Vi bestilte en næsesuger samt et termometer, begge dele er vi super tilfredse med. Næsesugeren er en kæmpe anbefaling, den har virkelig reddet vores dage hvor vores datter har haft snot i næsen. Det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtigt dårligt produkt, suger ikke snottet. Har prøvet at sende den retur men returlabel mangler den fuld adresse: Brassøvej 18, "ST. MF". Det er vigtigt at have en ordentligt beskrivelse af virksom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God kundeservice, da jeg oplevede at produktet pludselig var defekt og jeg umiddelbart ikke fik noget respons fra kundeservice via den kontakt formular der er på hjemmesiden. Casper løste hurtigt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores mission er at levere en nem, sikker og effektiv løsning til at komme snottede og løbende næser til undsætning hos småbørn. Vores elektriske næsesuger er designet med den seneste teknologi og har en høj sugestyrke, der effektivt fjerner snottet. Vores vision er at være ledende inden for behandling af snottede næser hos børn ved at tilbyde det bedste produkt og den absolut bedste kundeservice. Vi ønsker at hjælpe forældre med at lindre deres børns ubehag ved at gøre det nemt at fjerne snot, der kan blokere for luftvejene. Vi hjælper med at forbedre barnets søvnkvalitet og gør det lettere for dem at trække vejret.
Ingerslevs Boulevard 21, kl. tv., 8000, Århus C, Dänemark
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Den virker faktisk. Og hvis man forholder sig roligt, og undgår at suge sig fast i næsevæggen så tolererer baby det også rigtig fint. Jeg har en pige på > 3 uger, og hun har været ret utilfreds med den klassiske næsesuger (den man trykker sammen for at lave undertryk).
Eneste minus er at al snottet ikke lægger sig ned i opsamlerkoppen, men ryger lidt ved siden af (betyder bare lidt mere rengøring). Men det er måske fordi at det er svært at have sådan en lille én siddende (eller oprejst), som de anbefaler.
Levering stod angivet som 1-3 dage. Ankom på 3. dagen.
Vi havde en snorforkølet 4 mdr baby, som i 3 dage virkelig kæmpede med det. Da vi så endelig fik Snotbusteren hjem, så gik det virkelig hurtigt og nemt med at få tømt hendes næse og hun havde det meget bedre, både ved amning og når hun skulle sove
Ødelagt neglefil vedmodtagelse og kvaliteten er virkelig dårlig! Jeg har kontaktet snotbuster på mail (eneste mulighed) om den ødelagte fil med det samme, der er dog intet svar…
Baby neglefil gik i stykker efter første gang og der svares ikke på min mail om reklamation. Øv

Antwort von Snotbuster
hurtig levering men produktet er ikke lydløs som foreskrevet

Antwort von Snotbuster
Den var okay til at finde ud af, men bliver beskrevet præcis som den gør

Antwort von Snotbuster
Hurtig levering - snotsugeren virker perfekt og er især god til brug om natten fordi den også har rødt lys i og er støjsvag, effektiv og hurtig.

Antwort von Snotbuster
Fin handel. Produktet (næsesugeren) fungerer - men havde håbet, at den var mere effektiv… Måske min datters snot bare er for kraftigt🤣

Antwort von Snotbuster
Virkelig et godt produkt, der hjælper til min søvn. Når mit barn sover, gør jeg nemlig også!

Antwort von Snotbuster
Med en baby på 5 mdr. og en storebror på 2,5 år, som hiver diverse ting med hjem fra vuggestuen, så er denne næsesuger gamechanger for den lille, lige såvel den store unge. Bedste køb LÆNGE!

Antwort von Snotbuster
Fuldstændig fantastisk! Har nu brugt snotsugeren og er imponeret over hvor effektiv den er. Den hjælper virkelig vores barn med at kunne trække vejret i de snottede tider.
Kæmpe anbefaling

Antwort von Snotbuster
Vores køb kan vi godt anbefale til jer andre den virker fint og sjov med lys og musik i for baby.

Antwort von Snotbuster
SnotBuster Næsesuger – Den lille livredder med sugekraft som en støvsuger!
Fantastisk hurtig levering

Antwort von Snotbuster
Helt igennem god kundeservice. Anbefaler snotbuster til hver en tid.

Antwort von Snotbuster
Meget tilfreds med vores køb. Vi har købt deres næsesuger til os selv samt gave og den er fantastisk.

Antwort von Snotbuster
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.