaakt en de overnachtingen waren goed geregeld in mooie en schone hotels met een heerlijk ontbijt.
Goed georganiseerde familie vakantie
Onze reis door Schotland was geweldig. Het was voor ons de kennismaking met dit land en we gaan zeker terug want er is nog zo veel dat we niet gezien hebben.
Veel natuur, goede en gezellige B&B's, heerlijke restaurants en ook voldoende tijd om te zitten met een boek
Wandeltocht Hadrian’s walk.
Snelle en duidelijke informatie. Prachtige reis gehad met prima organisatie.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.